Halloween Party’16

Elkezdődött a Halloween Party!

Belépésnél Gary-től megkapjuk a partiablak ikonját:

A feladat most, hogy egy szobában össze kell szedni 2013-as cukorkákat:

uj-kep-2

De ha nem megfelelő színűre visszük az egeret, azaz olyanra, ami a “földi síkon túli”, akkor az eltűnik:

A “fizikai világban létezőket” össze lehet gyűjteni és 3 db van belőle:

Ezután megkapjuk a cuccokat:

Új feladat 2/3/4 naponta jelenik meg.

A díjak közt 2009-2014-es Halloween-es cuccok vannak, de talán van egy új is.

 

Október 19-én kapjuk meg valószínűleg az idei Anniversary Hat-et és egy hátteret és a Coffee Shop szokás szerint fel lesz díszítve.

Az utolsó feladat október 29-én lesz.

 

A cukrok a Monster Maker 3000 működtetéséhez kellenek:

uj-kep-7

Ha bemegyünk, véletlenszerűen változunk át valamelyik szörnnyé. A 2013-as szörnyékké lehet átváltozni, amik ugyanazt csinálják táncolásnál és integetésnél, mint akkor, de most nem lehet rájuk ruhát adni; plusz a 2012-es szellemek is előfordulnak ritkán transzformációként.

 

A partinak november 2-án lesz vége és kezdődik a Music Jam, amin elvileg a Penguin Band fellép azt Ice Berg-en. Valószínűleg a MJ-nek november 30-án, vagy december 7-én lesz vége és kezdődik a Holiday Party, ami elvileg olyan lesz, mint a tavalyi. Tehát már nem lesz szponzorált party, legalább is idén.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy meddig vegetál még a játék a Project Super Secret megvalósulása előtt, mivel a PSS bétatesztje újra el lett halasztva jövőre. És ki tudja mi lesz 2017-ben a játékon/játékkal.

 

Valamint

Valószínűleg már tudjátok, hogy Spike Hike kilépett, tehát itt hagyta nem csak a játékot, hanem az egész Disney-t. Nem is tudom, hogy ehhez mit fűzzek hozzá. Egyrészt őszintén, annyira nem fog hiányozni, másodrészt kicsit dühít, hogy úgymond tönkretette a játékot és utána itt hagyta, mint dolga végezte. Harmadrészt aggaszt, hogy ezután mi fog beállni a játékban.

 

Továbbá

Közzétettek egy újabb Project Super Secret sneak peek-et, amiben egy in-game játék látható valószínűleg:

És az egyszerűség kedvéért itt megnézhetitek az összes eddigi PSS videót, ha érdekel:

De mit mondtam, még nem tudjuk, mikor valósul meg a projekt.

 

Emelett

Új Pin van elrejtve a Book Room-ban, és viszonylag kevéssé észrevehető:

 

És végül egy jó hír, a blog meghaladta a 100 ezer kattintást még nyár végén, annak ellenére, hogy nem volt szinte semmi itt blogon mivel a CP-n sem történik gyakran bármi fontos, tehát köszönöm mindannyiótoknak!

 

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

10 Responses to Halloween Party’16

 1. Kkrle szerint:

  A Coffee Shop fel lesz díszítve, benne van az újságban.

  Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Ha jól emlékszem Spike Hike egyszer azt írta, hogy próbálják majd addig fenntartani az eredeti játékot amíg csak lehet. Tehát ha a PSS megjelenik, azután is fennmarad egy ideig az eredeti cp?
  Ez egyrészt megosztja majd a játékosokat, másrészt pedig a játék fejlesztőit, tehát ha a sima cp marad is, akkor is csak a mai módon fog el vegetálni addig, míg végleg meg nem szűnik, mivel a nagyobb energia továbbra is a pss-be lesz fektetve.
  Az pedig, hogy a pss-be semmi sem kerül majd át a pingvinedtől, mivel teljesen új játék lesz, elgondolkodtatott azon, hogy érdekel-e engem egyáltalán, pláne hogy kezdetben csak mobilra jön, aztán majd kitudja mikor pc-re, persze csak ha alapjába véve sikeres lesz. Valószínűleg ha megjelenik valaha is, ki fogom próbálni, de kétlem hogy huzamosabb ideig le tudna kötni. Nem tudom elképzelni, hogy mobilon hogy lehetne sikeres egy ilyen játék, mivel a mobil, akárhogy is nézzük, kevesebb lehetőséget nyújt egy PC-nél. Hiába lesz 3D-s, összetettségében szerintem alulmarad majd az eredetihez képest. Nyilván a Unity motor több lehetőséget nyújt mint a flash, de mivel a játék fő platformja a mobil lesz, nem fogják tudni olyan jól kihasználni azokat a lehetőségeket, mintha Pc-re fejlesztenék.
  Arról nem is beszélve, hogy a fene se fog egy viszonylag kis mobil képernyő felé görnyedve játszani huzamosabb ideig. Még egy nagyobb tablet esetében is rendkívül kényelmetlennek tűnik. Plusz, míg számítógépe a mai világban a legtöbb embernek van és egy viszonylag fiatal gyereket is odaengednek a szülei hogy játsszon napi 1-2 órát, addig egyáltalán nem biztos, hogy egy kb 6-8 éves gyereknek olyan mobilja lesz, ami alkalmas a játék futtatására (pláne hogy egy 6 évesnek felesleges még a mobil), a szülők pedig aligha adják majd a gyereknek a mobilt játékra, tehát ez a fiatalabb réteg ki is esik a célcsoportból. Ezt így végiggondolva egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy a PSS valaha is felér majd a CP-hez.

  Kedvelik 3 ember

 3. Kkrle szerint:

  1. Több, mint valószínű, hogy az ,,amíg lehet” időszak végét a PSS hivatalos indulása jelenti majd, amikor azt a maradék néhány fejlesztőt is átállítják 3D-re, akik most még frissítik a játékot, egész egyszerűen azért, mert nem lesz értelme fenntartani és fizetni sok tíz szervert, amelyeknek kihasználtsága már most is gyakorlatilag nulla.
  2. Még mindig nem nyilatkozott a CP arról, hogy mi lesz átmentve a pingvineinkből (azon kívül, hogy a nevek maradnak), ezért nem ítélném el előre a dolgot, főleg, hogy nem egy ördöngősség kimenteni néhány száz clothing és furniture ID-t a régi játék adatbázisából.
  3. Amikor a CP elindult, a PC-k és a laptopok voltak nagyjából olyan helyzetben, mint ma a telefonok, vagy tabletek: a szülők használták őket és dolgoztak rajtuk, de egy-két órára a géphez engedték a gyereküket is. Most sem kell egy 6 évesnek iPhonet, vagy iPadet venni, elég ha a szülőnek van – és Amerikában a legtöbb esetben teljesül ez a feltétel. Egyébként egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy kényelmetlen lesz mobileszközökön játszani a PSS-t, ha már eleve ezeke optimalizálják az appot.
  4. Egyébként még szeptember végén a CP feltett az FB és Twitter oldalaira egy sneak peek-et a hot chocolate servingről.

  //giphy.com/embed/3o7TKUt0nmliZeFRKgvia GIPHY

  Kedvelés

 4. Kkrle szerint:

  Jó hírek: nem lesz hajó, de a Casa Fiesta és a Rooftop visszatér. Vicces, hogy ezeket egy szeptemberi meetupon jelentette be Megg és csak most vettem észre. Többet kéne néznem a wikit…

  http://clubpenguin.wikia.com/wiki/Thread:496406
  http://clubpenguin.wikia.com/wiki/Music_Jam_2016

  Kedvelés

 5. gszabia szerint:

  Mit is mondjak, a PSS-nek ígéretes jövője van. Ha megnézitek a videót, látjátok mennyit fejlődtek a CP kezdete óta. Sokkal szebb világ, új animációk, király ruha változtatás, valamint ha jól láttam NPC-k. A képernyő ikonjai sokkal tisztábbak. Tudom, az új dolgokat nem kedvelő embereket ez zavarni fogja, viszont jó lenne elhagyni ezt a béna “bezzeg az én időmben” dumát, és az újításokat is kicsit jobban megnézni, mert a mai dolgoknak van pozitív oldala is, amit sokan nem látnak :/ Egyedül attól félek, hogy ez az új alkalmazás (ha csak telefonra jön), vagy inkább játék, nagyon nagy lesz, és le fogja lassítani a gépet, úgy, mint amikor sok játékos van egy helyen, pl. a mascot meet-up-oknál. Remélem erre is találnak megoldást,és megéri látni ezt a világot a mostani party-k helyett.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: