Club Penguin App Hírek

Mindenek előtt szeretnék bocsánatot kérni a “némaságomért” az elmúlt időben.

Viszont most, hogy kijött a Club Penguin Island megpróbálok aktív lenni.

——————————————————————————————————————

Végre körülbelül fél hónappal ezelőtt letölthetővé vált Magyarországon is a Club Penguin Island és pénteken elkezdődött az első partiszerűség, az Earth Month Event.

A Beacon Boardwalk központi része körül vannak virágos indák kifeszítve és panda lámpások feltéve:

Illetve a fő platform semleges állapotban fű-szerű és klasszikus CP-s föld napi babzsákfotelek is el vannak helyezve körülötte:

Emellett az esemény alkalmából bejelentkezésnél egy ajándékcsomagban kaptunk új állatos emojikat, egy pandás pulcsit és új textúrákat és matricákat, amik csak 22-éig lesznek elérhetőek, de 23-án érkezik pár új emoji egy hétre.

       

 

Továbbá egy másik esemény is zajlik a Coconut Cove-ban a színpadnál, a Radio Disney Music Awards Event:

Ideiglenese kaphatók ilyen témájú textúrák és matricák is.

 

További frissítések

1) Megjelent a térkép, amelyet a jobb alsó sarokban lévő gomb megnyomásával lehet megnyitni:

Mutatja, hogy melyik “szerveren” vagyunk és hogy melyik nagy területen belül vagyunk. Egyelőre csak három van, de a térképen már látható egy hegyi vidámparkszerű új terület.

Erre mutat az is, hogy a Próbafülkék melletti egyelőre-vakösvénynél készülődés/építkezés nyomait láthatjuk:

 

 

2) A Disney Shopba érkeztek új Aranyhaj és a nagy gubanc Sorozat témájú jelmezek:

  

 

3) A Próbafülkében/My Styles-ban megjelent egy új funkció, Dot katalógusai, ahol más pingvinek által tervezet ruhákat vehetnek a memberek:

    

 

4) A Sea Caves-ben, ha víz alatt vagyunk a buborékunk színe változik és betettek egy erről informáló táblát is:

 

5) A Küldetéseket, Híreket és Beállításokat az új CPI Phone-on keresztül érhetjük el:

Az Island News-ban láthatjuk, amit a “blogon” írnak.

   

 

Vélemény

Egyelőre korainak tartom a mélyreható véleményformálást és elemzést; tetszik a játék, a sok kreatív ötletet és megvalósítást értékelem. Nyilván nem olyan, mint az eredeti CP, de ez nem feltétlenül baj, még valószínűleg rengeteget fog fejlődni és bővülni.

Viszont amit az egyik legnagyobb hátránynak tartok, hogy a nonmemberek alig csinálhatnak valamit (akárcsak a CP utolsó éveiben) és a napi Challange-ek egy idő után unalmasak számomra. Így nem tudom, mennyi ideig tud lekötni a játék hosszútávon.

 

Te mit gondolsz?

 

Advertisements

7 Responses to Club Penguin App Hírek

 1. Kkrle szerint:

  Az adventure-ökről fogsz írni? Elég epic lett AA Chapter 2-je. Nagyon jó logikai feladványok vannak benne, főleg a végén, sőt van, hogy teljesen elengedik a kezedet, és egyedül kell megoldanod egy-egy problémát. Ez leginkább a 10. questben érhető tetten. Nem akarom lelőni a dolgot, szóval csak a szituációt írom ide:

  Adott egy óriási hot sauce-os flakon, amely Herbert gépezetét működteti. Két masszív vaspánt tartja a helyén, ezekből egyet már sikerült feloldani úgy, hogy belepiszkáltunk az irányítópultba, de aztán Herbert észrevett és zárolta azt. A feladat: kiszabadítani a többszázkilós flakont a vaspánt szorításából (emelni, rúgni nem tudunk, és nem is mennénk vele sokra, hiszen nagyon nehéz a tárgy).

  Ennyi. Gyakorlatilag semmilyen segítséget nem adnak, még akkor sem, ha percekig nem sikerül megoldani a feladványt. ,,Hagyjuk csak a gyereket gondolkodni, hadd fejlődjenek a képességei!” 🙂 – nekem tetszik ez az irány, elvégre ez volt az egyik célja az eredeti CP-nek is.
  A végére olyan érzésem volt, mintha egy PSA-küldetést kereszteztek volna az Op: Blackouttal, ezenfelül vannak nagyon látványos jelenetek, amikor az ember kicsit úgy érzi, mintha egy akciófilmbe csöppent volna 🙂 Nagy kár, hogy csak az előfizetőknek érhető el – remélem, ez később változni fog.
  Apropó, az 1.2-es frissítés már felengedi a nonmembereket a kötélpályákra, és én valószínűnek tartom, hogy e hónap végén, a Seld Racer megjelenésével egyidőben a standard tube is elérhetővé válik mindenkinek.
  Továbbá a Mount Blizzardon a nagy, lezárt kapu (4:35-nél az alábbi videóban) szerintem az új Mine-ba fog vezetni néhány hónap múlva, előtte valószínűleg még megnyitják a Boardwalk melletti erdős területet, hogy a központi zónában ne legyen eltorlaszolt kijárat.

  Kedvelés

 2. Kkrle szerint:

  Kijött egy újabb sneak peek videó, amely a közel végleges Mt Blizzardöt mutatja be. Elég sok minden fejlődött és végre ebben a zónában már van egy kis oldCP-s feeling is.
  Egyébként a CPI Phone-ban az Island News “alkalmazás” egyre jobban hasonlít a CP Timesra, rendszeresen ír bele cikkeket AA és a névtelen riporter, valamint vannak Flashnews-szerű rövid írások is. És nyáron visszahozzák a Fun Stuff oldalt a honlapra 😀

  Kedvelés

 3. mimi17740 szerint:

  Sziasztok Club Penguin Island rajongók!

  Nem tudom mennyien látogatjátok még ezt az oldalt, bár ez a leghíresebb, szóval csak visszatértek néhányszor.
  Mivel Marcellm eléggé elfoglaltnak tűnik, és régóta nem posztolt (szerintem ez a komment sem fog kikerülni), ezért én és a barátom létrehoztunk egy CPI-vel foglalkozó magyar híroldalt.

  Nem szeretnék reklámozni, de szerintem másoknak is jó lenne, ha tudnák valahol követni a híreket.
  Az oldal készülőben van még csak.
  https://cpistarblog.wordpress.com/

  Kedvelés

 4. pannaa szerint:

  hogy kell megerősíteni a regisztráciomat? Mert mikor be akarok jelentkezni azt irja erősítsem meg

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: