Hírek

Megjelent egy sneak peak a Medieval Party-ról:

Láthatjuk, ahogy RH átadja a könyvet Gary-nek. Ő elviszi a varázsló iskolába:

A végén vannak a varázsitalok:

Megnézhetünk róluk kisebb videókat, amiben láthatjuk mit csinálnak:

 

Ogre méret

A pingvin megnő. A szoba amiben vannak a Snow Forts, és a tündéreknek lesz a helye.

 

Eltűnés

A pingvin láthatatlan lesz. A háttérben a Mine Shack, van ahonnan a varázsló iskola nyílik.

 

Tündérke

A pingvin egy kis pillangóvá válik.

 

Puffle Sárkány

Ezzel egy kék, vagy talán más színű pufivá változhatsz. A háttérben a Stadium van.

 

Csirke Puffle

A pingvin csirke pufivá változhat O_o A háttérben a University van nagyobb képben.

 

Ultimate Mega Dragon

Ez a varázsszer még titkos és csak 24-én fog megjelenni. Talán azzá a sárkánnyá változhatunk ami itt is van:

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

6 Responses to Hírek

  1. Balib3 szerint:

    Szerintem nagyon elmentek a fantasy irányába, ami nem lenne baj, szeretem a fantasy-t, de ez már már túlzottan is a mesés fajtába tartozik. Inkább emlékeztet valami tündér mesére, mint a középkorra. A másik, hogy miért van mindenütt fű? Ha hó lenne a füves területek helyén, talán a szobák még emlékeztetnének is a Cp-re. Na meg annak is örülnék, ha a szobákat feldíszítenék mint régen és nem egy tündér erdőt raknának be a snow forts helyére.Ha mindenképpen tündér erdöt akarnak, akkor az a forest-ben legyen. Hiszen ha ők ezt a snow forts-nak szánták, akkor hol vannak az említett hó erődök? Ez így nem a snow forts hanem egy teljesen új szoba a sf. helyére rakva. Ez nem tetszett a superhero takeover-ben sem, hogy a parti idejére kikerült a játékból a színház, mert rendőrség került a helyére “díszítés” címszó alatt. És ez az italos átváltozás is annyira unalmas már. 24.-ét sem fogom várni, csak azért hogy megtudjam mivé lehet majd átváltozni. Felőlem ezer italt is belerakhatnak, egyik sem fog lekötni fél percnél tovább. Olyan dolgok kellenének mint az 1. 2. és 3. Knight quest. A 3. a kedvencem. A hydra elleni harccal nagyon jól elvoltam.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Tényleg ezt is nagyon túlspilázták. Nem kén ennyi átváltozás, mert már túlzás, és nem is annyira tetszenek. A hó tényleg hiányzik. Idén alig volt hó a party-k alatt. Régebben mindig volt még az MSHT’ 12 alatt is. A régi Knight’s Quest tényleg nagyon ötletes és izgalmas volt, de sajnos valószínűleg kiveszik 😦 Kár, hogy minden új.

      Kedvelés

  2. The:-) szerint:

    Hello.

    Készítettem egy fejlécet. Ha akarod használhatod.

    Kedvelés

  3. Balib3 szerint:

    De azért annak örülhetünk hogy nem egy reklám party lesz. Sok gyenge parti után már előre félek hogy a következőt vajon mivel rontják majd el. De talán ezen is meglepődök majd mint a TBM Summer jam-en. Ja és remélem hogy most még több eredeti CP-s zene lesz a partin mint például ez. 😀

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Valószínűleg lesz. Valószínűleg átdolgozott változatok is. Az egyik új igloo zene a régi főtéma átdolgozása (az iglumban az megy), valószínűleg az lesz az idei főtéma.

      Kedvelés

Hozzászólás