Hírek

Érkeztek hírek újra:

Az imént jelentették be hivatalosan a szeptemberi party-t:

“Tudjuk, hogy mindannyian mennyire szeretitek az iskolát (de igazából, hogy milyen mulatságos az iskola kezdési vásárlás? Válasz: NAGYON MÓKÁS!)

Ünnepeljük meg az összes nagyszerű dolgot az iskola kezdéssel kapcsolatban – mint a barátok, vásárlás és természetesen a tanulás!

Emellett még segítünk iskolákat építeni Ecuadorban, Haitin és Indiában, ÉS ellátni az ottani gyerekeket iskolai felszereléssel teli táskákkal. Szuper mi?

Van még pár izgalmas hírünk nemsokára. Maradjatok velünk.

-Club Penguin Team”

Tehát szeptemberben egy School and Skate Party, azaz Iskola és Gördeszka Party:

Szeptember 18-án fog kezdődni és október 1 az utolsó nap, amíg tart. Tehát a Halloween Party ha jól számítom, október 23-án kezdődik, szóval ezt szerencsére jól időzítik.

Így akkor nem valószínű, hogy ezen a party-n lesz szerepe a Sasquatc-nak. Talán akkor novemberben, vagy október végén az Anniversary Party-n, elvégre a Beta Hat van rajta, de talán jövőig húzzák.

A party-val kapcsolatban nem igazán repesek az örömtől és gondolom a legtöbben sem. Természetesen az iskola nagy mértékben hasznos, (legalább is egyes részei), de a gyerekek nem szeretik. Nem tudom milyen lesz, szerintem nem a legjobb.   De legalább ez nem nyáron van, mint tavaly a MU Takeover.

 

Valamint

Közzétettek egy új videót:

A Sled Racer App fejlesztésének szakaszait mutatja egymás után. Szerintem nem rossz KIS Behind the Scenes videó.

Te várod az iskolás partit?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

10 Responses to Hírek

  1. Balib3 szerint:

    “Tudjuk, hogy mindannyian mennyire szeretitek az iskolát”
    Ezt nem gondolhatták komolyan. 🙂

    Kedvelés

  2. Csipike2 szerint:

    Nekem igazából az iskolával nincs SEMMI bajom, mert tudunk találkozni barátokkal, haverokkal. Az egyetlen bajom a tanulás, de különben SEMMI.

    Kedvelés

  3. 12horcsa szerint:

    Durván erőltetett… de azért kíváncsi vagyok 🙂

    Kedvelés

  4. Balib3 szerint:

    Tegnap a party hatására is megnéztem a Jégvarázst. Először kissé féltem, hisz egyértelmű, hogy ennek a filmnek én nem tartozom a célközönségébe. A party kevés lett volna, hogy meghozza a kedvem a film megnézéséhez, de mások véleménye alapján is úgy döntöttem hogy megnézem, a parti csak az utolsó löket volt. Azt kell mondjam, megérte. Ha másra nem is volt jó számomra ez a party, legalább emlékeztetett, hogy van egy ilyen film amit meg kéne néznem. 🙂

    Kedvelés

  5. Henike1 szerint:

    Haaat en is megneztem a filmet s nekem nem tetszett annyira a jo reszek szerintem olaf vicces pillanatai voltak, (nekem nem tetszenek az olyan filmek amelyekben tobb az enek , mint a beszed) s a parti…szerintem jobb lett volna ha csak akkor kaphattunk volna cuccokat ha minden nap beleptunk volna…

    Kedvelés

  6. KKrle szerint:

    Egyébként -lehet, hogy hallottatok már róla- van egy CPPS, ami akkor jön jól, ha nem éri meg a memberség, de szeretnéd beszerezni a member cuccokat is: ez a szerver majdnem pontos másolata a Cp- nek, ugyanazok a partik, katalógusok, cuccok, stb., csak memberség nélkül. Ezenkívül -mint minden CPPS- ben- vannak többé- kevésbé hasznos extrák is, mondjuk változtathatod a pingvin nagyságát, sebességét, a neve szövegének színét, de ami hasznos is lehet, az az, hogy -ez egyébként lehet hogy benne van az eredeti játékban is, még nem próbáltam- beszerezhetsz bármilyen ruhát, iglut, bútort, stb., ha kommentbe írsz egy ,,parancsot” és mellé az adott cucc ID- jét (ha valaki nem tudná, utóbbit legkönnyebben a CP Wiki- ről tudhatjuk meg)- ez a funkció akkor jön jól, ha ugyanúgy szeretnél játszani, ahogy az eredeti játékban van. Van még egy másik hasznos extra, hogy a jelenlegi nézet mellett kettő korábbi partit is beállíthatunk, hogy úgy nézzen ki a sziget- sajnos a katalógusok és a parti saját különlegességei (a free item- ek kivételével) nem változnak meg(még a térkép sem!), de azért így is jó ez a nosztalgia mód.
    Persze ebben a játékban is vannak kisebb hibák, de hogyha ettől eltekintünk, akkor egész jó és még előnyös is.
    Ezt a kommentet -bármennyire is annak tűnik-, nem reklámként, vagy hasonlóként írtam, hanem csak azért, hogy ha esetleg valakinek tetszik a dolog, azt bejelölhessem barátnak, mert ezen a szerveren még egy pingvin sincs, akit tényleg ismerek(félreértés ne essék- magyar pingvin van, de ha nem ismer, akkor elég nehezen tudsz vele kommunikálni, mert sajnos a szerveren nincs magyar nyelv, és private chat sem). Szóval ha valakit érdekel, a freepengu.in weboldalon tud játszani (és bejelölni engem [KKrle], ha akar :))

    Kedvelés

  7. WarriorP szerint:

    Udv!
    Van az oldalnak valamilyen chat szobaja? Mondjuk, ahol egyutt jatszhatnak a “magyar pingvinek”?
    Olyasmire gondolok, mint a xat.com, meg ilyenek 🙂
    Egyedul mar eleg unalmas jatszani.
    Rengeteg szep emlek fuz a jatekhoz, ezert jatszok meg mindig,. Meg mindig alatt 2253 napot ertek 😀

    Kedvelés

Hozzászólás