Frozen Fever Takeover’16 Értékelés

Ez a party tulajdonképpen a tavalyi Frozen Fever Takeover visszahozva, pár nagyon apró változtatással. A tavalyi party értékelését ebben a bejegyzésben olvashatod el, illetve tulajdonképpen az is a 2014-es eredeti Frozen Party-ra épül, az arról szóló kritikát itt érheted el. Ezekben szinte mindent elmondtam a party-ról és most csak gyorsan át lehet futni az esetlegesen változott dolgokon.

Szobák: Új szobák egyáltalán nincsenek, sőt kivették Elsa jég palotáját, ami szerintem a legszebb szoba volt a party-n, volt benne fellépés is, ami habár nem eredeti CP-s zene, de szerintem gyönyörű a Let It Go, szóval tulajdonképpen kicsit hiányzik az a szoba.

Zenék: Habár voltak új zenék, amik közt eredetiek is vannak, de egyik sem kiemelkedő, van ami a háttérben elmegyeget, de van, ami engem idegesít is.

Feladat: Ez 100%-ban a 2015-ös, nem volt benne egy apró változtatás sem, a hópelyhek ugyanott voltak, még csak kisebbek sem lettek. (Amikor 2015-ben visszahozták ezt a partit 2014-ből, akkor is kicsit kiborított, hogy alig változott, de most még annyit sem alakítottak rajta.) Illetve kivették a fonalas szisztémát, ami viszont viszonylag tetszett és nem lett volna rossz, ha visszahozzák (persze új Free Item-ekkel, ami régen evidens volt).

Cuccok: A party hiányosságait tekintve ezen kritériumban sem okoz csalódást, mivel nem volt egyetlen egy darab új cucc sem, és tulajdonképpen emiatt borzasztó pofátlan a feladat visszahozás, mert ha lennének új, szépen kidolgozott, kreatív free item-ek, akkor a feladat változatlansága KICSIT megbocsáthatóbb lenne.

Összességében nem is tudom, mit mondjak még erről a “remek” eseményről. Alapból sosem kedveltem, mivel a dekorációk nagy része nem illik a CP világába szerintem, és borzasztó unalmas volt már tavaly is ez a party, de idén “szerencsére” csak EGY TELJES HÓNAPIG tart. Addig sem lehet élvezni a régi Club Penguin maradványait és annak hangulatát, mert folyamatosan ezek az egy hónapos, ötlettelen takeover-ek mennek szünet nélkül. Most ezt kellene élveznem így a CP utolsó idejében?!

Illetve még egy fontos dolog, ami eszembe jut ennek kapcsán, hogy ha már vissza hoznak egy komplett partit (mondjuk ez tényleg komplexebb és eredetibb, mint a többi idén nyáron), akkor miért nem, valami sokkal jobbra, mint a Teen Beach Movie Summer Jam-re esett a választás, ha annyira reklám kell?! Mert az is legalább annyira lenne releváns most, mint a Frozen. De inkább kapunk egy ilyet.

Nem értem, hogy engedhetik meg ezt borzasztó pofátlanságot a játékosokkal szemben, teljesen úgy tűnik, hogy nem érdekli őket a játékosok szórakoztatása. De ennek ellenére a gagyi partik között nem foglal el rossz helyet.

Pontozás:

Reklámokból tűnt:  –

Valójában: 3 p

Tehát a többi Frozen Party-nál 0,2 ponttal rosszabb, és a 2016-os partik között középen helyezkedik el minőségileg, ami elég szégyen.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

21 Responses to Frozen Fever Takeover’16 Értékelés

  1. gszabia szerint:

    Erre már nem elég a pofátlanság: Megg még a takeoverek bejelentésekor képes odaírni hogy Yayy! Pl. Aug 17. Frozen Fever party. Yayy! :-). És még van pofájuk.

    Kedvelés

  2. Balib3 szerint:

    Spike Hike is otthagyta a Cp-t. :/ Most akkor ki a CEO?

    Kedvelés

  3. erik53694 szerint:

    Látom te még kitartasz a CP mellett, minden gratulációm, én legközelebb majd októberben az említett “Music Jam”-en leszek elérhető ott szerintem.. Ha a régit hozzák be, vagy hasonlót.

    Kedvelés

  4. Balib3 szerint:

    Én a Music jam mellett a Halloween party-ban bízok még. Azt még sosem rontották el szerintem. Le is kopogom. 🙂

    Kedvelés

  5. legobalint60 szerint:

    Hogy érted hogy a Club Penguin utolsó idejében? Vége lesz?

    Kedvelés

  6. gszabia szerint:

    Háááááát… mit is mondjak mit is mondjak, nem tudom mit mondjak a Halloween partyról. :/ Nem valami izgi, a tárgyak memberesek…az idei nem valami jó, nincs benne semmi egyedi

    Kedvelés

Hozzászólás