Júliusi Party Bejelentés

Ahogyan az Megg megírta a júniusi naptárban, ma bejelentették a következő partit.

Sajnos igaz volt az a szóbeszéd, miszerint egy újabb takeover következik. Az új Disney Pixar film, az Inside Out, magyarul Agymanók című film kijövetelére feltétlenül egy reklámpartit kell tartani. De eléggé beleszőtték a CP-be a történetet, mivel az újságban hetek óta olvashatjuk Rockhopper jelentéseit, és mint azt írta valamilyen elátkozott sajtot evett. Így eltűntek az emlékei, amiket nekünk kell majd megkeresnünk az 5 érzelem segítségével, amit ünnepelünk is a partin. Megosztottak egy sneak peek képet is:

Itt talán azt a gépet láthatjuk, amelynek segítségével bejuthatunk RH agyába.

Amúgy maga a film az előzetesekből érdekesnek tűnt, szerintem nem lesz rossz, de a partinak nem annyira örülök, sokkal jobb lenne egy autentikus nyári parti, bármilyen Music Jam, Adventure Party, Summer Party, Water Party inkább, de remélem viszonylag jobb lesz ez a parti, mert érdekesnek hangzik. A party július 22-én kezdődik és valószínűleg augusztus 4-éig tart.

Illetve azt is bejelentette Megg, hogy lesz egy naptár júliusból is.

Remélem az augusztusi party valami eredeti lesz.

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

19 Responses to Júliusi Party Bejelentés

  1. Balib3 szerint:

    A filmet mindenképp meg akarom nézni, mert eddig csak pozitív véleményeket olvastam róla. A partinak viszont nem örülök. Talán nem lesz szörnyű, ha a film karaktereit nem teszik bele a játékba, de valószínű hogy be fogják.

    Kedvelés

  2. gSzabia szerint:

    Inkább néznek bele Aunt Artic agyába hogy kilessem a titkos EPF terveket.

    Kedvelés

  3. kkrle szerint:

    Legalább Teen Beach Movie partit csinálhatnának, ha már takeover-rohamuk van. Úgyis most jön ki a második rész, és egyébként is nehezen tudnák elrontani. Bár azért remélem, augusztusban nem hozzák vissza, csak mert júliusról lemaradt…

    Kedvelés

  4. gSzabia szerint:

    Ezért vették meg Disney-ék, ezzel reklámozzák magukat.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Ha arra gondolsz, hogy a Disney miért vette meg a Club Penguin-t anno, akkor szerintem ez nem igaz, mert akkoriban egyáltalán nem volt semmi reklám, csak 2012-ben jelentek meg (még light-osabban), de rengeteg fejlesztést Disney-nek köszönhetünk, ráadásul megmentették a játékot akkor. Az okuk pedig az lehetett, hogy jó üzleti potenciált láttak a játékban, és kedvező beruház volt.

      Kedvelés

      • gSzabia szerint:

        de azért elég sokat reklámoznak: 2x star wars, MU, 2x jégvarázs, Violetta, Agymanók, Muppets, Teen Beach Movie stb.

        Kedvelés

        • Marcellm szerint:

          De csak az utóbbi években van ez a mánia, előtte nem volt semmilyen reklám, csak kisebb referenciák, mint az Islend Advenrure Party kicsit a Karib-tenger Kalózaira hasonlított témájában, de semmi más. És akkor még a Disney arculata is teljesen más volt.

          Kedvelés

  5. gSzabia szerint:

    Egyébként a blogra kijött egy sneak peek a kapitány álmáról: http://www.clubpenguin.com/blog/2015/06/sneak-peek%E2%80%94whats-your-mindl.

    Kedvelés

  6. gSzabia szerint:

    és a klub herbert is megújult, újabb kép van a kidobott ajándék után

    Kedvelés

  7. Balib3 szerint:

    Hoppá! A cp bezárja a német és az orosz nyelvű szervereket.

    Kedvelés

  8. gSzabia szerint:

    Hú de… ez egy nagyon rövid party, nincs semmi értelme később visszajönni, mert 10 perc alatt kész az egész. És a youtube-n rajta van a walktrough, az egész party egy semmi. Nagyon szép de rossz.

    Kedvelés

Hozzászólás