Megfigyelések

Ezt a lapot azért csináltam, hogy megoszthassam megfigyeléseimet és ti is a tieiteket. Itt kérdéseket is feltehettek a Club Penguin-nel kapcsolatban.
________________________________________________________

 

Dot áruló? 

Még régebben frissült a Club Herbert. Ami érdekes az az, hogy Herbert-nek lesz egy titkos találkozója valakivel. de a nevét kitakarja egy rugó nagyrészt:

Viszont meg lehet próbálni kiegészíteni. Én legelőször Tusk-ra gondoltam:

Viszont mostanában Dot eléggé előtérbe került, mert ugye ő szervezi a Feshion Fesztivált. És sokakban felmerült, hogy talán Herbert vele találkozik:

És ebből elvileg az következik, hogy Dot áruló. De szerintem az is lehetséges, hogy Herbert elrabolta és átmosta az agyát. Már ha tényleg vele van találkozója. De a képen is látszok, hogy a D és az O között nagy a hézag, viszont ez Tusk-ra is igaz.

De egyik sem biztos. Mindenesetre érdekes és nemsokára ki kell derülnie.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

UFO-k a Club Penguin-en 

Mostanában a CP eseményei során több űrrel, illetve űrlénnyel kapcsolatos dolgot lehetett észrevenni. Először is megváltozott a Box Dimension zenéje, azaz zajokkal lett frissítve ez is. EZ a régi, EZ az új zene. Bár lehet, hogy csak ide is be akartak rakni háttérzajt és erre a fura búgásra esett a választás, ami az űrre emlékeztethet.

De az már nem lehet véletlen, hogy az új, nagyon szuper Maze-nek az egyik nagyobb zsákutcájú kamrájában van egy repülőcsészealjas barlangrajz:

Illetve a szintén szuper Lodge Attic-on is van egy csészealj:

Közelítve:

És az is nagyon érdekes, hogy az Ice Berg itt fel van borítva, ami a CP egyik legrégebbi legendái közé tartozik. Amúgy maga a kép a Halloween Party 2014-ről származik és lehet, ott azért volt fel borítva, hogy furcsa és ijesztő hatást keltsen (és ott tükrözve is volt, ami igazából a helyes állás):

Habár a nappaliban található kalózos portré, ami szintén megtalálható az új padláson a Halloween Partit követő Pirate Party jele volt, szóval talán ez is jelenthet valamit.

Mindenesetre az ufó rajta teljesen új. És szerintem összefüggésben lehet a Box Dimenzióval, mert az egész UFO-s dolog a Ski Lodge felújításával kezdődött, és oka lehet, hogy már innen elérhető a Box Dimension. És még vannak nem látható dolgok a padláson, szóval még lehetnek ott rejtett nyomok.

Nem tudom, ez az egész minek az előjele, de szerintem biztosan jelent valamit. Talán a Fair-hez lesz köze, a Galaxy Park futurisztikus témája miatt? Vagy lesz egy újabb Future Party, esetleg valami más?

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Puffle Party’15 

Én sejtettem, hogy a Ski Village-ből is lesz bejárat a vadonba, mivel a fák mögött látszott a kék, nyilas tábla:

És az eddigi Puffle Lodge-ban is látszott a torta mögött valami ajtókeret szerűség:

De ennél sokkal pontosabb képet ad, hogy az alkalmazáson, amíg tölt a szoba, teljes egészében látszik az ajtó:

Screenshot_2015-03-26-22-15-18

Szóval biztos, hogy marad a vadon, és már azt is tudjuk, hogy fog kinézni a megjavított kunyhó, új ajtóval.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

És igazam lett!

A Sasquatch II.

Még régebben feltűnt egy érdekes lény a szigeten, így egy újabb “mítosz” született.

A neve ??????, ami Sensei neve is volt a Dog Out the Dojo-alatt, így talán valamikor az ő nevét is megtudhatjuk. Mindensetre a legvalószínűbb, hogy ő Nagy Láb. Az érdekessége, hogy Béta sapkát visel, tehát valószínűleg nagyon régóta van a szigeten. Valamint a szakálla és szemöldöke sokakat Rockhopper-re emlékeztet. És szokott online lenni, mint bármelyik híresség, így barátnak is lehet jelölni, illetve ajándék hátteret is ad.

Eredetileg úgy gondoltam és sokan mások, hogy a tavaly szeptemberi partira jön, mivel azelőtt tűnt fel, de nem így lett. Csak végigjárt párszor és be is lehetett jelölni, hátteret kapni, de ennyi. Most a Puffle Partin úgyis a vadonba megyünk talán végre hivatalosan találkozhatunk vele és felfedi magát. És a parti története alapján, talán ő az, aki majd ellopja a tortát.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nagyjából igazam lett!

Februári Party 

A mostani újságban megjelent egy hirdetés, a februári ruhákról:

Azt írja, “Sztárhoz illő ruhák!” Szóval talán idén újra egy Hollywood Partit tartanak, mert 2 éve is az volt februárban. Vagy ha nem is Hollywood, valami zenés, szupersztáros dolog, amit Cadence szervez nagy valószínűséggel.

És még 2 hete az újévi újságban a hírességek írtak újévi fogadalmakat:

Cadence azt írta, hogy valami, még a Sound Studió-nál is nagyobbal akar előrukkolni. Talán ennek is köze lesz februári partihoz.

És lehet, hogy a most megszavazandó haj is erre a partira készül:

De az is lehet hogy egy sokkal későbbi partira lesz, mert általában jóval a megjelenés előtt megszavaztatják.

Mindenesetre várom, hogy mi és milyen lesz, és remélem nem lesz csalódás.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Night of the Living Sled 4

Így Halloween tájt tökéletes kis film a Night of the Living Sled a pingvineknek. Ugye 3 része van. Ez össze is van gyűjtve ebben a videóban:

Viszont van még 3 plusz videó is, a bakik, interjú a készítőkkel és egy szkeccses forgatókönyv a NLS 4-hez:

Szerintem ez is nagyon ötletes és folytatható rész lenne, de sajnos sosem készült el, pedig eltelt több mint 3 év az utolsó (3.) rész kiadás óta. Szerintem nem valószínű, hogy idén készítik el, de remélem lesz folytatás.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Ninja Rejtélyek

Az utóbbi két pár hétben az újságban érdekes dolgok jelentek meg Sensei-el és a Ninjákkal kapcsolatban.

Két hete Sensei írt a Penguin Times Secrets részlegébe:

Azért írt most, mert volt egy jóslat, hogy nyáron fény derül a titokra. De mivel a tudást nem lehet csak úgy felszolgálni, mint egy tál forró tésztát, így írt 5 állítást és nekünk ninjáknak kell kiderítenünk, hogy melyik az igaz:

  • Nem Tusk az egyetlen ninja a múltamból… Van egy fivérem is!
  • Van egy titkos kunoichi klán.
  • Néhányan megtalálták az utat az elfeledett módok gyakorlására, mint a Shadow… és Sajt.
  • Mint a tűz s a víz, a ninják és az EPF is összecsap jó pár dolgon.
  • Mikor a történelem előtti időkbe utaztunk, néhány feketeöves képzett őspingvineket. Így mára vannak mesterek, akik sokkal idősebbek, mint én!

Valamint a mostani számban is van egy pletykák részleg:

De ebben nincs semmi különös, csupán, hogy csodálkozhatunk, hogy csak egy pletyka igaz?

Nézzük az állításokat:

1. Nem Tusk az egyetlen ninja a múltamból… Van egy fivérem is!

Ennek van valószínűsége, sajnos erre nem tudok mit mondani, 50%

 

2. Van egy titkos kunoichi klán.

Ugye a kunoichi a női ninjákra használatos kifejezés. Én ebben nem nagyon hiszek, hogy külön klánjuk van. Szerintem vannak ugye az ismert ninja fajták és azok fiúk is és lányok is együtt, de nincs különbségtétel.

 

3. Néhányan megtalálták az utat az elfeledett módok gyakorlására, mint az Shadow… és Cheese.

A Shadow ninjákról már írtam párszor. De szóba került most a Cheese, azaz sajt is. Elvileg még régebben találtak a játékosok a CP fájlok között képet egy CJ sajt ruhás pingvinről. A ruha olyan volt, mint a Fire, csak sárga és a kezeiben nem lángok jelentek meg, hanem sajtok lebegtek.

Illetve 3 hete az újságban volt egy jópofa képregény is, amiben ezt említik:

Habár a képregény vicces, szerintem a Card-Jitsu Cheese gagyi ötlet.

Visszatérve az állításra, szerintem a ninják nem találták, nem találhatták meg a módot, ezeknek az elsajátítására. Csak akkor fedezhetünk fel egy CJ-t ha Sensei és a sors úgy akarja, szerintem. De mégis a legtöbben erre szavaztak.

 

4. Mint a tűz s a víz, a ninják és az EPF is összecsap jó pár dolgon.

Szerintem ez tényleg valószínű. De persze ezt sem tudjuk biztosra. Ez is 50%

 

5. Mikor a történelem előtti időkbe utaztunk, néhány feketeöves képzett őspingvineket. Így mára vannak mesterek, akik sokkal idősebbek, mint én!

Ha jól tudom Sensei már minden pingvin előtt a szigeten volt, mielőtt fel lett fedezve (a sziget). Szerintem ebbe az Őspigvinek is beletartoznak (ezért zavaros ez a Prehisztorikus történet). Szóval szerintem ez az állítás értelmetlen.

Szóval szerintem az EPF, ninja összecsapásos, és a testvéres történet a legvalószínűbb. De nagy az esélye annak, hogy a Team is úgy gondolja, mint a legtöbben, tehát az elfeledett Card-Jitsu-kat sikerült valahogyan pár pingvinnek gyakorolnia.  De szerintem az nem lenne túl jó.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

A Sasquatch

Nemrég feltűnt egy érdekes lény a szigeten, így egy újabb “mítosz” született.

A neve ??????, ami Sensei neve isvolt a Dog Out the Dojo-alatt, így talán valamikor az ő nevét is megtudhatjuk. Mindensetre a legvalószínűbb, hogy ő Nagy Láb. Az érdekessége, hogy Béta sapkát visel, tehát valószűnleg nagyon régóta van a szigeten. Valamint a szakálla és szemöldöke sokakat Rockhopper-re emlékeztet. És szokott online lenni, mint bármelyik híresség, így barátnak is lehet jelölni, illetve ajándék hátteret is ad.

Talán a szeptemberi party-hoz lesz köze. Arról annyit tudunk, hogy egy új, eredeti CP-s Event lesz. És a visszaadásról, illetve biztonságos helyek létesítéséről fog szólni, de nem Coins for Change. És azt is írta Polo, hogy  Herbert, Rookie, Rockhopper, Sensei közül valaki jönni fog szeptemberben.

Továbbá ma írták az újságban, hogy Sensei-nek van egy testvére, talán ez lenne az? De szerintem Rockhopper fog jönni, mivel mondták még júniusban, hogy nemsokára visszatér.

Én ennyit tudok, ha esetleg van valami plusz infó, vagy meglátás, akkor nyugodtan írd meg kommentben lent.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Music Jam ’14 #Frissítve

Ugye tudjuk, hogy sok vendég híresség érkezik a szigetre:

Music Jam Disney Stars Billboard

És mindannyian elő fognak adni valamit, miközben “music pack”-eket osztogatnak. Ez szerintem hasonlóan fog kinézni, mint a Muppets World Tour. Minden hírességnek lesz egy szobája, ahol előad, és ha csinálunk valamit, akkor adják át a díjat. Ez akár be is válhat, ha jól megcsinálják, szóval kíváncsi vagyok.

Még régebben láthattunk egy sketch-et a Dock-ról:

Mint írtam, látható egy folyamatos kövezet, ami addig a kis pavilonig tart. És nem tudtam, hogy vezet-e valahova. Most már úgy gondolom, itt lesz a (talán egyik) felszálló a Luxus Sétahajóra.

A hajó valószínűleg hasonló lesz a Hollywood Party-ról a Limuzinhoz. De lehet, tévedek és még jobb technikával lesz megoldva, mivel van rá esély, hogy több szobát foglal magába. Mindenesetre azt tudjuk, hogy lesznek rajta vízi csúszdák és büfé.

A member játékról nem tudom egyelőre, hogy mire lesz jó. Talán a feladathoz fűződik.

A kép alapján, ez sem egy egyszerű Music Jam lesz, hanem kombinálva lesz a Summer Jam-hez hasonló nyári dolgokkal. Remélem ez nem fogja el nyomni a zenés és a sok színpados lényeget.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Penguin Cup

A közzétett képből kikövetkeztethető, hogy melyik csapat hol lesz:

Közvetlen hivatkozás a képhez

A sárgák a Team Fluffies. Az ő helyük a kép alapján a Cove-ban lesz.

A pirosak a Team Hot Sauce. Az ő helyük a kép alapján talán a Forest.

A zöldek a Team Space Squids. Az ő helyük a kép alapján a Dock-ban lesz.

A kékek a Team Sharks. Az ő helyük a Beach lesz (Ezt már tudtuk).

 

És a videóban is vannak érdekes dolgok:

A Pingvinek:

Láthatók a különböző színű körök, tehát hasonlóan a Superhero Party-hoz ki kell választanunk, hogy melyik csapattal leszünk.

A Snow Forts:

Látható a jobb oldalt egy visszaszámlálás. Lehet, hogy lesz valamilyen fellépés pl. a Penguin Cup Anthem. De még valószínűbb, hogy a mérkőzésekhez van.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Future Party: EPF 

A Távcsőben láthattunk egy robotot:

Kinagyítva:

És az újságban el volt rejtve egy EPF-es hirdetés:

Valamint nem rég Protobot kiszabadult, szóval valószínűleg őt láthattuk.

És a jövőben a meteorokat is ő küldi.

Tehát a jövőben az EPF azaz az Extra Planetary Force fog vele harcolni. Valószínűleg ez a Command Room:

Vajon milyen hatásai lesznek ennek a jelenre? Szerintem ez az egész zavaros lesz.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

EPF Operation

A Spoiler Alert-ben van egy érdekes sor az újságban:

Valószínűleg Protobot elszabadult és meg kell állítani. Talán ez a kalap event is egy fedő esemény egy operation-ra, mint tavaly a Fun at the Cove az Op: Hot Sauce-ra.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Club Penguin Rejtélyek #Frissítve

Már írtam 2 bejegyzést is a különleges pufikról. A legtöbb létezik (pl.: golden puffle, unikornis puffle) valamilyen módon. Amikről még nem tudunk, azok a  valódi állat pufik, mint a cat puffle.

Közvetlen hivatkozás a képhez

Polo Filed azt mondta, hogy a Puffle Party-n lesznek új pufik. A mostani tendenciát követve valószínűleg az állat pufik jelennek majd meg.

 

A másik nagy rejtély a Shadow Ninja:

ShadowNinjaPlayerCard

Erről is írtam már egy bejegyzés lent. Mostanában egyre csak kiderülnek a rejtélyek. És valószínűleg májusban megint egy CJ Party lesz, amin megjelenik a Card Jitsu Shadow.

 

És van még egy-két mítosz:

Az őslény a Ice Berg-nél – Szerintem ezt nemsokára kiderítjük egy Operation keretében

Az Ice Berg feldöntése (Tip the Berg) – Elvileg csak hazugság és szerintem sem lehetséges

Rockhopper Island – Nem hiszem, hogy eljutunk oda valaha, de kitudja.

A fúró a Gold Mine-ban (amiről szintén írtam egy bejegyzésben) – szerintem lesz használva, de nem lehet tudni

A Pizza Parlor emelet – szerintem ott is a konyha van, de lehet hogy sosem tudjuk meg.

További alagutak a szigeten – egyszer írták a a Penguin Times-ban, hogy rengeteg alagút rendszer van a sziget mélyén. Talán egyszer azokat is felfedezhetjük.

A Waddle On 14. epizódjában volt egy szoba:

Csak a Waddle On-ra nem csinálnak egy ilyen szobát. Spike Hike elmondta, hogy eleinte szervezni akartak egy Future Event-et még 2012-ben, amiben megmutatják az új Townt-t és Plaza-t, de mégsem tartották meg. Nekem nem tetszett volna. De ettől függetlenül lehet, hogy tartanak majd egy Future Party-t.

Ha még tudsz akkor írd le kommentben 🙂

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Operation: Puffle Utolsó Feladat

Az összes puffle szín után van még egy feladat:

Herbert arra, használja a pufikat, hogy Coin-okat ássanak ki. De azt nem tudjuk a coin-okat mire használja. e az swf-ek közt fenn van Herbert rejtekhelye:

A coin-okat valószínűleg abba a gépbe dobja bele, hogy fűtse a rejtekhelyét. Ez a szoba valószínűleg a vízesés mögött van.

Az utolsó feladatot valószínűleg itt kell megcsinálni, és a helyzet hasonló lesz az Op: Hot Sauce-oshoz.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Operation: Puffle, Gold Puffle

Rengeteg érdekes dolgot tudhatunk meg a Sneak Peak-ekből:

1.Felújítás:

Mint Danca99 is írt, a videóban a Mine Shack bejárata megváltozott:

Most egy lépcső van a sínek helyén.

És a szoba, ahol a Golden Puffle lesz, valószínűleg a felújított Cave Mine:

Látható az ugyanolyan lépcső, ami a bejáratnál is van. Szóval valószínűleg mostantól nem a Mine-ba vezet a bejárat:

Hanem a Cave Mine-ba. A jobb oldali ajtó valószínűleg a Hidden Lake-be vezet, de a Mine bejáratát nem látni. Remélem nem szüntetik meg. Lehet, hogy több alagút lesz és mindegyikük az egyik eredeti szobába vezet.

 

2. Golden Puffle megszerzése

És a Game On videóban arról, beszéltek, hogy az összes arany rögöt össze kell gyűjteni. Az újságban a képen is van egy kép:

A papíron egy arany puffle szobor látszik, ami különböző darabokból áll, amik valószínűleg az aranyrögök, amiket a memberek pufijai kiáshatnak. Tehát ez lesz most a gyűjtögetés:

Ha összegyűlt a megfelelő mennyiség, ami valószínűleg 15 arany rög, akkor azt belerakhatjuk a nagy légkalapácsba:

És az egy lyukat fúr, amiből elő tör a Gold Puffle:

És a Golden O’ berry valószínűleg a Gold Pufik kedvenc étele:

Ez a tároló, amiben a bokor van, nagyon hasonlít a Puffle Snack Station-re:

Amikor megláttam a képet az újságban, gyorsan a Puffle Shop-ba mentem, mert olyan a szőnyeg a képen. Utána elolvastam de nem írtak, arról, hogy frissítve lenne a Puffle Shop. Szerintem a tároló is olyan Puffle Etető lehet, mint ami a Pizza Parlorban van. Valószínűleg ez az arany pufikat tölti fel teljesen.

 

3. Operation

Magáról az Operation Puffle-ről még nem tudunk sokat, hanem csak a Gold Puffle-ről. És még a Wilderness sem volt egyik sneak peak-ben sem, szóval az operation talán ott játszódik. Dot is írt egy üzenetet:

“Herebert méretű lábnyomokról kaptunk jelentést a Wilderness-ből. Elküldtük JPG-t, hogy kivizsgálja és mihamarabb küldjön új infókat.”

És JPG is írt tegnap egy üzenetet:

“Gyanús dolgok történnek a Wilderness-ben. Készüljetek fel durva terepre ügynökök. Mi is ott leszünk.”

Valószínűleg Herbert újabb rejtekhelye a Wilderness-ben van. És a terve valószínűleg a pufik elrablása, vagy hipnotizálása valószínűleg ezzel a kalappal:

Lehet, hogy csak az arany pufikra nem hat és velük kell megmenteni a többi pufit, ezért van ugyanakkor ez a két esemény.

Talán ezért van a Cave Mine jobb oldalán egy nagy fúró:

A letakart része, valószínűleg, ahonnan az energiát nyeri. Talán a Gold Pufik hajtják.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Golden Puffle

A Club Penguin egyik legnagyobb legendája a Golden Puffle, amiről már régóta vannak pletykák.

Van róla egy előadás is:

De a kellék csak csokiból és arany fóliából készült. Ezt a szobrot használtuk a Waddle Squad mission-ban:

Majd utána a HQ-ban volt elzárva:

Valamint megjelent a 2012-es és ’13-as Medieval Party-n a Varázsló Könyvtárban:

Bár más kellékek is voltak mint például Halloween-i cukorka, Card Jitsu Party-s teás kanna és bonsai fa stb.

De ezek közül egyik sem igazi, hanem csak a mítoszon alapuló kellék. De vannak akik szerint létezik élő is. Erről volt egy bejegyzés az újságban is:

Aunt Arctic írta, hogy vannak, akik szerint az Ice Berg alatt él, vagy mások szerint a Forest-ben tűnt fel. De még mindig nem tudunk semmi konkrétat.

És a Medieval Party alatt a titkos összetevő az Arany Puffle O’ berry volt:

Ez az O’ berry nagyon különleges, mint maga a Golden Puffle is. És az utolsó oldalon, ahonnan Gary szedte a magokat, Garianna mellett van egy puffle, csak ki van harapva a képből:

Az swf-ek között meg van egészben:

File:Gold Puffle garianna.png

Valószínűleg ez a Golden Puffle.

És írták, hogy Gary és PH még mindig dolgoznak a különleges O’ berry-vel, aminek valószínűleg a Golden Pufihoz van köze. És mivel mindketten EPF ügynökök, így indíthatnának egy mission-t, de Herbertnek is tervei vannak, amik valószínűleg ütköznek a mijeinkkel.

Spike Hike mondott egy keveset a mission-ről, hogy “Elveszve a vadonban” A vadon a szigeten a nagy fenyőerdő, mint a Wilderness Expedition-on. És a CP Times-os képen olyan fotók vannak, amiken a Wilderness részletei vannak:

Szóval lehet, hogy a Golden Puffle egész végig itt élt, csak nem vettük észre.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Következő Operation #Frissítve

Írtam bejegyzésekben és itt is erről már többször is, de most újabb infókkal többet tudunk gondolkodni.

A legfontosabb, dolog, hogy Herbert látható a Halloween Party videóban:

Már tavaly is ugyanígy szerepelt Herbert a Ghosts Just Wanna Dance-ben. Szóval így már majdnem teljesen biztos, hogy novemberben lesz egy operation. Most is egy boríték van a kezében, amin szerintem egy puffle van. A clubherbert.com-os képen is egy puffle van:

És a member lapon van egy érdekesség:

Azt írja “Új Dolgok Pufiknak. Készüljetek fel az összes új meglepetésre amik novemberben jönnek”

Szóval így már szinte biztos, hogy a pufiknak kulcs szerepe lesz ebben az op-ban.

És írta Spike, hogy elveszni a vadonban és valami olyan titkot lepleznek le, ami végig itt volt a szemünk előtt, csak nem láttuk.

Spike Hike és Polo Field tweetelte, hogy Operation: Puffle, tehát valószínű, hogy az eredetileg fake-nek indult ötletből party lesz, de szerintem nem olyan lesz, ami a képregényben. És a zombis videó végén egy pillanatra feltűnik a logó-ja:

Szóval biztos, hogy ez lesz.

Valamint valószínű, hogy erre végre befejezik az EPF felújítását, mert már 1 éve csak húzzák.

És Danca99 írta, hogy az Everyday Phoning Facility-ben a titkos bejárat olyan mint a Tube Tratnsport volt:

Nem pont ugyanolyan, de nagyon hasonlóak, így lehetséges, ha felújítják akkor a Tube Transport felváltja mostani liftet. És lehet, hogy nem csak ide lehet majd teleportálni, hanem más helyekre, amik szintén EPF bejáratok, vagy akár egymás közti átjárók lesznek.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Pufik Összegzés

Most a Medieval Party során átalakulhattunk két új féle pufivá:

 

Egyszarvú Puffle:

Először Gariwald kúriájában találkozhattunk vele motívumként:

UnicornPuffle

Nem gondoltam, hogy megjelenik, de mégis át lehetett ezzé változni:

Unicorn Puffle artwork

 

Dragon Puffle

Először a portugál CP magazinban tűnt fel. Erről sem hittem, hogy megjelenik, de mégis megtörtént.

Green Puffle Dragon

Valamint ott van a többi féle puffle, amiről már írtam:

 

Bat Puffle:

Nem hinném, hogy valaha meglehet venni. Csak Halloween-kor megjelennek, és talán idén ha vámpírokká változunk akkor ilyen alakot is ölthetünk.

 

És Reindeer pufik:

Erről sem hiszem hogy meg lehet majd venni. Csak átváltozhattunk és talán idén is, de mást nem csinálhatunk vele.

 

És vannak még állat pufik amik szintén csak pletykák:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Az egyik ilyen a Cat Puffle. Őt láthattuk a Puffle Trouble-ben:

És a Puffle Party ’12 sneak peak videóban:

És a Doodle Dimensoin-ben:

File:Cat Puffles 1.png

Van aki szerint nem macska hanem mosó medve, mert a farka azokéra hasonlít. Van aki szerint ők csak lila alapú pufik lehetnek, mint a denevérek csak feketék és a rénszarvasok csak barnák. Szerintem aranyos, és nem rég tettek közzé róla a Twitteren hogy még nincs megerősítve.

Szerintem ez vagy puffle hat, vagy egy újabb átalakulás.

 

A másik a Bird Puffle:

Ez a ’12-es Holiday Party-n jött elő az órából. Róla nem tudunk sokat. Már többször is díszítettek puffle motívumokkal. De mivel az unikornis pufi is megjelent, így ez sem kizárt. Szerintem ezzé is csak átalakulni lehetne.

 

És ott van a CP legnagyobb rejtélye:

Mission 10 Golden Puffle

A GOLDEN PUFFLE!

Mivel ez az egyik legrégebbi és legnagyobb rejtély a CP-n lehetséges, hogy ez fog kiderülni, de nem igazán tudom, hogy hogyan lehet egész végig a szemünk előtt. És mivel ez is egy puffle így köze lehet az “Új Dolgok Pufiknak”-hoz:

És a Pufis Operation-hoz is köze lehet. Talán a Wilderness-ben van elrejtve, és így lesz köze ahhoz is. Ahogy megjelenik valami új, kiírok mindent, amit tudunk róla.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Emeletes Igluk

Már régóta mindenki várja az emeletes iglut, ami még sosem jelent meg. Volt pár iglu, aminek volt emelet:

File:Medieval Manor.png

De ezek sem kifejezettem 2 szintesek. Tavaly közzétettek egy videót, amiben szerepelt egy ilyen iglu:

Itt van kinagyítva:

Ez az igazi 2 szintes iglu, csak lépcső helyett létra van az emeletre. Szerintem nagyon jó lenne ha közzétennék. Az emelet lehetne nagyobb, létra helyett pedig lépcső, de nekem így is tetszik. Talán egy party-n fog majd megjelenni.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Sok mindenben igazam lett 🙂

Medieval Party’13

Mint írtam a varázs könyv végén van egy versike Garianna-től, aki megemlít egy titkos összetevőt. Le volt írva, csak kiharapták az oldalból:

És még az Ultimate Mega Dragon-ról sem tudunk semmit.

Talán a kettőnek köze van egymáshoz. Talán csak akkor változhatunk át sárkánnyá ha megvan ez az összetevő, mert a sárkány nagyon különleges.

Billboard 1

Ezen a képen egy varázsló megküzdik egy sárkánnyal, ami tüzet okád. Szerintem az sem véletlen, hogy akkor kapjuk meg a varázsló cuccokat, amikor a sárkány is megjelenik, mert szerintem szükségünk lesz rá a legyőzéshez.

De visszatérve a titkos összetevőhöz: Ezt is szerintem majd valahol meg kell találni. A térképen szinte  mindenhol van egy összetevő:

Kivéve a Town és a Mine Shack. Talán itt lesz elrejtve, valószínűbb, hogy a Mine Shack-ben, vagy benne a varázsló iskolában vagy az emeleten. De lehet, hogy a Forest-ból nyíló trónteremben, vagy akár a Town-ban lévő égig érő paszuly is vezethet valahova, mint tavaly.

Vagy most derült ki, hogy a varázsitalokat lehet keverni. Talán ha a megfelelőket keverjük és hozzáadjuk a titkos összetevőt, akkor legyőzhetjük a sárkányt.  Én már várom! 🙂

És megjelent egy cikk az újságban:

Azt írja:

“Felfedeztem O’berry magokat, egyedülálló tulajdonságokkal. Ha látjátok PH-t szóljatok neki, hogy megnézhesse ő is.                     -Gary”

Ez érdekes 🙂 Az utolsó lapon is a könyvben valamilyen magok vannak:

Valószínűleg ez lesz a titkos összetevő!

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

EPF Összegzés

Mivel a SW Takeover-nek is EPF-esnek kellett volna lennie, így a vége után gondoltam írok az EPF-ről, hogy mi jöhet ezután.

A SW Party-ba nem nagyon vonták be az ügynököket, szóval ez nem sokat számít. Én a party előtt azt hittem, hogy Herbert használni fogja a Hot Sauce Lézert, amit az Op: Hot Sauce-nál épített, de nem így lett. Így csak az előtte lévő dolgokból tudunk hasznosítani, és az új clubherbert.com-ból, és természetes a fantáziánkból.

Az Op: Hot Sauce-nál készített egy lézert:

File:Herberts lair inside.png

És volt egy plakát is valószínűleg a tervről:

Mint írtam szerintem el akarja süllyeszteni a szigetet azzal, hogy elolvasztja Hot Sauce-szal a sziget belsejét, vagy valamit keres a föld alatt. De ebből nem lett semmi, pedig ebből egy szuper, új Operation-t készíthettek volna, rossz party-k helyett. Lehet hogy ezzel már nem fognak kezdeni semmit sem, de én írtam egy ötletet ezzel kapcsolatban.

A másik dolog, ami lehetséges az új clubherbert.com-mal kapcsolatos:

Látható két érdekes dolog:

 

1. Egy Puffle:

Erről eszünkbe juthat a fake Operation: Puffle. Sokan azt hitték hogy igazi, pedig a logó csak szerkesztett volt. Az ötlet abból jött, hogy a portugál/spanyol CP magazinban megjelent egy képregény, amiben Herbert csinált egy gépet, amivel hipnotizálja a pufikat. A képregény címe sem az volt, hogy Op: Puffle, hanem csak kitalálták. Ilyen képregények szinte mindig vannak a magazinokban:

Ez pl. egy kép a “Trójai Pingvin” c. képregényből, amiben Herbert ezzel a géppel akarja a havat felolvasztani és felmelegíteni a szigetet. Egyelőre van 6 db CP magazinom és ebből 4-ben van Herbert-es képregény. Akármelyik lehet egy lehetséges operation alapja akár, de szerintem nem valószínű, hogy egy képregény lesz az alapja. Talán a pufi hipnotizálós ilyen, de lehet hogy nincs köze ahhoz, csak valahogy a pufik majd kulcsszerepet játszanak benne. Szerintem izgalmas lesz.

 

A másik dolog az oldalon egy tervrajz:

Szerintem ez vagy az új rejtekhelyének tervrajza, mert vannak rajta képernyők, számítógépek stb, vagy valamilyen SW-os dolog, ami lehet hogy 2015-ben lesz, mint írtam. Én várom a következő Op-ot és remélem nem SW lesz.

 

Valamint a Command Room már régóta felújítás alatt van, és nekem már kezd kicsit unalmas lenni:

Már régóta készül a Tube Transport is. Ha megjavítják akkor talán vissza hozzák az HQ-t, de nem csak mint hologram, hanem igazából. Ezt abból gondolom, hogy vannak monitorok az egyik dobozban, mint írtam régebben. És az is érdekes, hogy vajon a Spy Drills-ből mi lehet. Most gyakorolhatjuk a Field Ops-os feladatokat.

 

Valamint nyitva hagyták még a Protobot szálat is mint írtam.

 

És mint Tamas972 is írta, az Öreg Rák szálat is nyitva hagyták.

Egy régi videóban, és kijelentkező képen tűnt fel, de nem tudunk róla sokat sajnos. Mint írtam lent a kommenteknél, szerintem a rákok vezetője lehet, vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy Herbert barátja és segít neki abban, hogy a rákokkal együtt dolgozhasson. De nem muszáj gonosznak lennie. Szerintem a többi rák sem gonosz, sőt segítőkészek és aranyosak. Csak Herbert meggyőzte őket, hogy szövetkezzenek velük és idővel megszokták hogy ezt csinálják. De lehet és sokkal valószínűbb, hogy gonosz.

Talán valamit kifognak hozni ebből

is, és talán nagy terveik vannak az EPF-fel (remélem olyasmi, mint amilyen ötletet írtam). Mindenesetre én várom.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nem mindenben lett igazam de van amit jól tudtam 🙂

Teen Beach Movie Summer Jam

1. Big Momma’s Show

Mint azt már tudjuk a party-n lesz a filmből ihletett étterem, aminek a backsatge-ében találkozhatunk a hírességekkel:

De ez nem csak úgy lesz, hogy játszanak a pingvinekkel, hanem lesz egy show a Backstage-ben. Ezt igazolja a Big Momma’s-nál a tábla:

Azt írja, hogy a következő show xy percen belül. Ez olyan mint az Epic Show az Ultimate Jam-en:

Nekem tetszik az ötlet. Talán mégsem lesz rossz.

 

2. Ellenséges csapatok

A filmben két versengő csapat van, a motorosok és a szörfösök. Talán itt is ki kell majd választani, hogy melyik oldalra állunk, mint az MSHT-én:

De lehet, hogy nem lesz ilyen, csak egyszerűen csatlakozunk ha szeretnénk. Kaphatunk motorokat is, ha veszünk

És talán felújítják a Catchin’ Waves játékot, mivel a party fő témája a szörf, és majd szörfözni is kell.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Card Jitsu Shadow

Mint a Rainbow Puffle megjelenésekor megírtam a lehetséges további pufikat, most megírom a lehetséges további Card Jitsu-t.

Sokan azt beszélik, hogy valószínűleg a következő CJ a titokzatos

CardJitsuShadow Logolesz.

A feltételezések alapja a Ninja Amulet közepe:

Már akkor is ott van, amikor még egyik féle Card Jitsu-nak sem vagyunk mesterei (kivéve a simának). Szerintem ebből arra lehet következtetni, hogy ez a sima CJ-nek lesz egy átdolgozása. Ezalatt azt értem, hogy ugyanaz lesz a szabály, hogy a Tűz legyőzi a Havat, A Hó legyőzi a Vizet és a Víz legyőzi a Tüzet. Csak az az érdekes, hogy ha ennek a mesterei leszünk, akkor mi lesz az ékkővel, mivel már ott van. Vagy talán ennek nem lehet a mesterévé válni? Ez nagyon érdekes.

A feltételezések másik alapja, egy Power Card:

Nagyon érdekes (és cool) ez is, így szerintem több mint valószínű, hogy lesz.

Valamint Sensei és Spike is mondott róla dolgokat. Megkérdezték tőlük, hogy lesz-e CJ Shadow. Sensei azt monda, lesznek árnyékos napok, Spike azt, hogy Előbb a Hó. Szerintem ez azt jelenti, hogy lesz.

A Ruha egyébként így néz ki:

ShadowNinjaPlayerCard

Nagyon cool. Én már várom nagyon. Vannak akik azt mondják, ha lesz Árnyék, akkor Fény-nek is kell lennie, de szerintem inkább ne.

És vannak akik azt gondolják, hogy ennek is lesz köze Tusk-hoz, mivel amikor eltűnt, akkor bosszút esküdött és a sötétség és az árnyék talán a gonosszal kapcsolatos.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Sajnos az elsőben nem lett igazam, de remélem a másodikban sem lesz.

Summer Jam, Star Wars Party

1. Summer Jam lehetséges Sneak Peak

Közzétettek egy posztot a blogon, amiben azt kérdezték mi a kedvenc partink. És ez a kép volt ott:

Van egy kép egy Summer Party-ról, a Music Jam’11-ről és a Water Party-ról. Lehet, hogy ezt direkt azért tették közzé, hogy egy kicsit sneak peak is legyen. Ha tényleg lesznek benne ezekből a partikból elemek, szobák stb. akkor tetszeni fog. De lehet, hogy nem ilyen célból tették közzé. Én ebben a party-ban még bízok a nyárra, függetlenül a Teen Beach Movie-tól.

 

2. Star Wars Takeover

Talán másnak is eszébe jutott, hogy miért pont most van SW Party. Európában lesz júliusban egy SW “ünnep”. Közzé is tettek róla egy képet:

Így (sajnos) talán lesz még egy ilyen party 2015-ben, amikor kijön az új film. Erre utal az is, hogy a trailer azt írta, hogy Első rész: Darth Herbert Fenyegetése. Szóval talán megjelenik akkor a második cp-s rész (sajnos) ha lesz.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

És ebben is igazam lett 🙂

Waddle On- Teen Beach Moovie- Summer Jam

Mint azt a bejegyzésben írtam, a srác az “Austin & Ally”-ben játszott, de a Disney legújabb filmjében a Teen Beach Movie-ban is játszik, és az Austin & Ally nem érdekes számunkra, mert ahhoz nem lesz közünk.

És akkor nézzük, hogy is van ez. Nem jól gondoltam először, nekik nem lesz közük a Waddle On-hoz. A Waddle On-hoz pedig a Summer Jam-nek sem lesz köze. A Waddle On külön fog menni függetlenül  a partiktól és szerintem júliusban fog megjelenni. Viszont a filmnek igen sok köze van a party-hoz. A filmben a srác a világ legjobb surf-ösét alakítja, és a film nyári témájú, szóval ebben a party-ban ez a reklám. És talán ők lesznek a hírességek erre a party-ra, és ezért szerepelnek a Game On-ban, mint tavaly CeCe és Rocky.

 

Valamint

Mivel a Star Wars-os kép a Club Herbert.com-on van, ezért azt feltételezzük, hogy Herbert is sötét oldalon áll és gonosz tevő lesz, mint ahogy ezt a Fan Art is mutatja:

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

A nagy részét jól jósoltam meg 🙂

Card Jitsu Snow megjelenése

1. Utak

Ezen a képen látható az út a hegyeke át:

Ebből rá lehet jönni dolgokra. Ha emlékeztek még a béta tesztre akkor itt van ez a szoba:

Ez valószínűleg itt van:

És azután jön a hely ahol küzdeni lehet:

És van egy barlang bejárat is a magas hegyen:

Ez talán a hegy belsejében lévő szobába vezet. A Snow Dojo-s képen is a lejárat talán a hegy belsejébe vezet:

Sajnos nem tudjuk a színek hiánya miatt.

És van egy út amit a logó eltakar. Ebből gondoltam, hogy a Dojo-ba fut és most közzétették ezt a képet:

Látszik, hogy tényleg a Dojo-ba fut. És így már érthető, hogy miért építkeznek ott a Dojo-ban. De azt még nem tudjuk, pontosan, hogy miért a Snow Forts-ból indulunk, de szerintem megtudjuk majd a videó sorozatból, habár ha titokban maradna jobb lenne.

 

2. A hegyek megjelenése

Érdekes, hogy hogyan fognak megjelenni ezek a nagy hegyek. Ezek a hegyek pont ott vannak, ahol most a hó:

Így ha eltűnik a hó, már ott fognak állni. Elég egyszerű, de nagyszerű megoldás.

 

3. Lesz-e idén tűz és víz övezet?

Ezen a sneak peak képen látható bal oldalt a tűz és jobb oldalt a víz övezet kezdete:

Szóval szerintem idén is lesz. Szerintem szuper, mert én imádtam ezt a régebbi party-n 🙂

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Sajnos nem így lett, de Protobot-ról nem tudjuk.

Marvel Super Hero Takeover

1.  Végső Harc

Gondolkodtam, hogy miért is csináljuk a robot hadsereget.

Nem tudom pontosan de van egy ötletem, hogy lesz egy végső harc, ahol már teljes a robot arzenál és a hősök pedig az összes erő kesztyű birtokában vannak, mint a trailer videóban is:

Bár nem biztos, de a végét szerintem egy nagy durranással kéne zárni.

 

2. Protobot

Tavaly is és idén is megjelent Ultimate Protobot 10 000 a CP Times-ban a gonoszok oldalán:

Azt írja, hogy a kristályok őt is erősebbé tették és most legyőzhetetlen.

És készített is egy tervet a sziget elfoglalására és a város elpusztítására.

Azt írja blokkolja az EPF csatornáit, az egész szigetet egy hatékony technológiai metropolis lesz, a pingvineket robotokká változtatja és a robotok lesznek az urak.

Eléggé sötét tervek.

És most, hogy újra itt van, így a következő EPF mission szerintem vele lesz kapcsolatos. Szerintem meg akarja valósítani ezt a tervet és nekünk kell megállítani őt.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Marvel Super Hero Takeover

1. Új Smileys:

 

2. Kristályok:

Spike Hike is írta, hogy ezek ott vannak. Valószínűleg ezek fontosak. Talán kelleni fognak a Robot készítéshez, így ha a hősök szerzik meg, akkor a város megmenekül és ha a gonoszok, akkor elpusztul.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Mi lesz a következő puffle?

Mivel már tudjuk az igazat a Rainbow Pufiról, ami hét éven át csak egy legenda volt, így gondolkodhatunk, hogy mi lesz a következő. Elvileg még a szürke hiányzik, de egyesek szerint be lehetne rakni több árnyalatot pl.: Aqua Puffle. Nekem ez nem tetszik annyira.  Valamint még ott vannak az állat puffle-k. Eddig találkozhattunk

Bat Puffle-el:

 

És Reindeer pufikkal:

 

És vannak még állat pufik amik szintén csak pletykák:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Az egyik ilyen a Cat Puffle. Őt láthattuk a Puffle Trouble-ben:

És a Puffle Party ’12 sneak peak videóban:

És a Doodle Dimensoin-ben:

File:Cat Puffles 1.png

Van aki szerint nem macska, hanem mosó medve, mert a farka azokéra hasonlít. Van aki szerint ők csak lila alapú pufik lehetnek, mint a denevérek csak feketék és a rénszarvasok csak barnák. Szerintem aranyos, és nem rég tettek közzé róla a Twitteren hogy még nincs megerősítve.

 

A másik a Bird Puffle:

Ez a ’12-es Holiday Party-n jött elő az órából. Róla nem tudunk sokat.

 

És a harmadik a Dragon Puffle:

Ő először a portugál magazinban tűnt fel:

Nem tudom, hogy a pirosból, hogyan lett lila pöttyös. Ez nekem nem tetszik annyira. Ő róla is csak azt mondták, hogy nincs megerősítve.

Egyesek szerint Gary összekevert pufi DNS-t más állatok DNS-ével és így lettek, vagy ők is élnek valahol, mert itt minden megtörténhet, és néha a logika megszűnik (ami nem mindig jó). De lehet, hogy valami jobb dolgot találnak ki. Mindenesetre várunk, hogy mi lesz a következő nagy titok a Director kiléte és a Rainbow Puffle után.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

EPF New Mission 

Mint mondtam, szerintem nem klasszikus misson lesz, hanem egy event. Ezt azért gondolom, mert a CP Times-ban közzétettek egy képet, ami szintén Ápr. 5-től kezdődik, akárcsak a az Új Mission:

A szöveg azt írja, hogy móka a Cove-nál- gyere ki szörfölni és PIZZÁZNI!

Ez a pizzás dolog és a háttérben a Pizza Sauce foltok ehhez hasonlítanak:

Nem tudom, pontosan, hogy mi köze a mókának ehhez, de remélem izgalmas lesz.

 

Valamint

Kaptunk üzenetet Gary-től és Jet Pack Guy-tól.

Gary:

Teringettét! Az EPF újra építése közeledik mesésen. Különlegesen izgatott vagyok, egy helyszíni labor hozzáadása miatt. A TUDOMÁNYÉRT!

Jet Pack Guy:

Ügynökök! Már túl csendesek a dolgok a kényelemért az utóbbi időben. Van pár nagy horderejű fenyegetés, amiket nem nyomoztunk le. Lény éber odakint.

Lehet ezeknek nincs köze a a következő mission-hoz, de amit Gary mondott annak köze van ehhez:

A bal oldali dobozon egy lombik van ami valószínűleg a helyszíni labor része. És a jobb oldalon a képernyő mellet egy doboznyi TV van, olyanok, mint az HQ 2007-ben:

File:New HQ command.PNG

Így lehet, hogy újra beteszik majd a mission-okat a játékba.

Majd készítek egy EPF összefoglaló megfigyelést is.

Te mint gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Igazam volt :3

Hollywood Party Sneak Peaks

1. Stúdió épületek elhelyezkedése

Ezen a képen látható ez óra tehát ez a Snow Forts-ban lesz:

Közvetlen hivatkozás a képhez

A kép jobb sarkában van egy kis kapu szerű dolog ami tulajdonképpen a film gyár bejárat ami ezen a háttéren is látható:

File:Studio Lot background photo icon ID 9183.png

De észrevettem hogy a másik képen is ott van ennek a folytatása:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Csipike2 mondta hogy ez a Town lesz, mert látszik baloldalt a Clothes Shop. De most rájöttem hogy ez is Snow Forts, mert össze Photoshop-oltam a két képet és ez lett:

Látszik hogy egy helyen vannak. És akkor valószínűleg az a ruhás stand, a party cuccok áruló helye, vagy csak díszlet. Az “A” stúdió helye nem tudom hogy hol van.

 

2. Pingvin “Státusz”

Az előző képen látszik hogy Spike Hike alatt egy csillag van. Ezek szerint ez is olyan lesz mint a Marvel Superhero Takeover, mert ott is ki lehetett választani hogy Szuperhősök/Szupergonoszok/Civilek leszünk, és ez alapján megváltozott a kör színe a pingvin alatt.

 

3. Film készítés menete

Azt eddig megtudtuk hogy filmeket kell készíteni, de pontosan ezt hogyan kell elképzelni?

A legújabb sneak peak képeken látható ez:

A kamerán egy pipa látható. Lehet hogy el kell mondani szöveget, vagy csinálni valamit a helyszíneken (remélem nem csak állni kell majd) hogy ez a jelenet kész legyen. És remélem hogy a végén lesz egy filmpremier, amiben levetítik a filmeket és majd kiosztják a díjakat.  A premiert úgy értem hogy elkészítik a filmet, mint egy animated short-ot, de oda rakják a nevünket és a pingvin olyan színű lesz, mint mi.

 

4. Hollywood Party <-> Penguin Play Awards/Ultimate Jam

A Twitteren írta az egyik szerkesztő hogy a Hollywood Party olyasmi lesz mint a Penguin Play Awards csak sokkal jobb. Ez kétségkívül igaz hogy OLYASMI, mert a PPA (Penguin Play Awards) partin az előadásokat kellet díjazni, de most filmeket készítünk és díjazzák azt, de a vörös szőnyeg, díjkiosztógála az itt is megtalálható.

Itt a Satge a PPA alatt:

File:PPAStage.png

És én még azt fedeztem fel hogy az Ultimate Jam-hez is eléggé hasonlít. Az Ultimate Jam-en a pálmafák ugyanígy voltak feldíszítve:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Snow Forts.png

Közvetlen hivatkozás a képhez

És az Ultimate Jam-en is voltak kamerák:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Cove.png

És az Ultimate Jam is szupersztárt csinált belőlünk. Tehát ebből is van sok hasonlóság. És az igaz hogy Hollywood mediterrán éghajlaton fekszik és vannak ott pálmafák, ezért vannak olyasmi fák itt is mint az Ultimate Jam-en, de azért ebben csinálhattak volna több hasonlóságot. És ha csinálnak pálmafákat meg ilyeneket akkor legalább tették volna nyárra mert akkor mindenki olyan hangulatban van (az Északi féltekén). És ezért adtam csak kevés pontot a reklámok alapján.

 

5. Új smiley

Ezen a képen látszik egy új smiley:

Members can be Superstars - Sci-Fi stage opens Feb 17 - Hollywood Party - Feb 14-26

Közelebbről:

Ez a smiley COOL!

Remélem ez nem csak a party ideje alatt lesz használható.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Volt amiben igazam lett

Prehsitoric Party Sneak Peaks

1. Új smiley-k

A Cp Hompage-én a sneak peak képek közül 2-nek van egy érdekessége:

Members can Stomp - Prehistoric Party - Jan 17-29

A dínó egy új smiley-t mutat, amin egy sonka és pár levél van:

Nem tudom hogy a sonka hogy kapcsolódik a triceratopszokhoz, mert növényevők voltak, de legalább ott van a levél.

Ez a sonka arra emlékeztet, ami ezen a képen van.

A másik:

Members can Roar - Prehistoric Party - Jan 17-29

Ezen pedig ez a smiley látható:

Úgy tűnik ebben a hónapban is jönnek új smiley-k.

 

2. Dínok és övezetek

A Prehistoric Party Sneak Peaks bejegyzésben mondtam hogy lehet hogy szintek/ szakaszok lesznek.

A sneak peak-ekből az látható hogy a különböző dínoknak lesznek övezetek. Itt vannak a párosítások:

Members can Roar - Prehistoric Party - Jan 17-29

Members can Stomp - Prehistoric Party - Jan 17-29

vagy

a pterodaktiluszé a fészek miatt.

Szerintem tök izgalmas lesz a parti.

 

3. Pterodatiluszok

A Hompage Sneak Peak-en a szövegbuborékban az van, hogy bombázás!

Members can Fly - Prehistoric Party - Jan 17-29

Lehet hogy majd tojásokkal bombázhatnak, és ezért kellenek azok a fészkek.

És ezen a sneak peak-en a háttérben látszik egy karika sor , amin szerintem majd át kell repülni. Ez feltűnt a legújabb sneak peak-en is:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Így szerintem a pterodaktiluszoknak is külön körzet lesz.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Sajnos nem lett igazam, de jó lett volna amit mondtam.

Holiday Party

1. Ha bemész a Sütödébe akkor láthatsz a bal felső sarokban egy ajtót:

Amikor először megláttam nem tudtam hogy mire való. Arra gondoltam, hogy a Santa’s Office-ból a Santa Sled Ride-on el lehet jutni egy speciális szobába, ahonnan nyílik ez az ajtó. Ezután megnéztem az swf-eket és nem találtam másik party szobát. És ha nyílna innen valami akkor elvileg ha rávinnénk az egeret kinyílna félig, mint a Halloween Party 2012 Könyvtárban felül: http://archives.clubpenguinwiki.info/static/images/archives/2/29/HalloweenParty2012Party2.swf

 

2. A Sütödében és a Pékségben van egy számláló:

A Fordítás: Sütik raktáron. Ez egy swf és itt a számláló az alacsonyan van és oldalt is az üveg mögött tele szokott lenni sütikel. Itt az összehasonlításhoz:

Ez az ami a játékban van.

A Pékségben lévő számlálók:

^Az swf^

Látható hogy itt nincs mutató, de az üveg a sütis pulttól balra üres. Ha sokáig vagyunk abban szobába, látható,10 hogy a felette lévő csövön keresztül sütik esnek bele amik a Sütödéből érkeznek.

^A játékban^

Itt tele van az üveg és a mutató a maximumot mutatja. Én ebből arra következtetek hogy elfognak fogyni a sütik. De ez nem biztos.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Jó volt a megérzésem 🙂

Holiday Party Sneak Peaks 2

A képeken sokszor látható a nagy ajándék köteg:

Ezt a sok ajándékot Rockhopper hozza. A képen ott vannak, ahol a jégkori pálya van. Lehet hogy ott lesznek.

Valamint az előző képen a lány pingvin kezében látható egy csengettyű. Lehet hogy az is egy ajándék lesz, de lehet hogy nem, mert már lehetett vásárolni. És van egy olyan érzésem, hogy a Végső ajándék lesz a fehér szín lesz. De szerintem csak korlátozott ideig lesz elérhető, mert azt írták hogy “a memberek akik belépnek dec. 25-e és jan. 1-je között megkapják a Végső karácsonyi ajándékot.”

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Holiday Party Sneak Peaks

1. Ha megvizsgáljuk ezt a sneak peak-et:

Az első (balról) egy motoros szán. A második egy jégkastély, ami szerintem neki a kastélya:

A harmadik pedig egy szarvas agancsos pingvin. A háttérben lévő izzósor a Cool in the Cold klippre emlékeztet, de szerintem idén is a Dock kori pálya lesz, csak most raknak oda is izzósort.

 

2. Új Smiley-k

A sneak peak-eken láthatóak újféle smiley-k:

Új kép (73)

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Félig igazam lett.

Ice Penguin

A Cool in the Cold videóban megjelenik egy érdekes pingvin:

Aki egy érdekes képességgel rendelkezik, méghozzá a pingvinek ad valami különleges erőt:

én csak ICE GLIMMER POWER-nek hívom.

Aztán a most megjelent kijelentkező képernyő:

A képen lefagyasztja a pufit és a szöveg azt írja: A memberek lefagyasztják a barátaidat.

Szerintem ez is egy különleges képesség lesz, mint Halloween-kor a szellemmé válás.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Snow Ninja

Már írtam az előbb ezen a lapon a Snow Ninjákról, de itt van még egy jel, hogy megjelennek:

Megjelennek a Treasure Book-ban is ninja ruhák. Sőt az előző-ben is voltak:

Nem annyira Snow Ninja stílusúak, de NINJÁK és már ez is elég jel. Bár mondjuk, minden frissítésnél van egy CJ-s oldal.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Egyelőre még nem történt meg ez a frissítés, de még van rá esély.

EPF osztagok

Mivel az EPF eléggé tönkre ment, így szerintem majd újat, legalább is nagy újítást kell csinálni.

Ha lemegyünk az ideiglenes HQ-ra:

A liftek 5 helyre tudnak vinni. A feljövő liftek olyanok, mint azok a liftek, amiket akkor láthattunk, amikor minden széket elfoglalnak a régi HQ-ban:

Így szerintem lehet, hogy külön osztagok lesznek.

Igaz hogy ezek nem ott vannak, ahol a mostaniak, de attól még elég hasonlóak.

És az EPF-en belül már most is vannak osztagok, amiknek a ruházatát az Elit Gear-ben tudod elérni a Spy Phone-odon:

Ez speciel a TECH osztag. És érdekes módon ebből is 5 van, pont úgy mint a liftekből, ez is nagyon érdekes.

Az osztagokról további infókat itt találsz: http://www.epf.eoldal.hu/cikkek/epf-osztagok/

Szerintem ez nagyon érdekes és a várom az felújítást.

Te mit gondolsz?

 

Valamint:

Ez a “My Wonderful Life Story” c. előadásról jutott eszembe, hogy ott van az gép a Puffle Trouble videóból, de azt nem tudjuk, hogy mire jó. Igaz hogy felrobbant, de Herbert újra tudja építeni. A videó szerint az egy bomba volt, de elég fura. Vajon mire jó?

Te mit gondolsz?

 

Továbbá:

A Halloween partin a Haunted Mansion padlásán lévő távcsőben látható volt egy szerkezet:

Kinagyítva:

Utána néztem és ezt Gary találta fel, hogy visszajuthassunk a dínók korába. Azt mondják hogy 2013 januárban lesz egy Dinoszaurusz Party, amit Spike Hike a twitteren megerősített

Ez nagyon érdekes.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Szerencsére Herbert nem mosta át az ügynökök agyát 🙂

Operation Blackout

1. A mai küldetés szoba:

Ez egy agymosó készüléknek tűnik itt jobb oldalt. Lehet hogy Herbert átmosta az ügynökök agyát? Ezt nem tudjuk, de nagyon izgalmas.

Valamint lent füst látható. És majd ehhez kell ez a szuper szemüveg:

A szoba:

File:Untitled 12.png

Itt Cream Soda-t és zöldségeket tart, ez lehet az éléskamra.

 

2. Herbert <-> Adventure Party: Temle of Fruit

A dolgok nagyon hasonlítanak az Adventure Party: Temple of Fruit-osokkal. Ilyen Herbert fejszobra, a növények és a láva:

És a lávát nyernie kell a hegyből, ami lehet, hogy Big Big Kahuna átépítve, és ezért van belül az a Herbert fejszobor.

És az Temple of Fruit-on is egy hajó volt a vulkánon és ez is hajószerű, de jól megvan építve olyan anyagokból mint egy ház.

Szóval lehet hogy a régi kellékeket vette el, hogy megfelelő környezetet teremtsen magának.

 

És még valami:

Herbert főhadiszállásának Keleti része (1-es, 2-es terminál) maga a hegy, mivel a falon erózió nyomai látszódna (lyuk, amin be süt a nap, növények, falak minősége:

File:Sector 1.png

Ez is a Temple of Frut elméletem bizonyítja.

És a sziget egyre sötétebb. Nem csak a hőmérséklet esik, hanem a fényesség szint:

Brrr….

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nem lett igazam, de nem is baj.

Operation: Blackout Sneak Peak-ek

1. A Website Home képen Herbret erődje körül trópusi fák vannak:

Mint ahogy azt az egyik olvasó is mondta, Herbert ezzel szeretne megfelelő körülményeket teremteni magának.

Az is kérdéses hogy mit csinál a nappal?

A legreálisabb válasz az, hogy elszívja az összes energiát úgy, hogy máshova nem is jut. És az ebből nyert energiával először is el pusztítja az EPF épületeit és a többit pedig magának adja.

 

2. Ha eltűnik a Nap…

Erről már írtam admin oldalán kommentben, de most leírok mindent, amit tudok:

Ha Herbert elveszi a Napot, akkor minden lefagy és ez megmagyarázza, hogy miért borította be a szigetet a hó:

És mint említettem, ez egy újabb jégkorszakot hozhat a Földre, és mint ahogy admin is mondta, ebből következik a Snow Ninja. Ez megmagyarázza hogy megjelenik a fehér szín is:

A képen Hóvihar látható, ami szintén erre utal.

Eredetileg azt írták hogy novemberben a Celebration of Snow party azaz A Hó ünnepe, ami a Snow Ninja megjelenése lett volna és akkor ez is arra utal, hogy nagy eséllyel megjelenik. Mert az elemek megjelenése eddig mindig novemberben volt.

És előbb kell a Snow-nak, mint a Shadow ninjának megjelennie, mivel a három főelem közül a Snow a harmadik. A Shadow ninja csak egy legfensőbb fok, ami az összes elem együttes erejével rendelkezik.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

És igazam lett 🙂

The Fair sneak peak

A bejelentkező képernyő:

Látszik Rookie, tehát ő biztosan megjelenik a partin. A képen látható a pingvineken a party cuccok: a lányon a kék haj (olyan mint tavaly, csak az rózsaszín volt) és a fiún a fagyit (olyan mint a tavalyi csak ez most kék)

Tehát ebből az egy képből 3 dolgot is megtudhattunk.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Smoothie Smash

Már írtam párszor erről, de most össze foglalom:

A Smoothie Smash lesz az új játék a Coffee Shopban. 30-án jelenik meg az újság szerint.

Ez az, ami a CP Smoothie videóban látható:

Az újságban is van róla bejegyzés:

Látszanak a gyümik  is a háttérben.

A Party News-ban leírták, hogy miután vége a gyűjtögetésnek (Aug. 29. után) még a party alatt megjelenik a 3 fő gyümi szobában, mint ahogy a sneak peak-eken is látszik:

Én nagyon várom a játékot.

És te?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

És nagyjából igazam lett! 🙂

Adventure Party sneak peaks

^3 út van^

^3 ajtó van egy-egy a 3 fő gyüminek^

A csúcson is 3 színes kő van:

És út közben (a vulkánban):

Ott a puffle szobrokban vannak gyümik és kettőn dátum is van, tehát ez lesz a gyűjtögetés.

Én valami olyasmire gondolok, hogy a három ajtó különböző csapdákon vezet keresztül és a végén érünk a fenti szobába, ahol felvehetjük a gyümit.

Csak egy dolog ami furcsa: Hogy két isten szobor van. Talán az lesz, hogy a barlangba bedobjuk a gyümiket egyszer és a az utolsó szint, hogy egyszerre dobjuk be a gyümiket a csúcson.

Te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Jól gondoltam 🙂

Adveture Party sneak peak videó:

Az új videóból rengeteg dolgot megtudhatunk:

A 3 fő gyümölcs szoba:

^Dinnye^

^Alma/Eper^

^Ananász/Banán^

Itt van egy ingyen toll korona is.

Minden szobában van egy pin, vagy valami hasonló.

^Ez itt a bejárat a vulkánba^

A bejárat mellet látszik a 3 gyümi.

Az út a vulkán csúcsára tele van veszéllyel:

Az első kettő csapda szoba olyan, mint a Webesit Home-on.

A harmadik pedig az egyik kép ebből:

blog_20120801.jpg

Szerintem össze kell gyűjteni a pin-eket, vagy mást, és csak akkor lehet gyümit dobni a vulkánba.

Te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nem mindenben lett igazam, de van, amit jól tudtam 🙂

Adventure Party sneak peak

Ez a vulkán csúcsa, mert látszik, hogy magasan van (látszik a vulkán kürtő) és  ez a szobor a másik képről:

És látszik, hogy ilyen a csúcs:

De az egy hajó ott a vulkán tetején!!! Látszik a formáján és látszik az előbbi képen is.

És tényleg a gyümiket kell feláldozni (megírta a CP), szóval igazam lett! 🙂

 

Valamint:

Elolvastam az újságot és az a játék a smoothie-s videóban nem az út lesz a vulkánba, hanem az új játék a Coffee Shopban, mert:

Látszik hogy a háttér a játékban nem nagyon illik a templomhoz.

És a kép az újságban:

Látszanak a háttérben a gyümik. A CP direkt ilyen képeket szerkeszt, hogy az okos gyerekek (mint én) kitalálják.

Az új játék 30-án érkezik meg és az lesz a neve, hogy Smoothie Smash, azaz Turmix Zúzás. A név azért ilyen, mert mint a videóban is látszik rá kell ugrani a gyümire, amire épp szükség van, és így lesz a turmix.

Te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nem mindenben lett igazam, de van, amit jól tudtam 🙂

Adventure Party snek peaks:

A ki-be jelentkező képek sokat elárulnak:

Ez egy vulkán, ahová fel kell menni és ott feláldozni egy rituálén a gyümiket.

A parti logo alatt ott áll ez a szöveg “Unlock the Mystery”, azaz Fejtsd meg a Rejtélyt. Az út a vulkánban a Webesit Home-on:

Az első képen látszik hogy csapdák vannak…

Emlékeztek még a turmixos videóra, és abban a játék:

talán ez az.

És a csúcs az áldozati terem:

Ahol be kell dobni az áldozatot a szent istenük szobrába, amin keresztül a gyümi a vulkán szívébe esik.

Valószínűleg ez lesz a member szoba.

Te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

És igazam lett!

Migrator a távcsőben

Mint azt említettem fogok írni a távcsőben látható Migrator-ról:

Így néz ki:

Közelről:

Látszanak a pálmafák és futónövények.

Mivel tudjuk, hogy Rockhopper GYÜMÖLCSÖKET hoz a GYÜMÖLCS TÉMÁJÚ partira, így ezek nagy valószínűséggel gyümölcs fák/bokrok.

Te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Sajnos nem lett igazam 😦

Ultimate jam

Vannak előzetesek, amikről már többször is írtam:


(Az infókért katt a képekre.)

Most még csak a Music Challange-t csináljuk.

De vajon mi van a többi lehetőséggel?

Szerintem ezek egymás után jönnek. De ez nem biztos.

 

Valamint

A VIP Backstage-ben van egy ajtó, amihez nem tudunk odamenni.

Vajon mi van mögötte?

A  party előzetes:

Azt írják hogy itt felkészülhetünk a csapatunkkal.

Lehet hogy csak akkor lehet bemenni, ha vége minden kihívásnak (ha egyáltalán lesznek).

Az egyik magyar Club Penguin-es oldal a http://hbclubpenguin.wordpress.com megörökített egy videót amin Cadence-szel találkoznak és Cadence onnan jött elő.

..hmm… te mit gondolsz.

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!_____________________________________________________________

Nem mindenben lett igazam, de van, amit jól tudtam 🙂

Ultimate jam előzetesek

Mint azt írtam az egyik bejegyzésben érdekes dolgokra jöttem rá:

1. Sneak Peak-ek és építés alatt álló szobák összefüggése:

Vannak sneak peak-ek a külön oldalon amiket lefordítottam.:

És a módosított szobák:

A Coffee Shop

A Forest

A Mine Shack

A Cove

És párosíthatjuk őket:

Nem tudom

Nem tudom

Roof top

Dance Club

Back Satge

Persze ez egyáltalán nem biztos.

 

2.  Lesz gyűjtögetés:

A Happy77 által közzétett sneak peak-ek jobb sarkában van egy kék pipa, amiből arra lehet köveztetni, hogy lesz gyűjtögetés:

Minden nap meglehet szerezni egy cuccot a kihívásokban és ha ezekben bemutatjuk a mozdulatinkat kaphatunk díjakat.

Ezt az információkból tudom, amiket leírtak én pedig lefordítottam.

És a Plazás sneak peak-en a színházra az van írva hogy: Auditions, ami meghallgatást jelent. Lehet hogy itt lesz a VIP Backstage vagy a Singing Stage.

Valamint az infókból azt is meg lehet tudni, hogy Cadence elő fogja adni a The Party Starts Now-t az Epic Show stadionban.

…hmm…te mit gondolsz?

Játssz te is!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

86 Responses to Megfigyelések

    • sztem azer van eredetbol a feketo ko a medalba mert mindenkinek van sotet en egesz eletebe. es azt jelentheti a”ahol arnyek van ott fenynek is kell lennie hogy lesz feny elem is a card-jitsu-ba 😀

      Kedvelés

      • Marcellm szerint:

        Végül is igaz lehet, de nem annyira a játékra vall ez a mély filozofálás. Szerintem mint mondtam, az az eredeti Card Jitsu-nak az árnyéka és ahhoz, hogy viselhessük medált már fekete övesnek kell lenni. Talán ha valaki csak úgy venné el a medált, hogy nem fekete öves akkor az sincs rajta.

        Kedvelés

      • Marcellm szerint:

        És eszembe jutott az, hogy a fény nem annyira az árnyék ellentéte, hanem a sötétségé, és az árnyék ezeknek az együttese.

        Kedvelés

  1. Adminisztrátor szerint:

    elösször tanulj meg írni

    Kedvelés

  2. gazsi0123 szerint:

    Mikor fogsz irni qz operation blackuntrol?

    Kedvelés

  3. gazsi0123 szerint:

    Hmmm…a hó ninja vs opeation..nem tom melyik érte meg volna jobban

    Kedvelés

  4. gazsi0123 szerint:

    Tök jók a megfigyeléseid 🙂

    Kedvelés

  5. kuntobias szerint:

    rockhopper hajója közeledik

    amúgy lehet az oldalt szekeszteni?

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Hogy érted hogy lehet-e? Én tudom szerkeszteni csak a screen shot-t nem tudok csinálni. Ha máshgy értetted akkor kérlek íid le mert nem tudom ponton hogy mire gondoltál. Amúgy Rockhopper-ről tudok csak ahhoz kéne tudnom csinálni screen shot-ot :/

      Kedvelés

  6. zolk333 szerint:

    https://i1.ytimg.com/i/Trh0RZoQWGfAQ_2ltC2vbA/1.jpg?v=50eb42e6 (a club penguin profilképe lehet hogy ez egy új smiley)

    Kedvelés

  7. pirospingu szerint:

    Én se várom a SW party mert sablon party lesz… :I

    Kedvelés

  8. tamas972 szerint:

    Eggyet értek körül belül az EPF el kapcsolatos elképzeléseiddel, csak az a baj, hogy csak régi tervekből tudunk keresgélni, amik már lehet hogy soha nem fognak megtörténni. Mondjuk azt az öreg rákot még mindig nem tudom hova sorolni ( http://i56.tinypic.com/ra55vo.jpg ) Kíváncsi vagyok, csak úgy kommentbe te mit gondolsz róla? Én az oldalamon már írtam róla elméletet, de nem tudom te mit gondolsz róla?

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Szerintem a rákok vezetője lehet, vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy Herbert barátja és segít neki abban, hogy a rákokkal együtt dolgozhasson.De nem muszáj gonosznak lennie. Szerintem a többi rák sem gonosz, sőt segítőkészek és aranyosak. Csak Herbert meggyőzte őket, hogy szövetkezzenek velük és idővel megszokták hogy ezt csinálják. Lehet hogy az öreg rák az EPF oldalán van és kifigyeli Herbert-et és nekünk segít. De lehet és valószínűbb, hogy ez tényleg gonosz.

      Kedvelés

  9. Marcellm szerint:

    És az is eszembe jutott, hogy a Protobot és többi bot szálat is nyitva hagyták. Velük is lehetne kezdeni valamit.

    Kedvelés

  10. pirospingu szerint:

    Azt írtad, hogy van 6 cp magazinod. Hogy szerezted őket? Nekem csak 1 van de én kint Angliában vásároltam.

    Kedvelés

  11. pirospingu szerint:

    Nem írsz egy megfigyelést arról, hogy mi lesz a titkos hozzávaló a könyv végén? 🙂

    Kedvelés

  12. Danca99 szerint:

    Szerintem lehet hogy megjelenik a golden pufle mint élő és onantól lehet örökre adoptálni

    Kedvelés

  13. Danca99 szerint:

    de remélem hogy most csütire lesz valami az epf hq val

    Kedvelés

  14. Danca99 szerint:

    vagy valami frissités az epf el kapcsolatban nem pont hq

    Kedvelés

  15. pirospingu szerint:

    Hát, ha a prehisztorikus történet zavar akkor adjunk rá még egy kis star wars party; “Réges régen egy messzi-messzi galaxisban…” Jól bekavart a cp!

    Kedvelés

  16. Csipike2 szerint:

    Én az utóbbi időkben azt figyeltem meg (tudom, hogy nem nagy felfedezés, de hát na 😛 ), hogy mostanában nincsenek Fullos szerverek. Azért emlékszem, hogy 2011-12 környékén alig tudtam felmenni a szerverekre, most pedig még az egyik legismertebb (Zipline) szerver is 1 beosztáson van… 😦 Én ezt sajnálom, de megértem. 🙂

    Kedvelés

  17. Csipike2 szerint:

    Az mondjuk tök vicces, hogy a pingvinem szülinapján a kedvenc színdarabomat fogják játszani a CP-n 😀 (Squidzoid VS. Shadow Guy & Gamma Gal)

    Kedvelés

  18. gSzabia szerint:

    UFO-k a CP-ben? Lehet hogy a pufik az UFO-k, csak akiket ismerünk már régóta itt vannak, és most jönnek a többiek látogatóba. Ez jó sztori lenne a 2016-os Puffle Party-ba.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Érdekes elmélet. De a Future Party-n már voltak idegenek, szóval nem hiszem, hogy a pufik földönkívüliek.

      Kedvelés

      • gSzabia szerint:

        De az is furcsa, hogy a nagy kép melletti kitűzőfalon is van egy UFO, és alatta van a 2012 karácsonyi jeges pingvin, amellett egy sárkány, ott van egy képen a Shadow ninja és a Puffle szobor, van egy kép egy kristályból készült pufiról, egy ős pufi másolat, egy varázskönyv és itt van egy átjáró a doboz dimenzióba. Lehet hogy ezeknek nagyobb közük van egymáshoz, mint mi hinnénk.

        Kedvelés

  19. gSzabia szerint:

    Nekem is van egy megfigyelésem 🙂 az iskolában van egy kis lépcső, de nem lehet felmenni, lehet, hogy valami másodlagos EPF hq

    Kedvelés

  20. gSzabia szerint:

    Kitaláltam egy jó Card-Jitsu party és Pirate party ötletet:

    Felrobban Gary Agymanós gépe, és emiatt áramszünet lesz. Teljesen sötét a sziget egy hétig, és addig titokban Sensei megépíti a Shadow dojot.

    Eközben a robbanás miatt Rockhopper és Gary elrepül a Rockhopper Island-ra és nem tudnak visszajönni, ezért egy hónapig megint levelezgetnek és nekünk kell elmenni oda értük.

    Ezzel két témát is le tudunk zárni.

    Kedvelés

  21. gSzabia szerint:

    Ez egyértelmű! Herbert Dottal egy álakcióval átveri az EPF-et, miközben a Fashion Festival folyik, így mindenki ezzel lesz elfoglalva, így, mivel az Op. Ninja igaz Herbert és Tusk ellopják Senseit a ninjákat stb. A tervet még nem lehet tudni, de lehet hogy belőlük és Tusk hóembereiből egy hatalmas sereget csinál, és ezzel meghódítják a szigetet.

    Kedvelés

  22. gSzabia szerint:

    Meg gyanús is, azt írja, mindenkit látni akar a Fashion Festivalon. És eddig soha nem jött elő civilként, még a DS missiókban is postaláda volt meg ilyesmi.

    Kedvelés

  23. gSzabia szerint:

    Ja, és amúgy Herbert bombája a Puffle Trouble-ból egy bűzbomba, ami ha felrobban Cream Soda szór szét. Az volt a célja vele, hogy tönkre tegye vele a pingvinek partyját.

    Kedvelés

  24. Csipsz1 szerint:

    a flippr nevű cpps-en (club penguin private server) a shadow dojoban van a csatában (sensei és tusk között) sensei oldala és az a fény elem.

    Kedvelés

  25. gSzabia szerint:

    Állítólag herbert az op. puffle-nál a szivárvány pufikat azért nem kapta el, mert túl magasan voltak (akkor mégis hogy ment fel a halálcsillagára???????)

    Kedvelés

  26. szagi2423 szerint:

    csak kérdeznék valamit: hogy lehet különleges a pingum ( az a címeres izé) mert megnyitott egy oldalt, aminek az a neve hogy:
    Does Your Child Have a Penguin -> nem tudom akkor ha az igenre megyek akkor igazi pénzel kell fizetnem vagy játék pénzel. Léci segítsetek. 🙂

    Kedvelés

  27. Csipsz1 szerint:

    Van egy megfigyelésem! 😀 A cp-s swf-ek között kutakodtam, és találtam egy zenét: http://archives.clubpenguinwiki.info/static/images/archives/9/9d/Music301.swf
    (Lehet, h a cj shadow dojo zenéje lesz!)

    Kedvelés

Hozzászólás