Év Záró Poszt

Mivel már 31-e van, és majdnem vége évnek, így úgy gondoltam hogy csinálok egy év záró posztot amiben a partik értékeléseit és egy kis tömör infót írok.

Igaz, hogy az első party, amiről írtam, az az Ultimate Jam, de írok az előtte lévőkről is:

Underwater Expedition (2012. Jan. 26- Febr. 1.)

Rookie rengeteg üllőt rendelt, és emiatt a sziget megbillent. Az egyik oldala annyira lesüllyedt a víz alá, hogy a tenger fenekén át lehetett menni egy titkos bejáraton. Egy ősi pingvin kultúra lehetett, olyan mint Atlantisz, ami valami okból elsüllyedt.

Összességében jó parti volt és eredeti is, csak az a baj hogy a parti izgalmas része mindössze egy nap, mert csak az volt hogy a labirintusban el kellett jutni a titkos trónterembe, de jól volt kivitelezve.

A Katalógusuk legelőször a Penguin Style is frissült, hogy láthatjuk, hogy hogyan néz ki a ruha a Player Card-on.

Még Rookie is Meetable karakter lett, vagyis lehetett vele találkozni.

 

Fashion Show  (2012. Febr. 1-14.)

File:Login 20230955.png

Egy nagyon jó event volt. Igaz hogy nem volt benne sem felderítésre váró labirintus, se más, de ezt az egyedisége és a kidolgozása és hangulata pótolta. Ezen a partin Cadence-szel lehetett találkozni.

 

Rockhopper’s Quest (2012 Febr. 24-Márc. 7)

Ez volt a másik parti Februárban. Rochhopper-nek volt egy kérése számunkra. A feltuningolt Migrator-ral 3 szigetre kellett elmenni, hogy felépíthessük a jelző fényt a Hajótemető szigeten, hogy több hajó ne jusson az előzők sorsára.

Ez volt az évben az a party, ami nekem a legkevésbé tetszett. Ez is csak egy napig tartott, mármint a felderítése azaz az izgalmas része. Ami tetszett az az első sziget volt mert, az Maja stílusú volt. Igaz hogy volt ott egy dinoszaurusz csontváz, ami nem illett oda annyira de a Maja stílus miatt tetszett. De összességében a hangulat jó volt.

 

Puffle Party  (2012. Márc. 15-27.)

File:Spa.jpg

Mint minden márciusba, idén is megjött a Puffle Party.

A Partin a pingvinek először változhattak Pufikká és bemehettek a különleges szobába.

Ez volt minden idők legjobb Puffle Parti-ja. Ez is a legjobb partik közé tartozik szerintem. Igaz hogy nem volt semmi különös gyűjtögetés, de így is szuper volt a hangulata és a szobák stb.

 

April Fools’ Party (2012. Márc.29-Ápr.3)

Mivel Április elkezdődött, így április elsején Április bolondjai lettünk.

Ez volt 2012 legrövidebb partija, mivel mindössze 4 napig tartott. Ez nem volt annyira jó, mint a 2011-es, mert akkor a különböző dimenziókban meg kellett találni hozzávalókat, és ha megvan az összes akkor összeállt egy doboz ruha, amiben be lehetett jutni a Starnge Dimension-be. Most nem volt ilyen, de legalább nyitottak egy új, szuper dimenziót a Zany Dimension-t.

 

Easter Egg Hunt (2012. Ápr. 5-10)

Mivel megjött Húsvét ünnepe, így kellett tartani neki egy eventet.

Ez volt a másik legrövidebb parti, mert ez csak 5 napig tartott.Csak meg kellet keresni a tojásokat a szigeten és ha meg volt minden, akkor kaptál egy nyuszifület.

Nem volt annyira érdekes, mert fel sem volt díszítve a sziget és egy nap alatt meglehetett keresni a tojásokat, de azért fontosak ezek az apróságok, hogy egy év jó legyen.

 

Earth Day Party (2012. Ápr. 19-24.)

File:EarthDay2012SnowForts.png

Mivel ápr. 22. is eljött, így A Föld Napja is. Ez is csak 5 napig tartott. Hogy felhívják a figyelmünket csináltak egy díszletet a Snow Forst-ban. Volt egy katalógus a veszélyeztetett állatfajokról is.

Jobb is lehetett volna, nem csak egy szobányi, de természetesen tetszett. És én is dolgozom egyen 😉

 

Medieval Party (2012. Máj. 17-30.)

Mint minden minden évben, idén májusban is eljött a Medieval Party. Most királyságról-királyságra kellett járni és teljesíteni a feladatokat, míg végül eljutottunk Scorn-hoz, a gonosz sárkány királyhoz. Le kellett őt győzni, és a ha sikerült, akkor szabaddá vált a Felhő Királyság. Lehetett volna nehezebb a legyőzése,de tetszett az újítás.

Az idei sokkal jobb volt mint az előző Medieval Partik. Igaz ennek a felderítése is csak 1 nap, de a hangulata és színvonala miatt többször is elvégeztük a másik feladatot. Egy kicsivel jobb lett volna, ha csak azután mehetünk Scorn-hoz miután elvégeztük az összes Knights’ Quest-et.

 

Marvel Super Hero Tekeover (2012. Jún. 14- Júl. 4.)

File:Town Marvel 1.png

A Medieval Partin a varázsló szobában volt egy nagy távcső, amiben lehetett látni egy meteoritot. Az meteorit kicsivel a parti előtt becsapódott és különleges sugárzással rendelkezett. Ennek hatására váltak a pingvinek szuperhőssé/gonosszá, mint néhány filmben. Ez egy vadonatúj party. Mivel a Disney akkor táj felvásárolta fel a Marvelt,  ezért csináltak egy ilyen partit. A sziget egy Metropolisszá, azaz nagy várossá változott, mint amilyen a filmekben van. Amikor beléptünk kiválaszthattuk, hogy Szuperhősök/Szupergonoszok/Civilek legyünk. Le kellett győzni/segíteni egy nagy robotot, ami el akarta pusztítani a szigetet.

Egyszerűen szuper parti volt. Imádtam a nagy városi stílust.Ez volt, ami a leginkább tetszett benne.

És a partin a Book Room a Penguin Times székhelye lett és a parti vége után is az maradt.

File:BR MSHT.png

 

Make Your Mark: Ultimate Jam (2012. Júl. 19- Aug. 1.)

File:Make Your Mark Ultimate Jam Party4.png

Mint minden évben idén is volt egy Jam parti, csak ez most olyan szuper lett hogy a neve is megváltozott Ultimate Jam-re. A legfőbb újítás, hogy megjelent két új híresség: Rocky és CeCe a Shake it Up-ból, ami a Disney Channel egyik műsora. Sokan ellenzik őket, és ha nem jöttek volna, sokkal többen szeretnék a party-t. De szerencsére nem zavartak sok vizet, csak hírességek lettek. A díszítés is sokban új volt és ez a parti most naplemente alatt zajlott, ami sokkal jobban illik hozzá szerintem, mivel a zenei fesztiválok fellépései is akkor kezdődnek, és a fények is jobban érvényesülnek. Cadence elő adta a legújabb számát amit erre a partira írta az Epic Show Stadionban.

Részt vehettünk a Mucic Challange-ben és ezáltal szuper sztárokká válhattunk.

Szerintem ez a Club Penguin történetének legjobb partija. Amíg nem volt csak Music Jam akkor is az volt a kedvencem, de így tényleg Ultimate szuper. Többnyire azért szeretem, mert imádom a zenét, táncot, a fényeket, előadást, tulajdonképpen mindent, amit a parti nyújt.

 

Adventure Party: Temple of Fruit (2012. Aug. 23- Szept. 5.)

File:Unknown room2.jpg

Mint általában minden nyáron, idén is volt Adventure Party. Csak hogy idén nem annyira kalóz témájú, hanem inkább ősi közép-amerikai indián stílusú, azaz Azték/Maja. Party most az őserdőben játszódott. Össze kellett gyűjteni 3 gyümölcsöt és csillapítani a Szent Vulkán BIG BIG KAHUNA éhségét.

Szerintem ez is a legjobb partik közé tartozik. Sokkal jobb, hogy nem kalóz témájú, mert az inkább a mediterrán éghajlatot jellemzi. Én a trópusokat sokkal jobban kedvelem és a maja/azték kultúrát imádom.

Amikor csillapult BIG BIG KAHUNA étvágy, akkor a maradék gyümölcsöt felhasználták és megjelent egy új játék a Smoothie Smash.

Ez a kedvenc játékom, mert annyira ötletes, és jópofa és mert, mint mondtam imádom a trópusokat és trópusi bárokat is. Mivel a játék a Coffee Shop-ban elérhető így a azt is felújították:

És mivel a fő téma gyümölcs így kiadtak egy új terméket:

Kiadták a Club Penguin Innocet Smoothies-t. Szerintem nagyon szuper lehet.

Elvileg ez is szponzorált party volt, de az egyetlen, dolog ami reklám az az, hogy a sziget neve, ahonnan RH hozta az ősi totemet és a növényeket az Innocent Island, ami az Innocent Smoothies-ról van elnevezve, mert a CP-s smoothie-t is ez a cég forgalmazza. Szerencsére ez a reklám alig észrevehető és ez igazi partnerség.

A Club Penguin egy új számot is ki adott az Anchors Aweigh-t:

 

The Fair (2012. Szept. 20- Okt. 4.)

File:Fair 2012 Party2.png

Mint minden évben kora ősszel szoktak lenni vásárok. Ez a Club Penguin-en sincs máshogy. Idén is volt Fair, ahol különböző mini-game-ekkel jegyeket gyűjthettünk és azokat díjakra válthattuk. Idén visszatért a Great Puffle Circus is, de mindenki számára.

Összességében tök jó. Igaz, hogy nincs gyűjtögetés de ezt kárpótolják a szuper mini-game-ek és a jegyek, hogy beválthatjuk őket dolgokra, így van miért gyűjteni és időt tölteni.

 

Halloween Party (2012. Okt. 18- Nov. 1.)

File:Halloween Party 2012 Library.png

Az idei Halloween Parti sokkal ijesztőbb volt, mint a többi, ami nagyon jó. Imádom a Halloween-t és az ijesztő dolgokat, így a party-t is. Most Gary ükapja Gariwald VIII. háza rejtélyes módon felbukkant. Meg kellet találnunk 5 kulcsot, hogy kinyithassuk a ládát, amiben az a szemüveg volt, amivel láthattuk a szellemek és az ajtót a Ghost Lab-be. A memberek átváltozhattak kísértetekké, amiben Garywald segített, és a nonmemberek pedig elfoghattak szellemeket.

A parti kidolgozása rendkívül precíz. A Haunted Mansion nagyon jól meg volt csinálva. Csak az a baj hogy a Haunted Mansion túlságosan eltereli a figyelmet a többi szobáró. Igaz hogy a Ghost Quest-ben a Mansion-ön kívül is kellett ijesztgetni, de nem az igazi. És a felderítése csak 1 nap, de itt is kárpótolja a kidolgozása, hangulata és az hogy mégijesztőbb, mert szerintem az szuper. Tehát ez a parti  is nagyon jó.

A Club Penguin egy újabb számot is kiadott a Ghost Just Wanna Dance-t:

És a Club Penguin 7. születésnapja is októberben volt.

 

Operation: Balckout (2012. Nov. 15- Dec. 4.)

File:Blackoutparadise.PNG

Herbert épített egy lézert amivel elszívta a nap fényét, és így a sziget sötétségbe borult és a a hőmérséklet is csökkent. Herbert elrabolta az 5 legfőbb ügynököt is. Így Herbert kezében volt az uralom a sziget felett. Az ügynököknek a szellőzőn keresztül be kellett szivárogni Herbert erődjébe és kétnaponta hatástalanítani az 5 biztonsági terminált. Ha megvolt akkor fel lehetett jutni a lézerhez és azt is hatástalanítani. És végül a sziget megmenekült. És az is kiderült hogy Aunt Arctic a Director.

Ez is kétségkívül a legjobb partikhoz tartozik. Minden meg volt benne, amit egy partitól várok:

~színvonal

~kidolgozás

~eredetiség

~a folyamatosság is nagyon megvolt

És nem véletlenül a Club Penguin ekkor érte el a legmagasabb nézettségét elvileg.

További értékelés a partiról ITT.

És miután kiolvadt a sziget megjelentek a felújított szobák:

Én imádom az új szobákat. A szobák értékeléséről ITT olvashatsz.

 

Holiday Party  (2012. Dec. 20- 2013. Jan. 4.)

File:Townholidayparty2012.png

Mint minden évben, idén is beköszöntött a karácsonyi időszak. A Club Penguin is ünnepli ezt a gyönyörű ünnepet. Idén kicsit ez eltér a többitől, mivel most Rockhopper hozott egy varázslatos süti receptet, amit a Sütik Ősi Templomában talált.  Így ha veszel, azzal adakozol, és át is változhatsz.

Az értékelésről az ezt megelőző posztban olvashatsz.

A Club Penguin kiadta Karácsonyra a Cool in The Cold-ot:

 

A Club Penguin Team kiszerette volna hozni a maximumot a partikból idén és ez nagyjából sikerült is, de ha ennél is jobb lenne akkor az az év szinte tökéletes lenne.

Ami nem tetszett az évben: Szeptemberben el kezdtek sűrítődni az események. Még nem volt vége a Fair-nek, de már reklámozták a Halloween Partit, ami nagyon korán kezdődött. És még ennek is alig volt vége, de már reklámozták az Operation: Balckout-ot. Ennek épp hogy vége, reklámozzák a Holiday Partit. És az nagyon jó lett volna, ha Cool in the Cold-ot pont Karácsonyra adják ki.

 

Mindenkinek boldog

új évet kívánok és

köszönöm, hogy

nézitek ezt a

blogot! 🙂

Nélkületek tényleg  nem lett volna ilyen jó ez az év és a blog.

Köszönettel:

                         Marcellm

Szerinted milyen volt az év?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

21 Responses to Év Záró Poszt

 1. ponny szerint:

  Kedves Marcellm!
  Operation: Balckout nevű partin kaptunk egy ilyen asztal szerűséget. Azzal mit kell csinálni? 🙂

  Kedvelés

 2. Marcellm szerint:

  De honnan tudsz arról hogy engem jelentgetnek?

  Kedvelés

 3. gazsi0123 szerint:

  naggyyon cool volt szerimtem is ezt a bejegyzést végigolvasni!cp-zés elött mindig megnézem az oldalad.és mindenkinek BUÉK!!!(ömm..hamarosan.. 🙂 )

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   köszönöm
   de szerintem az jobb ha előbb lépsz fel és felfedezed az újításokat és amit nem vettél észre azt itt elolvashatod. Szerintem izgalmasabb ha mindenki maga fedez fel a partit.

   Kedvelés

 4. Csipike2 szerint:

  Marcellm, nagyon jó ez a bejegyzés! meddig tartott megírni? mert jó hosszú. EL SEM HISZED MILYEN JÓ VOLT EZT OLVASNI, HA SZÉNSAVAS MÁLNA ÍZŰ VIZET ITTAM! XD
  Bocs ha van hiba, mert nem működik rendesen a klaviatúrám!

  Kedvelés

 5. Istenkirálynő 14 szerint:

  Mindenkinek B.U.É.K.!!! (Előre is) !!!!! Ja és Marcellm király lett a cikk. Csak így tovább 2013-ban is!!!! 🙂 🙂 😉

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   köszönöm. És igyekszem tovább vinni a blogot, hogy jövőre is ilyen jó legyen, és nem csak a bejegyzéseim, hanem ez a közösség is.
   Ja és MÉG EGYSZER BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK.

   Kedvelés

 6. Zack szerint:

  Szia Marcellm! 🙂

  Szeretném ha törölnéd azokat a negatív kommenteket mert nem valók ide. Nagyon sajnálom, hogy teleraktam ezt a bejegyzést negatívumokkal. Kiraktam az oldalamra az oldalad és ezt a bejegyzést szóval, még 1x elnézést kérek mindenért! Nem is tudom mit akartam ezzel de már mindegy. Nagyon sajnálom. 😦

  Kedvelés

 7. Zack szerint:

  Bizalmas információ. De én vagyok az. 🙂
  1 kérdést szeretnék feltenni.
  Hogyan raktad be a bannereket egymás alá? Nagyon érdekelne.

  Kedvelés

 8. Balib3 szerint:

  Nekem a Rockhopper’s Quest tetszett a legjobban. Ami pedig nem tetszett az az ultimate jam volt. A Music jam-et vártam legjobban az évben, erre pont azt alakították át a legjobban. Remélem idén tényleg Music jam lesz.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: