Puffle Party’15 Értékelés

A Puffle Partira felújították a Ski Lodge-t és tartani akartak egy kis ünnepséget, de valami betört és ellopta tortát, nekünk pedig utána kellett járnunk a vadonban, ahol találtunk új pufikat is.

Alapvetően a teljes sziget fel volt díszítve, aminek a dekorációi maradéktalanul és szinte teljesen változatlanul a tavalyi Puffle Party-ról tértek vissza. Erről itt olvashatsz. És mint írtam, azok a dekoráció nem túl jók, tehát a szigeten nem igen tudtam évezni a partit, de volt egy-két jó pont, mint a Cove.

Új csak a Wilderness, azaz vadon volt:

File:The Wilds room 1.png

File:Puffle Wild room Puffle Party 2015.png

Ez a féle wilderness érdekes, a szoborral, barlanggal meg mindennel, és jól meg volt csinálva ez a kis központ, és a körbejárhatóság is jó.

File:The Wilds room 3.png

Itt ezek a kis házikókat nem tetszenek, szerintem nem túl jók, de a Puffle Wild App-alapján voltak megcsinálva.

File:The Wilds room 2.png

Összességében elég jól ki volt dolgozva, bár lehetett volna akár nagyobb is. A grafika nem volt olyan rossz, de a fekete kontúrokat továbbra is hiányolom. És a Puffle Wild-os bogyók is nagyon gagyik, szerintem.

A cuccokat a SoundStudio Party-s módszerrel lehetett elvenni, ami nem túl jó szerintem, már azt leszámítva is, hogy minden feladat után 1-1 member-nonmember cucc, habár itt nem volt ez olyan rossz.

De maguknak a ruháknak a minősége sem volt jó sajnos. És persze ott voltak még a Puffle Wild-os pufi-hibridek, amiket nem mutatnék be.

A történet viszont végre nagyon jó volt. Nem csak egy mondvacsinált parti és puff új pufik, hanem nagyon jól összetették és még egy legendát is beleszőttek. Mert, megtörtént a Sasquatch hivatalos felfedezése, de nem történt semmi különös vele, mindenesetre nagyon jó történet szál, ami még akár folytatható. Mindenesetre ezen a téren sikert értek el, ami régóta nem volt túlságosan.

A feladat teljesen új volt és sikerült összehozni, hogy érdekes és izgalmas legyen.

Nagyon jól és ötletesen volt megcsinálva, nekem nagyon tetszett ez a szedegetős módszer, nem is kellett semmilyen parti ablak, csak a kis utasító kör, ami itt nagyon szuperül működött.

És nagyon jópofa, hogy más hírességek is feltűntek és minden egyes dologhoz társult valami egyedi válasz, és így lehetett megszerezni a “jutalmakat”, amik viszont nem voltak jók.

A folyamatosság viszont nem igen volt meg, mert a dekorációk nem jók a szigeten, a feladaton kívül nem lehet csinálni semmi mást, csúszdázni maximum, de mint mondtam a puffle partiknak az volt a lényege, hogy a pufik szín szerint ünnepelnek és elvihetjük őket oda. És egyáltalán nem a pufik gondozásáról, vagy ünnepléséről szólt a parti.

És átalakították a Ski Lodge-t sajnos.

File:Ski Lodge April 2015.png

Pedig a Ski Lodge egy tökéletes régi hely volt, ami teljesen nyugodt és eredeti, és azok, akik nem szeretik a modernizál szobákat itt tökéletesen érezhették magukat. De sajnos át kellett vennie a pufiknak ezt a helyet is, nem volt elég a Plaza-t teljese, és egy borzasztó gagyi szobát kaptunk, főleg a jelenlegi szoba grafika miatt is.

File:Lodge Attic Renovated.png

A Lodge Attic viszont elég jól sikerült, nagyon ötletes ez a koncepció és még jól is van megcsinálva.

Összességében az új pufik még mindig nagyon erőltetettek és gagyik, nincsenek jól kidolgozva, szerintem nem kellett volna a Ski Lodge-t is átvenniük a pufiknak, maga a Puffle Wild hülyeség, nem értem, minek maradt meg, és azon nem tudok túl jutni, hogy nincsenek külön puffle székhelyek, mert az volt a Puffle Party értelme.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 4 p

Valójában: 4.4 p

Tehát a tavalyi Puffle Partinál jobb, mert az új feladat jó volt.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: