10th Anniversary Party

Végre elkezdődött az év legnagyobb eseménye!

Belépésnél mindenki köszönt:

Majd Aunt Arctic-tól megkapjuk a parti ablak ikont

A Town light-osan van díszítve és a memeberek adoptálhatják a Rózsaszín Sztegoszaurusz illetve Fekete T-Rex Pufit.

A Coffee Shop-ban AA-megint köszönt:

Az új Party Hat nagy kör alakú asztal közepén van:

(Ha elfújjuk a gyertyákat a tortán az egér ráhúzásával, akkor kaphatunk bélyeget, ha még nincs meg.)

Így néz ki a Player Card-on sapka:

Elég különleges.

És természetesen megjelent az új Évkönyv:

De ez is különleges, mivel nem az idei év hónapjain megy végig és írja le a történéseket,

Hanem az eddigi éveken, mindegyik 2-2 összefüggő oldal egy év:

Szerintem ez egy nagyon jó ötlet, habár úgy érzem, nem volt túl sok munka vele. Azért a 2015-ös évről hiányolok egy teljes könyvet és nem túl részletes. Sokkal több dolgot tehettek és rejthettek volna bele, mert most csak annyi van, hogy 2007 után elvan rejtve a képekben a hivatkozás egy az évi pin-t és a 2012-től a fotók egyike minden oldalon kinagyítható, ha rákattintunk.  Mindenesetre egyáltalán nem rossz, már csak a régi grafika visszahozása miatt sem.

Ha megnyitjuk a party ablakot, bejön a kapható cuccok listája:

Minden nap elvehetünk egy-egy cuccot, ami mind régebbi és van közte pár elég ritka és szuper cucc is.

 

Továbbá a sziget már régóta volt ennyire szuperül és nagyon feldíszítve:

A Ski Hill:

A 2006-os Sports Party-ról van, amin a Piros és a Kék csapat, amik a CP legelső eredeti sport csapatai, versenyeztek egymással. Pingvin Érdekesség: A Sled Racing egyike a Club Penguin eredeti játékainak a Béta tesztelés óta.

A legtöbb szobában az információt ez a kis idegenvezető hangszóró mondja el és a bal felső sarokban mindig ki van írva a parti, amiről a szoba van:

A Ski Village:

A 2011-es Msuic Jam-ről van. A jobb alsó sarokban ott van a régi Applause gomb, amit minél gyorsabban nyokodunk annál nagyobb lesz az éljenzés. A szoba már 2010-ben is nagyjából így nézett ki, előtte itt az Orca Straw volt a Music Jam-eken.

Itt a Cadence mascbot van:

És be lehe menni a Casa Fiesta-ba:

Aminek ez a formája szintén 2011-ből van és a hógolyó konfetti lesz. Pingvin Érdekesség: 2011-ben 20 pingvin állt be konga sorba itt.

A Beach:

A 2009-es és egyben első Adventure Party-ról van ez a szoba, amikor a Rockhopper által hozott trópusi növények beborították az egész szigetet és nekünk fel kellett fedezni a növényeket gyűjtve.

Itt Sensei robotja van:

A Light House:

A 2014-es Puffle Party-ról van a szoba, amikor a macska és kutya pufi Rockhopper hajóján potyautasként érkeztek ide. Igazából a 2012-ben megjelent Operation: Balckout-os kórház pufisra átformált változata.

A Beacon:

A 2007-es Summer Kickoff-ról van, ami a Club Penguin második nyári és kicsit trópusi témájú partija. Ekkor a világítótorony egy óriás pálmafa volt. Pingvin Érdekesség: A ritka Blue Lei nyaklánc ekkor volt elérhető.

A Dock:

A 2007-ben tartott Camp Penguin Party-ról van, ami a CP első és utolsó nyári tábor témájú partija. Az egész sziget egy gyerek táborhellyé változott túra ösvényekkel.

Itt Aunt Arcit robot van:

A Book Room:

A 2008-as Halloween Party-ról van, ez volt az első Halloween Party, amin megjelent a vihar és ekkor jelent meg a Night of the Living sled trilógia második része is illetve Gary ekkor lett mascot.

Ha rákattintunk a zöld gyertyára lenyílik egy titkos bejárat, mint 2008-ban:

A Secret Laboratory szobába vezet:

A Halloween Party 2008-on jelent meg és itt teremtette meg az őrült tudós az Élő Szánkót. Pingvin Érdekesség: Az itt készült teremtmények már rég elhagyták a szigetet… valószínűleg.

A Dance Club:

A 2006-os Summer Party-ról van, ami a legelső nyári témájú parti volt a CP-n. Pingvin Érdekesség: A Beach ezen a partin nyitott meg hivatalosan.

A Dance Lounge:

A 2011-es Holiday Party-ról van, ez volt a Télapó műhelye, ahol az ajándékokat készíthettük. Régen csak akkor mozgott a futószalag, ha leültünk egy székre. A jobb oldalt nyílt a pékség, ahol mézeskalácsházat készíthettünk, de most csak egy fal van ott. Pingvin Érdekesség: 2011-ben 2 millió dollárt adakoztak kivételesen a Coins for Change alkalmából, mert teljesen megtelt a világítótorony, a coinok gyűjtőhelye.

Innen nyílik a Rooftop-on lévő Santa’s Sleigh:

Először a 2009-es Holiday Party-n jelnt meg, ami az első karácsonyi parti, amit Christmas partiról átneveztek. Illetve ekkor volt a CP-n éjszakai égbolt először. Pingvin Érdekesség: A szánt karácsonyi öröm és szivárvány puffle puki hajtja.

És ha teljesítjük a feladatot megkapjuk az ajándékot:

Ha még kétszer kiszállítjuk a 15-15 ajándékot, akkor egy kék és egy sárga karácsonyfaizzó Head Item-et kapunk, de utána csak szöveget ír ki a kis tábla, ha még újra teljesítjük.

A Gift shop:

A 2014-es Prehistoric Party-ról van, és tulajdonképpen nem a valódi Gift Shop volt feldíszítve, hanem a múltban jelent meg ez a szoba.

A Snow Forts:

A 2009-es Puffle Party-ról van, ami az első Puffle Party volt, mert meg szerettük volna ünnepelni a kis bolyhos kedvenceinket és azok egy kisit átvehették a szigetet, mindenhol játszottak és mindegyik fajtának meg volt maga szobája. Pingvin Érdekesség: A Fehér Puffle ekkor tűnt fel először 30 percenként a Dojo bokra mögül.

Itt PH robotja van:

És innen be lehet menni a Puffle Feeding Area-be:

Ez is a 2009-es Puffle Partin jelent meg, csak ahogy egyre több színű pufink lehetett, azok is csatlakoztak. Egyébként ez a tér a Fair alatt a Bónusz Játék szoba illetve a Music Jam-eken a Music Maker 3000 szobája volt.

Az Ice Rink:

A 2005-ös Christmas Party-ról van, ami a Club Penguin történetének legelső évében volt és ez volt az első karácsony témájú parti, illetve az első, amin külön parti zene volt és több mint 1 ingyen cucc volt. Pingvin Érdekesség: Ekkor jelent meg először a Mikulás Sapka.

A Plaza:

A 2013-ban tartott Teen Beach Movie Summer Jam-ről van, amit a Disney Channel saját filmjének kijövetele alkalmából tartottak és az egész sziget átalakult egy trópusi paradicsommá. Ez volt hosszú idő után az első kimondottan nyár témájú parti. Az ekkor feldíszített Cove formája megmaradt pár főbb változtatással.

Itt Rookie bot van:

És mivel a Summer Jam-ről van a szoba, visszatért az Epic Wave megint:

A partin az egyik banda a szörfös volt, így nekik ez volt a tökéletes hely. A szoba az idei Fashion Festival-on is visszatért.

Továbbá a Sztráda is újra megjelent:

A másik klikk a motoros volt és ezért nekik az országúton a helyük. Ha valamilyen jármű van nálunk, akkor egyenesen megyünk, ha nincs, a pingvin fut. A szoba eddig csak ezen a egy partin volt. Volt számos kijárat, amik a Beach-re, Town-ba, Plaza-ba és Cove-ba vezettek, de most csak a Plaza-ba vezető van.

A Mall:

A Merry Walrus Party-ról van, ami 2014-ben volt és ekkor még nem volt állandó szoba, csak megváltozott a Satge. Először a bevásárlóközpont a 2014-ben a School and Skate Party-n jelent meg és itt feldíszítve visszatért. Pingvin Érdekesség: Ezek a első és egyetlen mozgólépcsők a Club Penguin-en. A Mall június eleje óta véglegesen felváltotta a Stage-et.

A Pizza Parlor:

A 2011-ben tartott Card Jitsu Party-ról van, amin a 2 előző évben megjelent elem, azaz a Tűz és Víz csapott össze, így a szigete két részre volt osztva és bárki játszhatott az elemi CJ-kal. A Party visszatért 2013-ban, amikor az új Hó elem megjelent és csatlakozott. Ez a víz földjén volt.

A Forest:

A 2010-es Island Adventure Party-ról van, mivel Rokhopper újra ellátogatott a szigetre nyáron és hozta a trópusi növényzetet. De ez alkalommal a party nem az őserdő felfedezéséről szólt, hanem sokkal inkább a kalózokról. A szigeten elrejtett papírból hajtogatott hajókat kellett megtalálni és megjelent a hajó csata szoba.

Itt Rockhopper macbot van:

És a létra a Tree Forts-ba vezet:

Ez a 2009-es Adventure Partin jelent meg először. Az érdekesség, hogy a növényt a jobb alsó sarokban hógolyóval  etetve az óriásira nő.

A Cove:

Az Adventure Party: Temple of Fruit-on jelent meg, amikor Rockhopper véletlenül egy mágikus totemet hozott a szigetre, ami a gyümölcs törzsek szent istene és az egy vulkánt formált a szigeten. Gyümölccsel kellett megetetni, hogy lenyugodjon és ne törjön ki. A szigeten 3 fő gyümölcs törzs volt és ez az ananász/citrom/banán törzs székhelye volt. Itt volt az egyike a 3 gyümölcsnek, ami a membereknek kellett összegyűjteni, hogy beléphessenek az ősi templomba eljutva a vulkán szívéhez.

Itt Dot robotja van:

A Mine Shack:

Az idei és egyetlen Pi Nap Event-ről van, amikor a tökéletes pi napot PI-tével és számtannal ünnepeltük. Az eldobott hógolyók piték lesznek és szétplaccsannak.

Itt Gary bot van:

A University:

A 2013-as Medieval Party-ról van, ami az évben, nem úgy, mint előtte 5 évig, szeptemberben volt. A partin egy játék keretein belül bájitalokat keverhettünk és ezekkel átváltozhattunk. Ez volt a varázslók központja, ahol Gary mágiát és varázsital keverést tanított. Pingvin Érdekesség: Ekkor szereztünk tudomást Gary ősi rokonáról, Garianna-ról, aki a középkorban élt és jó boszorkány volt. Általa fedeztük fel a különleges arany o’Berry-t, aminek segítségével később megtalálhattuk az arany pufit. És itt van az új Pin.

Az iskola emeletén van egy régebbi szoba:

A 2013 előtti Medieval Party-kon a varázslók székhelye a Light House volt és tulajdonképpen ez annak a szobának újrafelhasználása volt 2013-ban. Ez a szoba is viszonylag újnak számított, mert 2012-ben jelent meg, előtte nem ilyen volt a varázsló torony. Pingvin Érdekesség: Ezzel a távcsővel láthattuk 2012-ben a meteoritot, aminek becsapódása következtében a pingvineket szuper erőkkel ruházta fel és ezért tartottak egy Marvel Superhero Takeover-t, hogy a jó és rossz összecsapjon, ami az első takeover és burkolatlanul reklám parti volt a Club Penguin történetében, de szerintem jó volt.

És végül az Ice Berg:

A szoba először a 2008-as April Fools’ Party jelent meg, ami az első nagy április elsejei party volt. Volt még az előtte lévő két évben is, de azok nem voltak olyan nagyok. Ezen a partin minden szoba viccesen át volt alakítva valamilyen téma szerint. Pingvin Érdekesség: Ha mazsolát szódavízbe dobunk, fel-le úszkál.

 

Ennyi lenne, és ez nem kevés. Mindegyik egyedi, habár volt pár kis dolog, amit hiányoltam, de azok nem olyan fontosak. Viszont a Mascbotoc szerintem nagyon kevés érdemleges információt adnak, néha semmit sem, így nincs jelentőségük nagyon, alapból egy fura ötletnek tarom és nem tetszik, de ha valóban a Halloween Party-n lesz valamilyen kulcs szerepük, akkor minden rendben részemről.

És én minden szobánál több infót vártam és jobb érdekességeket, mert amit itt leírtam, annak maximum a 30%-a egyezik a CP-s szövegekkel.

És a zene sok helyen nem azonos azzal, amit régen játszottak az adott helyen, de ez sokszor nem baj, csak van néhány hely, ahol szerintem más sokkal jobb lenne, de a zeneék is nagyon szuperek.

 

Továbbá

Közzétették a meet-up időpontok naptárát, amelyen szinte minden híresség részt vesz:

Itt vannak az időpontok ITTENI idő szerint (tulajdonképpen mindig csak 9 órát kell adni a PST-hez):

 

 

Október 4.   19:00,  Crystal szerver – Dot

 

Október 5.   00:00,  Sled szerver – Cadence

 

Október 6.   19:00,  Northern Lights szerver – Aunt Arctic

 

Október 7.   00:00,  Frosty szerver – Sensei

Október 7.   19:00,  Mittens szerver – Rockhopper

 

Október 8.   00:00,  Jack Frost szerver – Rookie

Október 8.   19:00,  Mammoth szerver – PH

 

Október 9.   00:00,  Iceland szerver – Gary

Október 9.   19:00,  Wool Socks szerver – Cadence

 

Október 10.   00:00,  Chinook szerver – Dot

 

Október 11.   19:00,  Cloudy szerver – Sensei

 

Október 12.   00:00,  Sherbet szerver – Aunt Arctic

Október 12.   19:00,  Cozy szerver – Rookie

 

Október 13.   00:00,  Sled szerver – Rockhopper

Október 13.   19:00,  Crystal szerver – Gary

 

Október 14.   00:00,  Northern Lights szerver – PH

Október 14.   19:00,  Fog szerver – Dot

 

Október 15.   00:00,  Mittens szerver – Cadence

 

Október 16.  19:00,  Mammoth szerver – Aunt Arctic

 

Október 17.  00:00,  Jack Frost szerver – Sensei

Október 17.  19:00,  Iceland szerver – Gary

 

Október 18.  00:00,  Chinook szerver – Rookie

Október 18.  19:00,  Wool Socks szerver – PH

 

Október 19.  00:00, Cloudy szerver – Gary

Október 19.  19:00,  Rainbow szerver – Cadence

 

Október 20.  00:00,  Cloudy szerver – Dot

 

Október 21.  00:00, Sherbet szerver – Sensei, Aunt Arctic, Rookie, Rockhopper, Gary, Puffle Handler, Dot, Cadence

 

De sajnos azzal kell szembesülnünk, hogy a Penguin Band nem jön, sajnos. Biztosan azért, mert felléptek a Fair-en. De végül is ettől is eltekinthetünk.

Összességében ez a parti egyszerűen csodás. Nem csalódtam egy kicsit sem. A legjobb hangulata van hosszú ideje.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

22 Responses to 10th Anniversary Party

 1. gSzabia szerint:

  Ha az évkönyvben rákattintunk egy képre kidob egy nagyobbat. 🙂

  Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Most botlottam bele tök véletlen Sensei-be a chinook szerveren. 🙂

  Kedvelés

 3. kkrle szerint:

  Hát, a Gonna Be Epic-től azért többet vártam – mégiscsak 10 éves a CP. Nagyon kicsit tartom jobbnak, mint a Best Day Ever. Maga a dal még nem is lenne olyan rossz, de ahogy énekli ,,Cadence”, az valami borzalom. Ez nem AZ a Cadence. Ez a dal se nem szép (tiszta se lenne, ha gépelték volna meg), se nem cool. Ettől függetlenül 10-es skálán azért adnék rá egy 5-öst biztosan…

  Kedvelés

 4. kkrle szerint:

  De a patit imádom! 😀

  Kedvelés

 5. 12horcsa szerint:

  Egyszeruen imadom! 😀

  Kedvelés

 6. Balib3 szerint:

  A party tényleg tökéletes lett. 😀

  Kedvelés

 7. Szandrinyo szerint:

  Nagyon tetszik a parti! 🙂

  Kedvelés

 8. Gergo777 szerint:

  Nekem is tetszik, de hiányolok ezt-azt belőle. A Szent Patrik napi parti ignorálva van sajnos. A Pet Shop-ban lehetne az a középkori partis dekoráció, a Ski Lodge is jó lenne ha fel lenne díszítve, kb. nem érdekel, hogy akkor nem lenne ajtó a vadonba. Mert szerintem ezért sincs a Pet Shop feldíszítve, mert a pufikat nem lehet máshogyan megvenni.

  A Night Club-ban a zene ami megy ha egyedül vagy az egy mix az eredetinek, nem?

  Egyébként király bejegyzés, tetszik, hogy ilyen részletes és, hogy sokat dolgoztál vele. Csak így tovább. 🙂 Előre véreim! 😀

  Kedvelés

 9. gSzabia szerint:

  egy értelmetlen dolog a party-val kapcsolatban: a mikulás szánkót 2009-ben csinálták, de a szivárvány pufikat csak 2013-ban találták meg. Megint jól odafigyeltek a cp történelmére.

  Kedvelés

 10. gSzabia szerint:

  Miért van az, hogy mostanában csak 19:00-kor és éjfélkor van meet-up?Arra is lusták hogy kitaláljanak egy másik időpontot is?

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: