Party Ötlet

Írtam a Megfigyelések lapon arról, hogy mi jöhet ezután az EPF számára, mert végül is a SW Takeover-nek is EPF-es Party-nak kellett volna lennie, mert Herbert az EPF fő ellensége, de nem nagyon vonták be az ügynököket.

Tehát az eddigi infók alapján készítettem egy ötletet:

Operation: Melting (Olvasztás) és EPF

A történet Herbert lézerén alapul, amit az Op: Hot Souce-nál láttuk:

Herbert a Hot Sauce-szal akarja a szigetet megolvasztani a Snow Forts-nál:

Ezt azért csinálja, hogy hátha magmát talál és ezzel felmelegíti a szigetet és bosszút áll a pingvineken, vagy át akarja fúrni a szigetet és ezzel elsüllyeszteni, vagy keres valamit a föld alatt.

A Hó réteg megolvad, de a kőzetet szerencsére nem tudja áttörni. Megint meg kell fékezni a tervét, mint az Op: Hot Sauce-nál.

A küldetés menete is olyan lenne mint ott, mert szerintem jó volt ez az in-game mission.

És megint megtámadhatná az Everyday Phoning Facility-t, de most jobban tönkre teszi, úgy mint a Popcorn Explosion-nél. Mielőtt ez megtörténik egy pletyka kezdődik egy különleges részlegről az EPF-en belül mint régen is. Ez olyan lehetne mint a Veggie Villian végén, hogy mielőtt robban előjön Dot vagy valaki más stb, mert szerintem ez nagyon ötletes volt. Nem muszáj új ügynökségnek lennie, maradhat EPF a neve is, csak a különleges és titkos belső részleg egyesülne vele. Lehet akár Ultimate EPF, de nem UEPF a rövidítés, hanem ez a szó a rövidítés felett lenne.

A megújult ügynökségnél lennének különböző osztagok, mint írtam még régebben a megfigyelések lapon. És szerintem ezután kellett volna felújítani az épületet olyanra mint most:

És mivel sokaknak beleértve engem is hiányzik a teszt így az lenne, hogy csörög a telefon, és ha elfogadod akkor teleportál a régi szobába ahol megcsinálhatod a tesztet.

És természetesen új Command Room is lenne, ami már ahhoz igazodik, hogy több osztag van. Itt csatlakozhatsz valamelyik osztaghoz és lennének feladatok pl. a Tech-nek valamilyen számítógépes feladat, de nem kell nagyon túl spilázni mert az már nem olyan jó (pl.: MSHT’13).  Az osztagok élén a főbb ügynökök állnának pl.: a Stealth ügynökök vezetője Dot, a Tech-é Gary, a Comm-é JPG.

Akár nem csak egy Command Room lehet, hanem az osztagoknak egy külön szoba, és/vagy vissza hozhatják az HQ-t, ahova visszatennék a PSA mission-okat. Az osztagoknak lennének bejáratok innen is:

Új kép (93)

Ezek alapján lehet, hogy csak 3 -nak kéne lennie 5 helyett, sőt ez talán megoldhatóbb.

És talán kezdhetnénk valamit azzal, hogy az épületnek újra van emelete. Talán lehetne ott az iroda folytatása, vagy valami titkosabb.

És természetesen ez nem emészti fel az eredeti EPF-et, csak csatlakoznak az osztagok.

És ezek után is lennének mission-ok amik lehetnek in-game, mint ez vagy a többi, mert mint mondtam szerintem jók. Csak kb 1 évben kétszer lennének. A küldetések alatt az osztagoknak külön feladati lennének és így együtt fékezik meg Herbert-et.

Neked tetszik?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

17 Responses to Party Ötlet

  1. tamas972 szerint:

    Nekem tetszene!

    Kedvelés

  2. Danca99 szerint:

    ez jó csak a cp nek nem lenne ideje ezt megcsinálni a partik mellett

    Kedvelés

  3. Danca99 szerint:

    azt hogy érted hogy sose zárják le a régi szálakat?

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Úgy, hogy vannak nyitva hagyott szálak, amikről írtam a megfigyelések lapon és itt is használtam őket. De lehet, hogy ezekkel a szálakkal nem kezdenek semmit sem, hanem nyitva hagyják őket új party-k és even-tek miatt, amiknek semmi köze nincs a régi dolgokhoz.

      Kedvelés

  4. Danca99 szerint:

    ja amúgy nagyon jó az oldalad kedvenc cp blogom

    Kedvelés

  5. Danca99 szerint:

    amugy egy angol blogon olvastam hogy a twitteren polo field azt mondta nagy terveik vannak az epf el! kiváncsi vagyok mennyire igaz

    Kedvelés

  6. Danca99 szerint:

    picitt régebbi mikor kezdődött a mckenzy brady party akkor irták

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Akkor az egyezik azzal, hogy Herbert oldala frissült. De szinte mindig ezt mondják, mert terveik mindig vannak. Lehet, hogy novemberben lesz egy újabb operation. De szerintem jobb lenne ha Fall Fair lenne.

      Kedvelés

  7. Danca99 szerint:

    amúgy ha tudsz menjünk fel faceookra vagy chatre mert ot könnyebb beszélgetni

    Kedvelés

  8. Danca99 szerint:

    Elnézést ha egy picit nyomulós vagyok

    Kedvelés

  9. Marcellm szerint:

    Igazából én nem annyira szeretem az ilyen xat-os chat-eket, és csak személye facebook fiókom van amit erre nem szívesen használnék. De a twitter jó lenne.

    Kedvelés

  10. geszti12 szerint:

    Szerintem a képek alapján Herbertnek lehet közze a a New For Puffles képhez ami a member oldalon található

    Kedvelés

Hozzászólás