Csütörtöki Frissítések # Frissítve

Érkeztek újabb frissítések és hírek.

1. Elsa Palotája

Megnyílt Elsa Palotája:

Ha odamegyünk, ő köszönti azokat, akik még nem jártak itt tavaly:

Ezután átvehetjük az iglu cuccokat. Természetesen ezek már meg vannak azoknak, akik tavaly már kaptak ilyen cuccokat, szóval most sem kapnak semmit:

Illetve itt a Jégpalotában Elsa 5 percenként előadja a Let It Go-t:

De most változtattak a zenén, mivel az eredeti dal zenéje elé tettek egy szintén zongora, vezető dallamot. És el lehet tőle venni újra a dedikált hátterét.

Ennyi lenne a Frozen Party, mert több újdonság már nem lesz.

 

2. Májusi Partik

Nemrég közzétették a blogon a következő partik hivatalos bejelentését.

Úgy tűnik, észrevették, hogy nem komplettek a partik az alkalmazásra való leegyszerűsítés miatt és ez rossz. Ezért az Club Penguin App-en Május 21-étől Június 3-áig egy Szivárvány Puffle Ünnepség lesz:

(Ez valószínűleg a Snow Forts.)

Míg a PC-s platformon visszatér a Fair:

A 2015-ös Amazement Parkot visszahozzák, néhány frissítéssel. Mint írtam egy régebbi bejegyzésben, a ruha szavazásnál a 3 opció között volt egy lovag jelmez. A karamellás almából a Fair-re, a lovagjelmezből egy lovagos kalandpark részlegre következtettem, és úgy tűnik igazam lett, mivel ennek a szobának a felénk eső oldalán két bástya van, tehát valószínűleg innen nyílik az új témájú részleg, ami középkori stílusú lesz. Illetve egy kis érdekes dolog, hogy visszahozzák a Marvel Superhero Takeover 2013-ról a Superhero Bounce játékot, azaz amiben a kristályokkal kellett egyre feljebb jutni a gyűjtésük közben, ami szerintem egy igen jó ötlet.

És már maga az egy nagyon szuper változtatás, hogy az App-en egyszerűbb, a PC-n összetettebb partit tartanak, mert úgy tűnik erre is rájöttek a pin-ek javítása után, hogy nem túl jó ez a séma és a rém egyszerűség.

 

PLUSZ

Nemrég megjelent egy sneak peek videó a középkori szobáról:

Így néz ki majd a kész szoba:

Szerintem nagyon jól néz ki és a zenéje sem rossz. Talán a várban lesz egy feladatos szoba, mint a western résznél a céllövölde. 

 

3. Sled Racer App Frissítés

Érkezik egy újabb frissítés a Sled Racer alkalmazásra.

Minden héten, aki a baráti lista legtetején van, kap egy arany szemüveget:

Szerintem nagyon jó kis frissítés. Mert amikor először kijött az alkalmazás, alapból jó és kidolgozott volt a játék terén, csak az nem volt meg benne, ami az eredetiben, azaz a verseny. Most már nagyon jól ki volt dolgozva az egymással való versengés is, csak a helyezésért nem járt díj, de így már teljesen komplett minden, kíváncsian várom, milyenek ezek a szemüvegek.

 

4. Új Pin

Megjelent az új Pin:

Látod? Mert nagyon jól el van rejtve a közösségi kert (maradványa) és a vödör mellett:

Szerintem így kell elrejteni egy pin-t mert ennek a megtalálásában már van kihívás. 🙂

 

ILLETVE VAN ÚJ MEGFIGYELÉS!

 

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

One Response to Csütörtöki Frissítések # Frissítve

  1. Kkrle szerint:

    Kiadtak egy sneak peek videót a lovagos szóbáról (remélem, ez csak az egyik 🙂 ) és kiszivárgott egy kép a Penguin Style-ról is. Először azt hittem utóbbira, hogy csak becsapás, de végül is lehet, hogy mégsem az, hiszen a Superhero Bounce játék is vissza lesz hozva, és pont május első felében játsszák majd a Shadow Guy and Gamma Gal-t… de az is lehet, hogy egyszerűen csak lusták 🙂 .
    A videó végén ugye ott van egypár régebbi partiról származó dolog, többek közt a Future Party egyik robotja, úgyhogy szerintem is lesz valami űrrel kapcsolatos, főleg, hogy a szavazásnál ruhák között is volt egy űrlény. Nem értem, hogyan képesek ennyi mindent megcsinálni ilyen rövid idő alatt, de szerencsére legalább van ilyenre példa a közelmúltból: a Halloween Party esete 🙂 .

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: