Music Jam’16

Elkezdődött a Music Jam!

Belépésnél Cadence köszönt és átadja a partiablak ikonját:

A partiablakban a memberek megkaphatják a VIP Pass-t, egy Boom Box-ot és klasszikus Music Jam-es pólókat:

Idén a feladat, hogy hírességekkel kell találkozni és autogramot kérni. Az első Petey K, aki a Casa Fiesta-ban van:

Rá kell kattintani, mindenki kap egy aláírásos pint és a meberek egy pulcsit:

2-3 naponta lehet új feladatot teljesíteni.

 

Emellett a Snow Forts-ban 5 percenként fellép a Penguin Band és Cadence, az összes számukat előadják.

Innen nyílik a klasszikus Backstage (habár nem szükséges a VIP Pass viselése, de még birtoklása sem):

A Beach-en van az Orca Starw (Orchestra), azaz a komolyzenei színpad, illetve egy interjú forgatásihelyszín:

Innen nyílik a Summer Jam-en megjelent Epic Wave:

A Light House-ban a Rock színpad van, és ITT LEHET JÁTSZANI SAJÁT (itt megvehető) HANGSZEREKEN (illetve az alapból bent lévő dobon saját dobverőkkel):

A Dock nagyrészt a 2014-es Music Jam-ről van, tehát innen nyílik a Msuic Cruise, és most betették ide a Casa Fiesta-t is:

A Casa Fiesta Ultimate Jam-es változata tért vissza. (Itt van egy bug, hogyha rákkatintunk itt egy szobában lévő hangszerre, akkor addig fog játszódni a zene, amíg a pingvin a hangszer felé mozgásban van, de mikor odaér, elhallgat.) Viszont EZ A MÁSIK HELY, AHOL LEHET JÁTSZANI SAJÁT HANGSZEREKEN, DE ITT A HANGSZEREK MÁSHOGY SZÓLNAK/JÁTSZANAK (latinosan):

A 2014-es Music Jam-en debütált Music Cruise alig változott.

A Lobby nem változott:

A Gépterem sem (itt az X-re állva hangot lehet csinálni, ami zenévé áll össze, ha mindenhol áll pingvin és annál jobban hajtja a hajót a zene):

A Büfében nem lehet játszani a Sound Studio-val, de a zenét be lehet játszani:

A Híd is válozatlan 2014-es képest. Itt a szinpadon a hangszer mögé állva zenét játszik:

A Medence sem változott. Le lehet csúszni a két csúszdán, amik dallamot játszanak ekkor:

A főszínpad változott, mivel nincs itt fellépés:

(Idén nincs külön térkép a Music Cruise-hoz.)

A Town a Hollywood Party-ról van:

Akárcsak a Coffee Shop:

És habár a Night Club-ban nincs változás zenétől eltekintve, az Arcade-ból 4 év után újra megnyílt a lift:

A Dance Club Rooftop-ra:

A Plaza is Hollywood Party-s:

Innen nyílik a Limuzin, de csak itt lehet be- illetve kiszállni:

A Stage, vagyis Mall helyére a 2012-es Ultimate Jam-es Audition tért vissza:

A Pizza Parlor is a Hollywood Party-ról van:

Végül,a Forest-ben az Utimate Jam-es díszlet/színpad tért vissza:

Ezen kívül még az Ice Rink-nél más zene van, és megváltozott az ég estire értelemszerűen, de nem mindenhol valamiért. Ezért teljesen következetlen az ég a szigeten (itt most el nézem, hogy a Cruise-on változik az ég és a szigeten nem):

Ultimate Jam-es (azaz alul magenta és felül átmegy szürkés ibolyába) az ég a Beacon-on és az ottani teleszkópban, a Dance Club Rooftop-on, az Ice Rink-nél, a Puffle Park-ban, a Mine Shack-nél, a Skate Park-ban és a Cove-ban lővé távcsőben.

Hollywood Party-s (azaz felül sötét kék, középen egy kicsit lilás, ibályás átmenet és alul akvakék) a Dock-ban, a Puffle Wild-ban, a Town-ban, a Snow Forts-nál, a Plaza-ban, a Puffle Hotel Tetőteraszon (sőt itt félig Halloween-i maradt a szoba), a Cloud Forest-ben, a Dojo Courtyard-ban, a Fire Dojo-ban és a Snow Dojo-ban.

Nappali, azaz standard maradt az ég a Ski Hill-en, a Ski Village-ben, a Cove-ban és az Ice Berg-en.

A belterekből kifelé néző ajtók, ablakok egeinek/sötétségének egyeztetését már nem is említem.

 

Ennyi lenne, és ez viszonylag nem rossz.

Összességében szerintem relative jól összeollózták a partit, nyilván a régi Music Jam-ek, vagy Ultimate Jam közelében sincs, de van hangulata, többnyire zene központú és nem reklám. Megmerem kockáztatni, hogy 2016 legjobb partija.

 

Valamint

Vannak újabb sneak peek-ek a Project: Super Secret-tel kapcsolatban.

Van 2 falfestményszerű kép:

Megg mondta, hogy az új játéknak egy új, teljeskörű története lesz, de a jelenlegi játék fő elemeit viszont fogjuk látni. A sapka valószínűleg a Beta Hat és a négy pingvinről nem tudom, kik lehetnek.

Emellett egy videó is megjelent, amiben sok részletet láthatunk a leendő szigetről:

 

Továbbá

Megg indított egy videósorozatot a What’s New Blogon, az ISLAND INSIDER-t.

Eddig két rész jött ki:

Island Insider 1. epizód

Island Insider 2. epizód

A videók első felében Megg videókat mutat, amikben pingvinek kihívták játszani egy multiplayer mini-game-re és kérdésekre válaszol, a második felében a Kelowna-ban található Club Penguin Székházat mutatják be és esetleg Sneak Peek-eket osztanak meg.

A következő epizód 23-án jön ki.

 

Végül, de nem utolsó sorban

Új pin jelent meg:

A Ski/Puffle Lodge-ban található. A következő pin 16-án érkezik.

Illetve új Penguin Style, Igloo Catalog és Iglu zene is megjelent.
A következő ruha, iglu katalógus és iglu zene valószínűleg 30-án érkezik a Holiday Party-val egyetemben.

Az idei Holiday Party valószínűleg ugyanolyan lesz, mint a tavalyi, csak egy kicsit a feladaton változtatnak talán, akárcsak a Halloween Party-n és természetesen lesz Coins for Change.

 

Legvégül

Egy anyuka írta:

Sziasztok! Lenne egy eredeti Club Pinguin plüssöm eladó. Szétzippzározható, egyszer egy pingvin és egyszer egy Puffe lehet belőle. Kispárnaként is használható. Kisfiam kapta, de csak akkor örült neki, most már nagyfiú és szeretném, ha igazi rajongóhoz kerülne. 3000Ft-ért szeretném eladni. Posta, webox, foxpost megoldható. Képet emailben tudok küldeni. Üdv.: Tünde (labetu83@gmail.com)

Ha valakit esetleg érdekel, vegye fel vele a kapcsolatot. 🙂

 

Neked tetszik a party?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

16 Responses to Music Jam’16

 1. rozmarcp szerint:

  Hali!A backstage nem csak a membereseknek van.
  +Szerintem is nagyon jó a party,egyetértek veled,hogy ez 2016 legjobb partyja.

  Kedvelik 1 személy

 2. legobalint60 szerint:

  Tetszik a parti meg minden, viszont kezdek szomorú lenni a CP-vel kapcsolatban. Egyre egyszerűbbek a partik, túl sokat fektetnek a CP jővőjére, az új játékra, mert az már nem lesz Club Penguin…
  Na mindegy is remélem a Holiday Party jobb lesz, és igazad van hogy ez a legjobb parti 2016-ban, a többi nem volt a toppon…
  Max a Fair.

  Kedvelés

 3. legobalint60 szerint:

  De az meg nem lehet az idei év legjobbja. 😂

  Kedvelés

 4. Balib3 szerint:

  Bejelentették PSS-t. Itt az új oldal. 😀

  https://www.clubpenguin-island.com/

  Ennek ellenére még nem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg. Csak annyit, hogy 2017-ben. Zárt bétában részt venni csak az USA-ban és Kanadában élőknek van esélye, nyílt béta pedig nem tudni hogy lesz-e.
  Minden esetre már előregisztráltam. Át lehet vinni a CP-s pingvinünk nevét az új játékba. Nem az a név lesz a pingvined neve, amit regisztrálásnál megadsz, az a felhasználó név, amivel bejelentkezni lehet. Utána kell majd beállítani a pingvin nevet.

  Kedvelés

 5. gszabia szerint:

  Yayy! Elő lehet regisztrálni a PSS, izé, Club Penguin Island-re! Nekem egész szimpatikus, sokkal jobban kidolgozottabbnak tűnik, mint az eredeti CP, de kár, hogy minden cuccunk elveszik 😦 Na mindegy, kíváncsi vagyok, mi lesz belőle!

  Kedvelik 1 személy

 6. Balib3 szerint:

  Az kissé érdekes, hogy hiába lett bejelentve a játék, csupán egy helyszínt mutogatnak folyamatosan. Úgy néz ki, mintha az eredeti cp ikonikus helyszínei bent sem lennének a játékban. Illetve ennek a 3D-s megjelenítésnek is csak úgy látom értelmét, ha kellően nagy felfedezhető világot alkotnak meg hozzà. Abban hogy ez sikerül, egyenlőre nem vagyok biztos. ( Sőt, egyenesen kizártnak tartom,hisz elsődleges platformja a mobil.) Az pedig hogy a sziget szinte már trópusinak néz ki, nem igazán tetszik. Alig látni havat a távolban lévő hegyeket leszámítva.
  De a legjobban még mindíg az zavar, hogy csak mobilra jön ki. Nem hiszem el hogy a mobil platform nagyobb felhasználói bázist biztosít a PC-nél. Alapból a feltételezés is vicces, hogy aki eddig Pc-n játszott, az ezek után be fogja érni a mobillal. Pc-n és mobilon játszani közel sem ugyan az az élmény. Az eredetivel ellentétben ez aligha fog 10 évig fennmaradni.
  Kissé negatívan állok a dologhoz, de még várom hogy meggyőzzenek arról hogy miért is lesz ez jó. 🙂 Ha eredetileg PC-re jönne, látnék bőven potenciált a dologban de így…

  Kedvelik 1 személy

  • Kkrle szerint:

   Ez igaz, a CPI-ben jelenleg csak a Beacon Boardwalk, a Coconut Cove és a Sea Caves találhatóak meg, de egyrészt ezek így is legalább 10 szobának felelnének meg a 2D-s játékban, másrészt tulajdonképpen még el sem indult a Club Penguin Island, minden bizonnyal növelni fogják a meglátogatható helyek számát, mint ahogy 2005-ben az eredeti játék is 5 szobával indult, egy év múlva pedig már 18 helyszín volt a szigeten. A trópusi környezet miatt valóban kár, szerintem is jobban nézne ki az egész sziget hóval borítva. Talán majd a Holiday Partyn… 🙂

   Ami pedig az alkalmazás elérhetőségét illeti, a teaserekben láthattuk, hogy a Team dolgozik a fekvő nézeten, és a CPI már most elérhető iPadre, így értelemszerűen az androidos tableteken is játszható lesz, amelyeknek azért nem olyan kicsi a képernyőjük, ráadásul az Android emulátorok, vagy a RemixOS segítségével akár PC-re is le lehet majd tölteni az appot. Persze így nem olyan az élmény, mintha egérre-billentyűzetre lenne optimalizálva, de még mindig jobb, mint a semmi. És ki tudja, lehet, hogy az iTunes és a Google Play után a Windows Store-ba is felteszik majd a Club Penguin Islandet, csakúgy, mint a többi Disney-játékot 😉

   A CPI ígéretes, átgondolt és kidolgozott játék, csak egy teljesen új szemszögből közelíti meg a Club Penguint, de

   Kedvelik 1 személy

  • Kkrle szerint:

   Upsz, ezt még folytattam volna. Mindegy, csak annyit szerettem volna hozzátenni, hogy a régi CP-s hangulatot úgysem tudnák reprodukálni, ahhoz Billybobék kellenének, így viszont legalább a jelenlegi Team ki tud bontakozni, nem kell a régi játék keretein belül maradniuk, aminek mind ismerjük az eredményét: a 2013-15 közötti óriási színvonalzuhanást.

   Kedvelés

 7. Balib3 szerint:

  Itt egy gameplay róla. Ez alapján nem tűnik rossznak.

  Kedvelés

 8. Balib3 szerint:

  Igazából így, hogy egyre többet látok belőle, még tetszik is, de teljesen más élménynek tűnik ez, mint a CP. :/

  Kedvelik 2 ember

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: