Kerti Zöldség Lepény

Kelleni fog

 Üveg pite tál

 

 

 

 

 

 

Összetevők

  • 3 tojás
  • 2 csésze (fél liter) félzsíros tej
  • 1 csésze (100g) sima liszt
  • 1 csésze (100g) reszelt sajt (Gruyere vagy Chedar)
  • 1 csésze (100g) friss spenót levelek összetépve
  • 10 koktél paradicsom félbevágva
  • Só és Bors
  •  Csipetnyi oliva olaj (nem muszáj)

Instrukciók

Új kép (74)Melegítsd elő a sütőt 190°C-ra!
Egy nagy tálba rakj lisztet és törd fel a tojásokat!
Adj hozzá tejet, majd habverővel keverd el!
Keverj bele reszelt sajtot és szórd meg egy csipet sóval illetve borssal!
Add hozzá a széttépett spenót leveleket és a fél paradicsomokat!
Zsírozd ki a pite tálat és óvatosan öntsd át a keveréket bele!
Süsd 40 percig!
Ha a lepény már aranybarna színű szólj egy felnőttnek, hogy vegye ki, és rakja ki hűlni!
Szolgáld fel a lepényt a Föld Barát Étkezésen, az Outdoor Activities-ből!

Ajánlott

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: