Merry Walrus Party Negyedik Nap

Az utolsó feladat is teljesíthető: 

A feladat egy egyszerű kincsvadászat. Minden szobában el van rejtve egy kristály ékkő.

Összesen hat darab van:

Ha megszereztük az összeset egy különleges szobába kerülünk, ahol maga a Merry Walrus adja át az utolsó ajándékokat:

Így kap mindenki egy Kék Kristály Puffle Fülmelegítőt és a memberek egy Kék Kristály Pufit:

Itt nevet kell adni:

Majd bejön az adoptálási papír és a pingvinhez bújik, amint megkapjuk:

Így néz ki a Player Card-on:

 

Valamint

Még tegnap “elértük” az első CFC-s célt:

Ezzel biztonságos helyek létesítésében segítettünk az Egyesült Királyságban, Az Egyesült Államokban, Haitin, Afganisztánban és Argentínában.

És ma léptük át a 10 milliárd coin-t.

Te mennyit adakoztál eddig?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

15 Responses to Merry Walrus Party Negyedik Nap

  1. Balib3 szerint:

    Valaki 1 interjúban kérdezte Polo Field-től hogy miért ilyen kevés szobát díszítenek fel mostanában a partikon. Erre válaszolta, hogy ahhoz hogy mindent meg tudjanak csinálni a Club Penguin app-ra is, ahhoz több idő kell. Na most szerintem ha ez a gond, akkor inkább ne jelenjenek meg a partik az app-ban. Jobb ha csak 1 helyen jelenik meg 1 jó parti, mintha 3 helyen jelenne meg valami rossz.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Én is láttam épp az imént. Pont erre gondoltam. Túl sok hangsúly fektetnek a játékon kívüli platformokra és egyebekre, emiatt az online élmény romlik, akkor is ha többet dolgoznak összességében. Tudni kéne a fontossági sorrendet és az eredeti internetes játékot minden elé helyezni. Nem hal bele senki, ah az app-on hiányos, vagy akár egyáltalán nincs party, míg mondjuk az internetes felületen egy komplex party van.

      Kedvelés

  2. Balib3 szerint:

    Most nem lennék Spike Hike helyében. Bár lehet hogy erre csak legyint egyet és csinálja tovább a dolgát…de ez az egész most így is úgy is rajta csattan. Mármint twitteren.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Eddig sem törődtek túlságosan az ilyenekkel. Tőle is csak a sablon szöveget lehetett hallani, hogy továbbítani fogja a kéréseinket és ötleteinket. Aztán lehet tényleg átértékel pár dolgot.

      Kedvelés

  3. Delta552 szerint:

    Ez a party nekem nagyon nem jön be. Még sötét ég sincs. Régebben, 2007-ben, még a földalatti szobák és a PSA HQ is fel volt díszitve, most meg csak 11 szoba?! A legjobb partik (szerintem) 2011-től 2014-ig voltak. A tavalyi Holiday Party nekem sokkal jobban bejött mint ez a “Merry Walrus” izé..

    Kedvelik 1 személy

  4. Kkrle szerint:

    Szerintem egyáltalán nem az a gond, hogy az internet mellett további két platformon is hetente frissíteniük kell a játékot, hiszen nyílvánvalóan azért készítenek app- eket, mert van a fejlesztésükhöz elég ember. Azért díszítenek fel ilyen kevés szobát, mert -ahogy egy régebbi kommentemben írtam- szinte (tisztelet a kivételnek) minden partit nulláról kezdenek.
    Mondjuk pont ez a parti olyan, hogy lehet nyomós okuk a kevés szobára, hiszen egy hónapba zsúfoltak egy 20 perces stop-motion- t, egy új dalt (Puffle shuffle), és az Androit app- et. De így is mindhármat az illetékesek csinálták, és a We wish you a Merry Walrus még nem is a szobákban játszódik, hogy arra kellett volna várniuk.
    Ráadásul most meg is voltak az alap szobák, amelyeknek “nagy” részét csak átszínezték.
    Egyébként, ha jól emlékszem, valami olyasmit mondtak, hogy a pingvineknek mások a szokásai, mint ahogy azt állították -ezért szépen kivették a sötét eget -mintha nálunk december közepétől január 1- ig végig éjjel lenne északi fénnyel. Aztán például a Ski Village, vagy a Cove régi (talán 2008-2009-es) díszítését simán visszahozhatták volna egy az egyben, máris két feldíszített szobával több lett volna. Vagy hogyha már ajándékbolt nincsen -persze mért is ajándékoznánk, ha egyszer az nem eredeti-, akkor a Télapó rénszarvas istállója hogy kerül a Dock- ba? Vagy ha az a kristálypufiknak van, és OTT van, akkor pékség, vagy (Santa’s Sleigh) Merry Walrus’ Sleigh mért nincs? Persze utóbbi még akár lehetséges is, mert régebben valahol írtak róla, hogy mért nem száll fel a szán, és mivel épp most fejeztük be a kristálypufis feladatot.
    Még írhatnék rengeteg példát, de ez a komment így is hosszabb a szokásosnál.

    Kedvelés

    • Kkrle szerint:

      Mondjuk a film és a dal is eléggé tetszik, de ha valóban ezek miatt nem jó a parti, akkor csinálhatták volna azt, hogy visszahoznak egy sima Holiday Party- t, feladat nélkül, vagy csak kevés feladattal, és azt mondják, hogy a filmben mások a szokások, de a mivel -szerintük- ezen a partin hagyományokat ismerhetünk meg, a szigeten sima Holiday Party-s díszítés van, Santa Claussal, szánnal, istállóval, játékgyárral, -bolttal, pékséggel, és persze sötét éggel. Lehet, hogy nem a leglogikusabb, de jobb mint a semmi -mert a jelenlegi parti majdnem az.

      Kedvelik 1 személy

      • Marcellm szerint:

        Ez egy jó megoldás volna, ha nem vonják bele túlságosan az új mesét és annak hagyományait a már meglévő CP-s hagyományba. Ezzel tulajdonképpen csak jobban összezagyválták a dolgokat.

        Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Persze ez is egy ok a kevés szobára, hogy mindent teljesen újra csinálnak. Csak azt nem értem, miért kreálnak ezzel maguknak plusz munkát. Mindenkinek kedvező lenne ha visszahoznának sokkal több szobát.
      Amúgy senki sem mondta, hogy nincs rá elég munkaerőjük és ezért kevés a partis szobák díszítése az app miatt, hanem, mint Balib3 is írta maga Polo Field mondta egy interjúban, hogy azért ilyen egyszerűek a feladtok és kevés a szoba, hogy az alkalmazáson is jól menjen. És erre mondtuk, hogy jobban kellene a fő, internetes felületre koncentrálni.

      Kedvelés

      • Balib3 szerint:

        Ráadásul kiderült hogy újévkor tűzijátékot sem tesznek majd be sehova, mert azt mobilra megcsinálni túl macerás lenne. Első kérdés erre, hogy ez miért akadályozza őket abban hogy a pc-s verzióba betegyék? A második pedig az, hogyha ez gondot okoz nekik, akkor innentől mégis mire számíthatunk? Mobilra sajnos nem tudnak betenni semmit, ezért gépen sem kapunk semmit. Ez alapján a helyzet csak rosszabb lesz.

        Kedvelés

        • Marcellm szerint:

          Pedig maga Polo sem örül neki az elmondása szerint.

          Kedvelés

          • Balib3 szerint:

            Ha jól tudom Spike Hike nem csak a cp-n dolgozik, hanem a Disney mobil alkalmazásokért is ő felel. Szóval ez alapján érthető ez a mobil mánia.

            Kedvelés

          • Marcellm szerint:

            Igen, nagyobb szerepet kapott a Disney-nél. Most nem szeretném csúnyán kifejezni magam, vagy rágalmazni őt, de szerintem a sok reklámmal benyalta (bocsi) magát nagyon a Disney-nél és azért kapott magasabb “rangot”.
            Amúgy dolgozik, valamilyen ProjectSuperSecret-en, amiről eddig név hűen nem tudunk semmit. Kíváncsi vagyok mi lesz az.

            Kedvelés

  5. xzxz szerint:

    Tudom hogy nm ide tartozik,de azt szeretnem kerdezni,hogy vannak emberek akiket erdekel,hogy vasaroljanak club penguines accountokat,mert en mar nm jatszok tobbet ezzel a jatekkal es nm szeretnem ha csak ugy karba veszne a pingvinem mivel hogy egy csomo ertekes cuccom van.

    Kedvelés

Hozzászólás