Fun Activities

Itt megtalálod azokat a dolgokat magyarul, amit a Club Penguin a Fun Activities oldalára rakott ki.

Kattints a képekre!

9 Responses to Fun Activities

  1. csipike2 szerint:

    Hblint oldalán nincs ilyen! EZ AZ OLDAL JOBB!!!!! 😀

    Kedvelés

  2. csipike2 szerint:

    Ja, én bélyegkönyvet bélyegekkel csinálok, puffle a dobozban-t és Puffle mentést!!!! 🙂

    Kedvelés

  3. pirospingu szerint:

    Most érkezett ilyen Yedis játék az activitichez. Nem írod ki?

    Kedvelés

  4. pirospingu szerint:

    Köszi csak nincs kedvem házilag fordítani. 🙂

    Kedvelés

  5. Csabesz szerint:

    Szia.Bocs, hogy ezzel zavarlak itt de máshol nem tudlak.Légyszíves elmondanál egy hatékony member szerzést vagy egy biztonságos vásárlási módot.Mivel azt mondják, hogy nem biztonságos megadni a bankkártyád számát, és én már lassan 2 éve játszom úgy hogy non-member vagyok.Kérlek segits

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      A bankkártya szám megadása valóban nem a legbiztonságosabb. Ezért ajánlott Pay Pal fiókot csinálni, de ahhoz megfelelő bankkártya kell. A Pay Pal-nál meg kell adni a bankkártya adatait, de ez a rendszer teljesen megbízható. Ha megvan a Pay Pal Account, akkor a CP-s Membership oldalon ki kell választani a tagság hosszúságát, arra rákattintani, azután bejelentkezni az adott pingvinnel, majd a bankkártya kiválasztásnál a Pay Pal-ra kattintani. Így fel fog jönni egy Pay Pal-os ablak, ahol a “Pay with my Pay Pal account”-ra kell menni, majd bejelentkezni. Ott meg kell erősíteni a tranzakciót, és azután élni fog a membership. A Pay Pal-on visszanézhetők az utalások, akárcsak az internetes bankolásnál.
      De a Club Penguin sem megbízhatatlan, szóval meg lehet adni ott is a számot, de a Pay Pal a legjobb.

      Vagy esetleg, ha szerzel membership code-ot, akkor azzal a legegyszerűbb. Ilyeneket szoktak osztogatni Give Away-eken a külföldi oldalakon. Ott csak be kell írni a kódot, mintha unlock code volna, és a membership aktiválódik. Remélem segítettem.

      Kedvelés

Hozzászólás