Fashion Festival Értékelés

A nyár végén tartottak egy normális partit is a (Festival of Snow-n kívül), ami egy Divat Fesztivál volt.

A szobák alapvetően jók voltak.

File:Fashion Festival Snow Forts.png

A legrosszabb szerintem a Snow Forts volt, mivel a színpad szerintem csúnya volt és a rózsás boltívek színe sem tetszik, nem értem, miért ilyen zöldes-sárgás árnyalatúak és a grafika is kicsit silány ezeknél, tehát rossz az összhatás.

File:Fashion Festival Town.png

File:Fashion Festival Plaza.png

A Town és Plaza átlagosak voltak, nem rossz a csillogó lila függöny és szerintem egy szép árnyalatot választottak, de egyes fények szerintem ormótlanok.

File:Fashion Festival Epic Wave.png

Az Epic Wave visszatérésének eléggé örültem, mert először azt hittem, csak véletlenül bent maradt, mert a Plaza a TBM Summer Jam-es szoba alapjának átdolgozása. Szerintem nem indokolt visszahozni, de jó volt.

File:Fashion Festival Dock.png

A Dock teljesen jó volt, ötletes, jó a kivitelezés a grafikával egyáltalán nincs baj.

File:Fashion Festival Forest.png

Az egyik  legszebb szoba a Forest volt, szerintem nagyon jól néz ki, habár ezek a pálmafák, főleg a levél színe miatt nem tetszenek annyira és sok rajtuk a fényfüzér, illetve az óriás világítógombák. De a mozgó szárnyú pillangó nagyon jó volt. És nagyon tetszett, hogy mindenhol az öltöző fülkében lehetett jelentkezni és a pultnál szavazni még egyszer.

File:Fashion Festival Stadium.png

És a szerintem legjobb szoba a Stadium Volt, szerintem szuperül néz ki, nem tökéletes, de a grafika igen és a kivitelezés is nagyon jó és az összhatás.

Amit nem értettem, hogy miért hozták vissza a Summer Jam-es trópusokat, habár én imádom a trópusi növényeket és ezen a partin szépek voltak (a pálmákat leszámítva) furcsa, mert elég lett volna csak pár pálmafa, mint az Ultimate Jam-en. De leginkább a sok homokkal van bajom, azt a Summer Jam-en is és más ilyen partikon is hülyeségnek tartottam, ráadásul most a homok egyáltalán nem kell. Hiszen van egy folytonos szőnyeg, ami egy jó ötlet.

Illetve egyfajta Easter Egg, hogy minden szobában található egy parti szemüveget viselő tárgy, ami szerintem Dot álcázva, bár ez csak az én teóriám, de érdekes.

A sziget többi részén az esti, lilás-rózsaszínes ég volt, amit mostanában több partinál használnak.

File:The Fair 2014 Beach.png

Ezt megértem, mivel teljesen illik a partihoz és a többi szobában is történt valami és nem mellesleg nagyon szép, szerintem.

A alap zene egyáltalán nem tetszett, szerintem kifejezetten gagyi és idegesítő, habár háttérben tartalmazott néhány klasszikusabb boogie-s motívumot. A Music Cruise Előszoba zene átdolgozása elég gagyira sikeredett, elég lett volna a régi, ami csak akusztikus. A Forest, ha jól tudom új és nem rossz. A Stadium-ban és Epic Wave-ben szóló visszahozott zene nagyon jó, a Dock elmegy.

 

A feladat szerintem nagyon ötletes és jól volt kivitelezve.

Ez szerintem zseniális ötlet, hogy megadtak témákat és azoknak megfelelően lehet beöltözni. Az is jó megvalósítás, hogy a szavazás után kapunk jegyet egy újabb nevezésre. Jól meg volt szervezve az egész viszonylag, habár azért voltak hibák. De szerintem a folyamatosság meg volt.

Habár a party ablakban első oldal és a második felesleges, az egészet lehetett volna egy oldalra, hogy még kicsit se hasonlítson a sémára. És az sem volt jó, hogy rengetegen olyan öltözékkel neveztek, aminek semmi köze az adott témához és néhányan még nyertek is azzal. Kellett volna valamilyen válogatás, habár borzasztó feladat lenne átnézni több millió pingvin kinézetét és szelektálni azokat, de így nem volt annyira értelme az egésznek.

 

Cuccok a partin nem voltak, csak a legvégén mindenki kapott egy hátteret. Viszont a party előtt megjelent a LEGNAGYOBB KATALÓGUS, amiben rengeteg visszahozott szuper ruha, ami egy hatalmas dolog. És szerencsére megmard a party után.

A végén a táblás ötlet sem rossz, az főleg, hogy választottak egy memeber és egy nonmember kinézetet, de akkor legalább a győzteseket megnézhették volna, hogy tényleg témához öltöztek-e. És talán már akkor nem kellett volna a dekoráció és esti ég, maximum a Stadium maradhatott volna arra az egy hétre.

És a partin először mascot lett Dot, de kapott egy elég gagyi civil öltözetet, ami nem tetszik. És eddig ez mindig Cadence területe volt.

 

Összességében egy hangulatos, de nem túl nagy party, jó megvalósításokkal és természetesen elég egyedi, habár már ez a téma többször volt. Sajnos az elején a rengeteg bug miatt nem lehetett csinálni a feladatot, ami nagyon rossz volt, illetve  átcsúszott szeptemberbe, sőt inkább szeptemberhez tartozott; és a rossz eredmények miatt is vesztett a hangulatából. Van aki szerint nagyon lányos és ezért rossz, viszont ne felejtsük el, hogy volt már Penguin Cup, Sports Party stb, ami a lányokat talán annyira nem érdekli. Ráadásul nem csak egyszerűen divat volt, hanem rengeteg őrült téma volt, amire fiúként is simán lehetett nevezni.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 6 p

Valójában: 6.7 p

Tehát 2015-ben ez egy erős partinak számít, habár nincs a legjobbak között, de felüdítő volt.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: