Sound Studio Party Értékelés

Mivel kijött februárban az új Sound Studio Alkalmazás, így Cadence (?) szervezett egy partit ennek tiszteletére a szigeten.

Pár szobát a 2013-as Hollywood Party-ról hoztak vissza:

File:Sstown.png

A Town nekem nem tetszik túlságosan, mert nem túl kidolgozott és a színei sem túl ízlésesek így, szerintem. Ami tetszik, az a nagyon jó kis szökőkút, a sarkokban a pálmafák, illetve még az lámpaoszlopok.

File:Sscoffee.png

A Coffee Shop alapvetően nem olyan rossz, és mostanában nem nagyon díszítik fel, szóval most végre erre is sor került.

File:Ssplaza.png

Alapvetően a Plaza-val ugyanaz a helyzet, mint a Town-nal, szerintem nem túl kidolgozott és nem ízléses, de itt is vannak jó díszítő elemek.

File:Awards Show Stage.png

A Stage alapkoncepciója jó, csak nekem a színei miatt nem tetszik, sajnos a Hollywood Party-n nem éppen voltak jól és ízlésesen összeválogatva a színek és a stílus. És sajnos ennek a szobának már nincs is túlságosan értelme, mivel 2013-ban a különböző kategóriáknál mindig választottak egy embert a színpadra a szobából, ami nagyon jó ötlet, de most nem volt, pedig lehetett volna zenei kategóriákban.

File:SoundStudio Party Limo.png

A Limuzin viszont nagyon jól néz ki, csak most nem mozgott a szobák között, szóval nem értem annyira, hogy egyáltalán minek mozgott, de mindegy.

Ami kicsit nevetsége volt, az az átmenet a feldíszítetlen és a feldíszített szobák között, mert arra nem voltak elég igényesek, hogy beállítsák, hogy a többi szobában is sötét legyen, pedig vissza lehetne hozni a Hollywood Party-ról ezt is.

File:Ssdock.png

File:Ssforest.png

Viszont szerintem még ötletesnek is mondható, mert vicces és még mindig jobb, mintha csak a sziget nagy részén a szokásos nappali ég lenne és a sziget közepén hirtelen sötét, (a Puffle Parkkal például ez volt).

És az új feldíszített szobák nem a legjobbak. A Snow Fort elég gagyi lett:

File:Ssforts.png

Egyrészt az új grafika miatt, másrészt, mert a stílusa sem túl jó.

A Stadium viszonylag jó lett:

File:Ssrink.png

Csak az a baj, hogy ez már tényleg egyáltalán nem az, ami alapból, ezt a szobát is megoldhatták volna parti szobával, és akkor lenne egy kis régebbi zenés party feeling-je.

És ugye a party fő részei a különböző színpadok:

A legjobb szerintem a Pop színpad volt. Hasonlított a régebbi Music Jam-es színpadra, ami a Beach-en volt és grafikája is jó, a színei is jó hatást keltenek:

File:Ssparty2.png

A Rock színpad is jó volt, ez is emlékeztet a Music Jam-re és jól van megcsinálva, de talán egy kicsit már túl durva, szerintem:

File:Ssparty4.png

A Dubstep szerintem már nem olyan jól kidolgozott:

File:Ssparty3.png

A Danec pedig szerintem nagyon gagyi lett összességében.

File:Ssparty1.png

Amik mindegyiknél jelen voltak, azok a bugyuta jelek, nem értem, miért pont ezekre esett a választás, elég lett volna színekkel, mert a jelek eléggé gagyik.

És volt egy tehetség kutató is.

Jól meg volt csinálva a különböző műfajokhoz:

File:SoundStudio Party Pop Stage (Solo).png

File:SoundStudio Party Rock Stage (Solo).png

És stílusos is volt, olyan, mint egy igazi tv-s stúdió.

A váltakozó zsűri is nagyon vicces volt és nem volt benne semmi reklám, mert legelőször megijedtem, hogy vendégek is lesznek a zsűriben.

 

A cuccok nem voltak túlságosan különlegesek, szerintem ezen a téren nem nyújtott nekem semmit.

Az alapzenék sem voltak túl jók, szerintem jellegtelenek és továbbra sem a kedvencem ez a teljes mértékben elektronikus stílus.

Például a Plaza-ban és a Town-ban szóló alaptéma nem túl jó, de még nem idegesítő. A Snow Forts zenéje az elejét leszámítva nem rossz, mert ez a dallam volt a tavalyi Music Jam-en is, de összességében nem egy túl jó zene. A beltéri zenék viszont már idegesítőek voltak szerintem. Pedig a zenék tehettek voltak sokat hozzá a hangulathoz, hogy jobb legyen. Viszont zenék a feladatok elvégzése után voltak jók.

 

A feladat viszonylag jó volt.

Nagyon jó az ötlet és jól is volt megoldva, hogy billentyűkön kell játszani egy megadott dallamot, nem úgy mint a Merry Walrus Party-s harangjáték. Az interakciók jók voltak a végén a zene is tetszett, és persze a saját dallamokat is lehetett játszani, ami szuper.

Csak voltak elég nagy hibák a partin, amik eléggé levontak az élményből.

Például elég gagyi módon volt megoldva a cuccok elvétele:

Én például azt hittem, hogy muszáj elvenni. Az jobb volt, hogy a party ablakban van lehetőségünk elvenni. És nyilván az 1 member és 1 nonmember cucc pár mindennél még mindig nem a legjobb dolog, de itt nem volt olyan sok.

Illetve a tehetségkutatón nem kaptunk semmit sem, nem is később nyílt meg, nem történt semmi, így egyáltalán nem volt értelme.

És mint kiderült, eredetileg volt egy party terv a séma alapján, amit valamiért nem használtak:

File:Ssinterface.png

File:Ssinterface2.png

Annak örülök, hogy nem kellett minden stílust külön napon megoldani, mert az idegesítő lett volna, de annak nem volt értelme, hogy a tehetségkutató kezdettől fogva nyitva volt. Ha nem akarták az eltolást, akkor lehetett volna az, hogy csak azután nyílik meg az ajtaja, miután minden stílust végig játszottunk, és ha ott is mindennél jól teljesítünk, kapunk különleges cuccokat, amiket szintén akartak adni, ezek pinek voltak, de így főleg nem volt értelme, hogy ajándék sem volt, hiába játszottuk végig az összes fajtát a tehetségkutatón. Így a folyamatosság egyáltalán nem volt meg, a végén már unalmas is volt, főleg hogy nem egy nagy dolog.

És ami nagyon rossz volt szerintem, hogy az összes stílus egy “épületben volt” és ha naz ajtón, akkor ki kellett választani a műfajt, mint a Sound Studioban és hirtelen annak a színpadára kerültünk. Nem lehetett volna a színpadikat a szigeten elhelyezni, mint az MJ-en, mert akkor több szoba lett volna feldíszítve és lett volna hangulata. Amúgy ez becsapás is volt, mert Cadence a Penguin Times-ban azt ígérte, hogy a színpadok a sziget körül lesznek elhelyezve, aztán a szigetnek csak a közepe volt feldíszítve.

Illetve még volt egy dolog a becspást illetően, mivel azt is ígérték, hogy most már 2 év után eljön a Penguin Band, úgy hogy körbe is sétálnak a szigeten és lehet velük találkozni, ezt is meg írták az újságban, de ez sem így lett, sőt semmilyen mascot nem jött a partira.

És ami a legviccesebb az egészben, hogy semmit nem kezdtek a Sound Sudio-val, mert azon kívül, hogy 4 stílus volt, mint a játékban semmi más párhuzam nem volt, csak billentyűzeteken kellett eljátszani egy megadott dallamot, ami j, de a Sound Studio-hoz ennek a partinak igazán semmi köze, csak kijött az alkalmazás és kellett csinálni valamit, amit majd ennek feltüntetnek.

Összességében nem volt olyan rossz, a feladat viszonylag jó volt és egyedi is, de rengeteg hiányosság és csalódás volt benne, a hangulata sem az igazi, szóval nem egy kiemelkedő dolog, egy átlagos alsó-középkategóriás, késő 2014-es stílusú part, de legalább várakozás és a séma nélkül. Pedig egy jó kis zenés partit ki lehetett volna hozni belőle, hogyha a színpadokat a szigeten helyezik el, az alaptéma jó lett volna, és persze mint mondtam, a feladatban nem lettek volna ekkora lyukak.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 3.5 p

Valójában: 3.4 p

Tehát Hollywood Partinál  (3.33333 p) csak kicsivel jobb, illetve a tavalyi Music Jam-et eléggé alulmúlja, mert annak valahogy még is volt egy hangulat, szerintem.

De az új szám, ami kijött erre az alkalomra, a You Got This szerintem nagyon jópofa és pörgős, a Best Day Ever-höz képest mestermű, szerintem. Maga a Souns Studio alkalmazás is jó, olyan mint a PC-s Club Penguin-en, de nem olyan különleges a remixelhető You Got This-t leszámítva.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: