Wilderness Expediton’16

Végre elkezdődött a Party!

Amikor belépünk, Aunt Arctic köszönt.

Megkapjuk a partiablak ikonját. A bázis a Dock-ban van:

Igazából az Operation: Puffle egyik szobájából vannak a sátrak, de illenek ide. A Wilderness-be, mint 2011-ben is a Dock-ból lehet belépni.

A partiablakban újra sok dolgot lehet elérni:

Az “Expedition Gear”-re kattintva elérhető a Penguin Style, és a “Go to Camp”-re kattintva a Dock-ba megyünk.

A fő feladat eljutni a Sasquatch Faluhoz. Közben nyomokat gyűjtve, mint egy táborozó; illetve eszközöket gyűjtve, mint a sasquatch.

Az első szobában van az első nyom, ami a lábnyom. Itt jobbra kell menni.

A következő szobában van a második nyom, ami valószínűleg a sasquatch szőre egy fa törzsén. Itt a képernyőn felfelé, azaz ha térben gondolkodunk, hátrafelé, a képernyővel szemben lévő irányba kell menni.

A harmadik szobában az utolsó nyom a karmolásnyom a fán. Itt jobbra kell menni.

Ha mindhármat felszedtük, megkapjuk a Sátor Neck Item-et:

Azután kell eszközöket gyűjteni a sasquatch-nak. Az első alkatrész, ami egy bot, a negyedik szobában van. Itt a képernyőn “lefelé”, azaz térben magunk felé eső irányba kell menni.

Az ötödik szobában van a második alkatrész, ami egy madzag. Itt balra kell menni.

A következő szobában van az utolsó alkatrész, egy konzervdoboz giliszta. Itt megint magunk felé azaz a “negyedik fal” felé kell menni.

Ha ezeket is felszedtük, megkapjuk a Sasquatch-tól a horgászbotot:

Ezt követi a Maze utolsó szobája, ahol nincs semmi felhasználni való, illetve morzsák sincsenek, csak egy kis kéreg hiányzik az egyik fenyő törzséről, mint eddig is mindig, tehát jobbra kell menni.

És megérkezünk a Sasquach Faluba:

Itt kapunk egy Sasquatch jelmezt:

Illetve ha esetleg eltévedünk az erdőben, ebbe a szobába érkezünk:

Itt a középen a cetlin nincs semmi információ.

Ha innen tovább megyünk akármerre, elölről kezdhetjük az egészet.

 

De a feladatnak ezzel még nincs vége. Naponta válnak elérhetővé új cuccok, amiket meg is kell keresni az erdőben.

De sajnos az összes cucc member, nincs egy nonmember darab sem.

Összességében szerintem nem rossz a party, jobban mondva event, nagyrészt a nosztalgia miatt, mert a kedvencem a 2011-féle Wilderness. Viszont a feladat nem annyira bonyolult, a nagy gyűjteni való eszközök miatt.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

5 Responses to Wilderness Expediton’16

  1. gszabia szerint:

    Nagyon közel lehetünk a NAGY frissítéshez, ha már olyan videót osztottak meg, ami szerint már majdnem kész az egész újítás, a pin és az újság is eltolódik, takeover lesz, romlott a minőség, állítólag júliusban kijön, tehát most kell kiélvezni a régies játékot.

    Kedvelés

  2. Kkrle szerint:

    Hosszas elmélkedés után arra jutottam, hogy a CP ,,haldoklásának” tulajdonképpen nincs igazi bizonyítéka. A leépítések keretében elbocsátott dolgozók legtöbbje már nagyon régóta itt dolgozott, ez ugye kiderült Screenhog blogbejegyzéséből. A háttérben szerintem (továbbra is) az áll, ami miatt annak idején Billybobék is ott hagyták az egészet: nem akartak, talán nem is tudtak volna váltani 3D-re. Akik pedig még mindig a Flash-re írt alkalmazáson dolgoznak -talán 20-30-an lehetnek- már ők is kvázi hobbiból csinálják a dolgukat, úgyis tudják, hogy igazából már csak az időt kell húzni ezekkel a szinte véletlenszerűen visszahozogatott partikkal. A grafikák is már csak hajszálnyira vannak a térbeliségtől, a Puffle és a Wilderness Partyra készült cuccok és reklámok már sugározzák az új stílust.
    A CP nem áll a csőd szélén, és nem is fog, ha a többszáz dolgozóból elbocsátanak 80-at. Történt már ilyen.
    A Disney reklámozni fogja a játékot, mert érdeke. A gyerekek pedig játszani fogják, mert látják a reklámot. Efelől nincs kétség.

    Kedvelés

  3. gszabia szerint:

    Csak nálam nem frissült a játék?

    Kedvelés

  4. Kkrle szerint:

    Már frissítették. Szerintem egyáltalán nem lettek rosszak a szobák. Sőt, némelyik (a négy közül) egész hangulatos. Azért a ruhákat nem venném meg.

    Kedvelés

Hozzászólás