Mézesmázos Alma

*Kérd egy felnőtt segítségét!

 

 

 

 

 

 

Kelleni fog

  • 4 jégkrém pálca
  • 1/4 teáskanál piros ételszínezék
  • Közepes nagyságú lábas
  • Fakanál
  • Zsírpapír

Összetevők

  • 4 alma
  • 1 csésze kristálycukor
  • fél csésze víz
  • 1/4 csésze kukorica vagy golden szirup

Instrukciók

Új kép (74)Mosd meg az almákat, távolítsd el a szárat és dugd be a pálcikát a helyére!
Öntsd a cukrot, vizet és a szirupot a lábasba és közepes fokozaton kavargasd, amíg fel nem forr (kb. 8-10 perc múlva)! Forrald 15 percig!
Vedd le a lábast a tűzhelyről és add hozzá az ételszínezéket!
Mártsd bele mindegyik almát a mázba, az ujjakra vigyázva!
Miután mindet belemártottad rakd az almákat a zsírpapírra!
Hagy őket hűlni egy órán át majd láss neki!

Ajánlott

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: