Év Záró Poszt

Mivel már Szilveszter napja van és az évnek mindjárt vége, így idén is írok egy év záró posztot, mint tavaly.

Prehistoric Party (Jan. 17 – 31.)

Gary feltalált egy időgépet, amivel visszamehettünk az időben a dinoszauruszok korába. Ott tojásokat kellett gyűjteni, és a memberek átváltozhattak dinókká.

Volt benne eredetiség, a szobák sem voltak nagyon rosszak, de a hangulat számomra nem volt az igazi. Az összes tojás kiásása a végén már unalmas volt nekem és miután azzal végeztem, szerintem nem volt semmi érdekes sem, így körülbelül a harmadik nap után untatott a party.

Ezért 3 pontot adtam.

 

Hollywood Party  (Feb. 14 – 28.)

File:Snow forts hollywood.png

Ezen a party-n 3 filmben játszhattunk, így a memberek szupersztárokká és a nonmemberek pedig rendezőkké válhattak. És a party végén a díjkiosztón átvehettük a díjakat.

Ebben is volt eredetiség, de nem igazán fogott meg. A kidolgozás néhol jó volt, de összességében a party-ban csalódtam. Az év elején még bíztam benne, hogy jó party-k lesznek és reméltem, hogy hasonlóan jó lesz, mint az Ultimate Jam, mert a körítés kicsit hasonlít. De eléggé csalódnom kellett.

Ezért 3.333333333 pontot adtam.

 

Red Nose Day (Feb. 28 – Már. 21.)

File:WEDNOSEDAY.png

A Red Nose Day-t kétévente tartják meg az Egyesült Királyságban. Ezen a napon a viccek a és a nevetés van a központban. A CP-n ezért állítottak egy Stand Up Comady színpadot.

Szerintem ötletes volt, jól volt megcsinálva az a kis átalakítás. Mivel egy elég kicsi event, így egyszerű volt, nem volt túlbonyolítva, szóval nekem tetszett. Néha az ilyen kis event-ek is jól feldobhatják a hangulatot, és kellenek is, hogy jobb legyen az év.

Ezért 7.3333333333333 pontot adtam.

 

EPF REBUILD

 

Puffle Party’13 (Már. 21 – Ápr. 5.)

File:Cloudforest.png

Mint minden évben, idén is volt Puffle Party. De idén Puffle Handler felfedezett egy új puffle fajt, a Rainbow Pufikat. Hogy eljussunk hozzájuk, épült egy Puffle Hotel is.

Nem volt jobb, mint az előző Puffle Party-k, de nem tartozik a rossz partik közé sem.

Ezért 6.7 pontot adtam.

 

És erre a party-ra kijött a CP ötödik dala, a Gotta Have a Wingman:

 

Operation: Hot Sauce (Ápr. 5 – 18.)

File:Herberts lair inside.png

Herbert betört a Pizza Parlor-ba és ellopta az összes Hot Sauce-t. Nekünk követni kellett a nyomokat és eljutni a főhadiszállására, amit el kellett árasztani. Ezután meglehetett tartani a Pizza Party-t a Cove-ban.

Szerintem jól volt megcsinálva, érdekes volt, nagyon hasonlított a régi PSA Mission-ra, ami szintén különleges. Szerintem nagyon jó Op. lett.

Ezért 7.4 pontot adtam.

 

Marvel Super Hero Takeover’13 (Ápr. 25 – Máj. 9.)

File:Cove MSHT 2013.png

Valamilyen szeizmikus folyamat hatására különleges kristályok jelentek meg a szigeten. De ezek a kristályok szuper erőt adnak, így a gonoszok megtorlást terveztek, megszerzik az összes kristályt, így idén is egy csata volt a Szuperhősök és Gonoszok között, hogy ki szerzi meg a kristályokat és menti meg/pusztítja el a várost.

2012-ben nekem tetszett a Superhero Party, így vártam, hogy mit hoznak ki belőle. De sajnos nem lett annyira jó. Unalmas volt, több szoba volt feldíszítve, de azoknak a 2 harmada nem volt túl jó, az új jelmezek is rosszabb minőségűek voltak, így sajnos ebben a party-ban is csalódtam egy kicsit.

Ezért 6 pontot adtam.

 

Card Jitsu Party’13 (Máj. 23 – Jún. 6.)

File:Dojo5162013.png

A Card Jitsu Snow Béta tesztelése már május elején elkezdődött. Nem értettem miért nekünk kell ezt, mert ezzel nagy meglepetést lőnek le. És a CJ Snow tesztelése miatt a régi Beta Team is megszűnt sajnos. Miután a tesztelést befejeztük, havazni kezdett a Dojo-nál, majd elborította a hó. Ezután elkezdődött a party, amin megjelent az új Card Jitsu.

Ebben a party-ban nem csalódtam. Sokban hasonlított a 2011-es Card Jitsu Party-ra, amit szintén imádtam. Sok régi szoba visszatért, az újak sem voltak rosszak, izgalmas volt és idézte a régi hangulatot; nekem tetszett. Szerintem ez volt 2013 második legjobb party-ja.

Ezért 7.7 pontot adtam.

 

A party alatt megváltozott a Dojo, kivették és Ninja Hideout-ot:

File:Dojocourtyard5162013.png

Szerintem értelmetlen frissítés. Régebben sokkal jobban nézett ki.

 

Valamint a party előtt megjelent a My Penguin App:

Szerintem ez egy jó dolog ebben az évben. A party után lehetett játszani a CJ Snow-t az alkalmazáson is.

 

Monster University Takeover (Jún. 27 –  Júl. 11.)

File:MU Takeover Amphitheater.png

Ezen a party-n a Monster University diákjai lehettünk, és a csapatok versengtek a legjobb ijesztgető díjért a Scare Games-ben.

Borzasztó volt ez a party. Teljesen silány, ötlettelen és unalmas. Szerintem ez a Club Penguin történetének legrosszabb party-ja.

Ezért 0.2 pontot adtam.

 

És a party után történt egy szomorú frissítés. Felújították a Mine Shack-et:

Kivették a Recycle Plant-et és helyette egy iskolát építettek. Ez az egyik legrosszabb frissítés az évben.

 

Star Wars Takeover (Júl. 25 – Aug. 15.)

File:DockingBaySWT.png

Herbert szerzett valahonnan egy Darth Vader ruhát, egy rohamosztag hadsereget és egy Halál Csillagot, amit nekünk kellett legyőznünk és elpusztítani.

Ezt a party-t is nagyon utáltam. Ugyanaz a helyzet vele mint a MU-va. Csak egy nagyon nagyon kicsivel jobb nála.

Ezért 0.222222222 pontot adtam.

 

És a party előtt jelent meg Waddle On első része:

Ezután minden pénteken megjelenik egy új rész.

 

Teen Beach Movie: Summer Jam (Aug. 22 – Szept. 4.)

File:TBMSJStadium.png

Cadence, McKenzie és Brady szervezett egy Summer Party-t, így a sziget átalakult egy trópusi paradicsommá. A szörf és a motorozás volt a középpontban.

Szerintem szuper party volt, mint Summer Party; de Jam party-nak aligha. De a hangulat így is szuper volt, nagyon jól volt kidolgozva, a témát is imádom, szóval szerintem ez 2013 legjobb party-ja.

Ezért 8 pontot adtam.

 

És a party után frissült a Cove:

File:Cove September 2013.png

Nem a legjobb frissítés. Szerettem volna, hogy frissítsék a Cove-ot, de úgy, hogy megtartják a régi elemeket. De nem lett nagyon vészes az új szoba.

 

Valamint a My Penguin App-re új frissítés érkezett. 3D-s pingvinekkel lehet az iglukat látogatni és rendezni a sajátunkat. Ezért kiadtak egy új számot:

Valamint a Blog party előtt ünnepelte az első szülinapját. 🙂

 

Medieval Party’13 (Szept. 19 – Okt. 3.)

File:Medieval School.png

Mivel a CJ party májusban volt, így ezt áttették szeptemberre (de így  Fair nem volt). Igaz, hogy egy régi party, de teljesen új minden. Gary talált egy könyvet, ami az egyik középkori rokonáé, Garianna-é. Ebben a könyvben varázsitalok receptjei voltak. Mi keverhettünk varázsitalokat és azokkal különböző dolgokká változhattunk.

Szerintem sokkal rosszabb volt, mint az eddigi Medieval Party-k. Lehet, hogy régi eredeti a NEVE, de a tartalma kicsit sem. Eléggé tönkretették idén, de az év többi partijához képest közép mezőny.

Ezért 6.4 pontot adtam.

 

Halloween Party’13 (Okt. 17 – Nov. 1.)

File:Halloween2013SnowForts.png

Hogy Gary megpihenjen a Medieval Party után, Rookie vette át az irányítást. De túl sok cukrot rendelt, amik között voltak elátkozottak is, amiktől átváltozhattunk. A cukrokat a különleges tökökből lehetett elvenni.

A Halloween Party is eltért az eddigiektől, de nagyon jól volt megoldva. Az is nagyon tetszett, hogy vissza tették a hangsúlyt a Trick-or-Treat-re és az édességre. Az idei transzformációk nem igazán tetszettek és nem volt egy plusz szoba sem, de összességében a hangulat szuper volt, nekem tetszett.

Ezért 7.6 pontot adtam.

 

Valamint a Club Penguin ekkor ünnepelte a 8. Szülinapját.

File:8thanniversarycoffe.png

És ez alkalomból kiadtak egy új számot:

 

Operation: Puffle  (Nov. 21 – Dec. 5.)

File:Operation Puffle Rooms Party10.png

Herbert készített egy hipnotizáló sisakot, amikkel a pufikat kényszerítette, hogy coin-okat ássanak neki. Minden nap egy újabb színű puffle fajtát menthettünk meg. A legvégén bejuthattunk Herbert rejtekhelyére, ahol le kellett állítani a sisakokat és megmenteni a pufikat.

Nem volt rossz operation, de egyáltalán nem volt izgalmas folyamatosan, sőt nagyon unalmas, habár a vége jól sikerült. De az Op: Hot Sauce jobban tetszett nekem.

Ezért 7.3 pontot adtam.

 

Valamint a party előtt egy újabb szeizmikus mozgás miatt beomlott a Cave Mine. Amikor kiásták, teljesen más volt:

Egy arany bánya lett belőle, ahol megjelentek az Arany pufik.

 

Holiday Party (Dec. 19 – Jan. 2.)

File:SF Christmas 2013.png

Idén Gary feltalált egy vonatot, ami elszabadult Rookie miatt, így most a Coins for Change-re használjuk. Ez olyasmi akció mint tavaly a sütik. De a másik nagy eltérés, hogy nem lehet 3 különböző célra adakozni, hanem egybe gyűjtik, és ha elérünk egy célt, akkor kapunk új cuccot.

Nem volt nagyon rossz az újítás, de a tavalyi és a 2011-es igen jobb volt. Szerintem az egybe gyűjtés hülyeség, a régi megszokott rendszert jobban szerettem, mert értelmesebb. És azt is, hogy a cuccokat egy kalendáriumból kapjuk. Volt a régi hangulatból, de nem ez a kedvencem.

Ezért 7.5555555 pontot adtam.

 

És a party előtt újabb frissítés érkezett a My Penguin-re, új nevén Club Penguin App-re. Megjelent a Town:

És a Coffee Shop, Dance Club és Clothes Shop.  Valamint szintén a party előtt megjelent a Spoiler Alert első része, ami azóta hétfőnként jelenik meg.

Mindenkinek boldog

új évet kívánok!

Habár az év elég rossz volt, örülök, hogy nézitek a blogot 🙂

Köszönettel:

                         Marcellm

Szerinted milyen volt az év? És milyen lesz a következő?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

49 Responses to Év Záró Poszt

  1. Levente2318 szerint:

    Boldog új évet!! 😀

    Kedvelés

  2. Szandrinyo szerint:

    Én remélem hogy próbálnak majd javítani a helyzeten, és egy kicsit jobb partykat fognak készíteni. Bár az is lehet hogy még több lesz az olyan reklámpartykból, amik tök hülyeségek. Én az elsőben reménykedem. De mindenkinek boldog új évet kívánok! 🙂

    Kedvelés

  3. Danca99 szerint:

    Remélem a következő év jobb lesz és nem lesz egy reklám party se

    Kedvelés

  4. Csipike2 szerint:

    Szerintem idén a Hollywood Party volt a legjobb, a többi nem igazán tetszett… amúgy direkt megvártam a Pizzámat és a kólámat, csak hogy a bejegyzés olvasása közben tudjam enni és inni! 😉

    Kedvelés

  5. ugrasz szerint:

    Marcellm tudom hogy ez nem ide tartozik,de megtudnád mondani hogy lehet hozzáadni bannert egy oldalhoz?

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Be kell menni a widget-ekhez és ott kiválasztani a “szöveg” típusú widget-et. Abba be kell írni a banner HTML kódját. Így egymás alá annyi bannert rakhatsz, amennyit szeretnél. De ha csak azt akarod, hogy egy kép legyen egy widget-ben, akkor a “kép” widget is jó. Ott be kell írni a kép URL-t és az oldal URL-jét, amire hivatkozik.

      Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      A widgetek között van egy “kategória” widget is. Ha azt beállítod megjelenek a kategóriák.

      Kedvelés

  6. ugrasz szerint:

    Ja és azt hogy felül legyenek a kategóriák azt hogy kell?

    Kedvelés

  7. ugrasz szerint:

    Köszi ja és boldog új évet

    Kedvelés

  8. ugrasz szerint:

    Am hogy lehet bannert csinálni?

    Kedvelés

  9. CP szerint:

    boldog uj evet kivanok mindenkinek 🙂

    Kedvelés

  10. pirospingu szerint:

    A Sw party az olyan, hogy maga az ötlet jó, de ez már nem cp. Igen ez a kiborg ruha Herbertnél, jelentéktelen karakter. Meg hát ha H. az ősellenség akkor minek van a Császár?! Egyáltalán mit keres ő ott az “Új remény”-ben?! Na meg Yoda. Amikor a cp felvásárolta a Lucasfilmet már akkor tudtam, hogy Sw parti lesz.

    Kedvelés

  11. Csapi Dani szerint:

    http://cpkillers.blogspot.hu/2012/11/add-mascots-without-meeting-them.html erre menjetek és nem kell bejelölni a hírességeket

    Kedvelés

  12. Csapi Dani szerint:

    Ja és mi az hogy ez egy privát videó?? :O

    Kedvelés

  13. Csapi Dani szerint:

    Csak az a baj ezzel a híresség bejelöléssel, hogy több órával azelőtt is már tele van szerver amire fel fog lépni így nagyon nehéz bejelölni.ja és ha már a szerverre feljutsz akkor az a szoba lesz tele amelyikben a híresség van.Szerintem ezt úgy kéne hogy: egyszer csak be nem jelentett időpontban végigmegy a szervereken vagy csak egyszerűen nem jelentik be, hogy mikor és hol lesznek fenn vagy bejelentik hogy mikor járnak végig a szervereken és akkor eloszlanának az emberek.Szerinted ez jó megoldás???

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Régebben is így, legalább is hasonlóan csinálták és tökéletes volt. Nem értem, hogy a jól bevált módszereken miért kell változtatni.

      Kedvelés

      • Csapi dani szerint:

        mert ha pl.:én máshol vagyok akkor cseszhetem úgy viszont meglepetés lenne

        Kedvelés

      • Balib3 szerint:

        Jaja. Régen a legtöbb magyar oldal chatjén híresség kereséseket is tartottak. Volt egy jó hangulata hogy kerested,nem tudhattad hol lesz. Most viszont kb 1 órával előtte fel kell menned az adott szerverre,hogy ne legyen tele, ráadásul az egész hangulata is elveszett.

        Kedvelés

        • PomiPomi szerint:

          Egyszer régebben, amikor megtaláltam Rockhopper-t, akkor meglepetés ként ért, ráadásul nem voltak valami sokan abban a szobában. ( Karácsonyi Party-n, a Tea szerveren, a Plaza-nál ) Elmentünk vele a tábortűzhöz, és elmesélte, hogy egy szellem volt egyszer a hajóján 🙂 És akik barátnak akarták jelölni, azoknak azt mondta, hogy nincs szüksége több matrózra 🙂

          Kedvelés

        • Csapi Dani szerint:

          Igen nekem is pont ez a problémám!

          Kedvelés

  14. Csapi Dani szerint:

    Igazából a CP engem néha meglep, mert már nagyon hajlik a membership felé erre mindenki kap egy új igloo-t.

    Kedvelés

  15. Szandrinyo szerint:

    Tudom hogy nem ide tartozik, de most szerintem unalom van. Mármint most olyan érzésem van, hogy nagyon sokat kell várni. Nem tudom miért de ez az idő a többi partyhoz képest sokkal többnek tűnik nekem, és olyan mintha nekem a napjaim sokkal lassabban telnének. Ti hogy vagytok vele?

    Kedvelés

  16. ugrasz szerint:

    Mikor lesz új hír?

    Kedvelés

  17. Csipike2 szerint:

    Huhh… nem tudom ti hogy vagytok, de én most már TELJESEN megutáltam a CP-t… lehet hogy abba fogom hagyni, ha nem csinálnak végre valami értelmeset.

    Kedvelés

    • Csapi Dani szerint:

      Hát a CP-t az elején kedvből csinálták most meg minden a pénz felé hajlik szerintem így a CP kezd nem hangulatos lenni régen olyan hangulatos volt nem értem 10-ből már 8 gyerek memberes……

      Kedvelés

      • Balib3 szerint:

        Ezt én is így gondolom. Régen volt egy különleges, jó hangulata. Mára sajnos semmi sem maradt belőle. Pedig lehetőségük lenne visszahozni a régi hangulatot, de nem teszik.Most is ahelyett hogy visszahoznák a jó öreg Fiesta party-t (elég ránézni a partiról készült egyik képre, csak úgy süt róla az igazi CP hangulat.), újabb Prehistoric partit tartanak, ami szerintem a tavalyi év legunalmasabb partija volt.

        Kedvelés

    • Balib3 szerint:

      Én is valahogy így vagyok ezzel. Visszagondolva, 2012 nyara óta minden amit csinálnak az az, hogy szépen fokozatosan kivesznek belőle mindent amit szerettem, amihez egy apró kis emlékem is fűződik a játékkal kapcsolatban. Mintha nem is ugyan az a játék lenne mint régen.

      Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Ez sajnos szinte teljesen igaz 😦

      Kedvelés

  18. ugrasz szerint:

    Ja én inkább gta-zom

    Kedvelés

Hozzászólás