Csütörtöki Frissítések

Érkeztek újabb hírek és frissítések.

1. School and Skate Party Sneak Peeks

Tehát az iskola fel lesz újítva a party-ra, és talán maradnak a változtatások.

Ugye meg fog jelenni a Skate Park, amiről már írtam múlt héten. De lesz még egy új hely, amiről van egy kép:

Valószínűleg ez a bevásárló központ lesz. Írták az újságban, hogy Rookie ezt is építtet, és ugye “az iskolai vásárlás nagyon mulatságos” emellett van egy új lift zene stílusú sound track is (katt a képre). Valószínűleg ez a Plaza-ból nyílik majd és nem fog maradni.

Eddig elég erőltetettnek tűnik a party, de majd meglátjuk.

 

2. Megalodon

Újra van egy érdekes pletyka/titok. Augusztusban egy Card Jitsu-val kapcsolatos titok volt, amit ugyan megszavaztunk, de nem kaptunk hivatalos választ.

Most egy kicsit régebbit hoztak fel, ami a megalodon rejtélye:

A most megjelent bejegyzésben Gary elmondja a történetét, és hogy újra látni lehet egy uszonyt a jelen Ice Berg-en:

Ugyanez volt idén februárban, de abból nem lett semmi, mert egyszer csak abba maradtak a feltűnések. Kíváncsi vagyok, hogy most ebből kihoznak-e valamit, mondjuk egy operation-t. Te mit gondolsz?

 

3. A Director

Van egy érdekes dolog az Ask Aunt Arctic részlegben is:

Már párszor került be kérdés, azzal kapcsolatban, hogy Aunt Arcitc a Director, de akkor is letagadta és/vagy kitért a kérdés elől.

Ugye akkor tudtuk meg, hogy ő az, amikor az Operation: Blackout-on az utolsó feladat után köszönetet mond:

De most kettőt is beválogatott az újságba. Természetesen most is tagadja, de van egy rejtett üzenet:

Azt írja, hogy “Ügynökök, a személyazonosságom veszélyben foroghat. A Propeller Protocol-t megkezdeni azonnal. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a Propeller Protokol.” Nagyon úgy látszik, lesz valamilyen EPF-es dolog a közel jövőben, valószínűleg novemberben.

 

4. Új Szavazás

A magyar változat:

Te várod már a Partit?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

11 Responses to Csütörtöki Frissítések

  1. mondo912 szerint:

    Hali!
    Kitettem az oldalamra a “Jelenleg frissülő oldalak” panelbe a bannereteket, így tovább! 🙂

    Kedvelés

  2. Balib3 szerint:

    Úgy tűnik a CP teljesen elfelejtette hogy az iceberg-en Herbert utazott a szigetre. Ebből következik hogy az iceberg a prehistoric partin a sziget közelében sem lehetett volna. Ha már a fejlesztők nincsenek tisztában a játék történetével, akkor gond van. :/

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Ez kicsit nekem is szúrta a szemem, de nem voltam benne teljesen biztos, hogy ez az az Ice Berg. Ez még egy ok, hogy miért zavaros az egész prehisztorikus sztori.

      Kedvelés

    • mondo912 szerint:

      Amióta az eredeti csapat tagjai elmentek a CP-től (főként Rsnail, Screenhog, Billybob, Happy77), a fejlesztők azzal sincsenek tisztában, milyen item-ek vannak már, vagy hogy azoknak milyen jelentőségük van. Például egy csomó ruhának és pin-nek van új megfelelője… Vagy például az 1. szériás exkluzívok közül visszahozták a tag cuccként a sárga köpenyt, majd később példuál állandó unlock kóddal a szintén exkluzív zöld csíkos pulcsit, akik meg anno azokat unlockolták exkluzívként a kóddal, megszívták…

      Kedvelik 1 személy

  3. Máté szerint:

    Szia Mondo! Mi a helyzet? Olyan rég hallottam felőled! Jó lenne ha újra működne az oldalad, mert még nem láttam olyan jót, mint amilyen az volt 🙂

    Kedvelés

    • mondo912 szerint:

      Hali! Köszi, ezt jó hallani. 😀 Sajnálom, de nem fogom újranyitni (ugyan a héten eszközöltem kisebb változtatásokat puszta kíváncsiságból az oldalon), már nem CP-zem, 2012 januárjától szinte teljesen szüneteltettem, az elmúlt 1 hónapban néztem csak fel, hogy felmérjem, mik változtak azóta.

      Kedvelés

  4. mmate szerint:

    Kár. 😦 Pedig hiányzik, hogy az oldaladról olvashatom a mindig frissülő CP-s híreket…

    Kedvelés

  5. gSzabia szerint:

    Nem lehet az az iceberg, mert herberté elsüllyedt

    És ez a Director ügy furcsa, mert nézd meg a neveket:C.U. SPYn és D.RECTOR, tehát AA kitalálta,hogy úgy tesz, mintha két pingvin megkérdezte volna és ezt a két HAMIS (és gagyi) nevet írta oda, hogy tudjon egyszerre minden ügynöknek szólni, hogy életbelép a Propeller Protocol.

    Kedvelés

Hozzászólás