Party Ötlet

Van egy ötlet, amit már 2012 decemberében felvázoltam, de aztán elfelejtődött. Így gondoltam most alkalomhoz illően osztom meg a Holiday Party ötletem.

A készülődés december 2. hetében elkezdődik, és itt még csak dobozok és nagyon apró díszítések vannak a szigeten, illetve egy kicsivel több hó is lenne a szobákban. De már ekkor állna egy adventi kalendárium a Forest-ben, mint 2011-ben:

File:Holiday Party 2011 Forest.png

Szerintem ez volt a CP történetének egyik legjobb Holiday Partis fogása. A számozás mondjuk tizenkettőtől indulna és 23-ig tartana.

A Party maga december harmadik hetében kezdődne. Nem lenne sem pingvines, sem teljes képernyős köszöntés, mert szerintem most nem szükséges. Mert a régebbi partikhoz hasonlóan táblák lennének a főbb szobákban, mint a fenti képen is.

A díszítések a hagyományosak lennének:

File:Holiday Party 2011 Town.png

File:Holiday Party 2011 Plaza.png

File:Holiday Party 2011 Iceberg.png

File:Holiday Party 2011 Ice Rink.png

A Dock-ba is visszahoznám a Korcsolya Pályát:

Nem a legjobb a szerkesztésem minősége, de csak szemléltetésképp készítettem, hogy valahogyan ilyennek kéne lennie.

És nekem nagyon hiányzik, hogy most mostanában nincs feldíszítve a Dojo, szóval most fel lenne:

File:Holiday Party 2011 Dojo Courtyard.png

Lenne egy szoba, ami nincs túlságosan feldíszítve alapból, mert nejünk kell hógolyó dobálással kiegészíteni a dekorációt, mondjuk a Forest-et. Ha teljes díszbe öltöztettük a szobát kaphatnánk egy Festive Mood (Ünnepi Hangulat) stamp-et. Ezt majd leheten használni a Húsvéti gyűjtésen is.

A régebbi Cove dekorációt is visszahoznám:

File:HolidayParty2011Cove.png

Akárcsak a 2013-a Ski Village-t:

File:Holiday13village.png

Csak a szoba jobb oldalát kicsit jobban fel kéne díszíteni. A Ski Lodge feliratát is meg kellene változtatni, mert nem a Télapó Irodája lenne ott, hanem a régebbi családias szoba:

File:Holiday Party 2011 Ski Lodge.png

Az irodát visszatenném az eredeti helyére a Book Room-ba:

File:Holiday Party 2011 Book Room.jpg

Persze egy kicsit át kéne alakítani, mivel most már másképp néz ki az alapszoba, de a fenti díszítésnek a főbb részeit kellene belerakni, szerintem nem olyan bonyolult megoldani, csak ki kell venni az íróasztalokat, egyéb apróságokat és a válaszfalat. A lépcső és a mostani könyvespolc pont jó helyen van. És a régebbi hangulat kedvéért az exkluzív karácsonyi könyveket is visszahoznám, nem értem, miért nem teszik mostanság.

Az alatta lévő Coffe Shop a mostaniakhoz hasonló lenne:

File:Coffee Shop.PNG

De egyes dolgokat még kéne alakítani rajta, például a jobb oldali téglás falat a baloldali mintájára megcsinálni és egy kicsit a színhez vörösesebb árnyalatot adni, a többi alapszínű falat pedig egy szintén vöröses kb. a székek sötétebb részével megegyező színnel, a konyhában a csempeszerűséget a jobboldali falon a téglák színére, a padlót is egy odaillő színre kéne változtatni.  Az ablakból ki kéne venni azt a táblát és feltenni köré és még más helyre fényfüzéreket, és több apró díszt. A Club Penguin Times feliratot is kicserélni egy SANTA feliratra, és a lépcső elejénél egy vörös szőnyeg indulna táblával, mint régebben:

File:HolidayParty2011-CoffeeShop.png

A 2011-es Dance Club-ot egy az egyben visszahoznám:

File:Holiday Party 2011 Night Club.png

Akárcsak a Télapó gyárát a Dance Loung-ba:

File:Dance Lounge during the Holiday Party 2011.png

De a készítő területére csak munkások, vagyis manó jelmezes pingvinek léphetnek be, szóval az egy ingyen cucc lenne. Tehát valahogyan el kellene keríteni azt is, hogy a többiek csak a pékség vevői részéhez mehessenek be, mert azt is visszahoznám:

File:Holiday Party 2011 Bakery.png

Itt mint 2011-ben is lehetne kapni ingyen cuccot a sütésért. A cucc egy mézeskalács ember jelmez mindenki számára és mézeskalács ülő garnitúra lenne a membereknek.

A gyár részlegnél is lenne egy kisebb feladat, mert ha ott is elkészítünk mondjuk 5 játékot a gyártósoron, akkor nyílik meg a Szán és lehet ajándékokat kézbesíteni.

Szerintem sokkal jobb volt az a verzió, ahol a háttérben látszottak a hegyek, szóval azt hoznám vissza.

Most lehetne út közben ajándékokat kapni:

Ugyanúgy 3 cucc lenne mindenki számára. Viszont ha tovább csináljuk az ajándék kihordást, akkor az  utolsó ajándék utáni harmadik kör után a szán egy ismeretlen helyen szállna le.

Ez az igazi Télapó Műhely lenne az Északi-Sarkon, (ahol akár lehetnének jegesmedvék a háttérben), ahol a Télapó átad egy különleges képességet, mivel idáig jöttünk az ajándékozás szellemében, annak ellenére, hogy már nem volt díj érte. A képesség egy saját szán lenne, amivel lehet a szobákban repülni és ajándékot szórni táncolásként. Esetleg ha szeretnénk egy kis átalakulást is vinni a partiba, akkor ajándékként egy képességgel ruháznánk fel akiket kiválasztunk az átalakulásra 2012-es Reindeer Pufivá (a szánosok alapból át tudnának változni).

 

De ezek igazából mind csak kiegészítő feladatok, mert a fő feladat karácsonyfadíszek gyűjtése lenne. A party-ra megjelenne újra a ??? szoba, ami újra a Town-ból és a Plaza-ból nyílina és itt ennek a zenének a vége menne (Ó Szép Fenyő):

Csak díszek nélküli lenne a fa. A gyűjtögetés eléggé hasonlítana a régebbiekhez, de nem legegyszerűbb kék ablakos fajtára, hanem az egy kicsit jobban kidolgozottabbakra, mint a Halloween Party 2011-es, csak karácsonyi lenne értelemszerűen. A gyűjtögetés a szokásos módon történne ellenének rejtve a díszek különböző szobákban. Ha megvan az összes dísz, akkor megnyomhatóvá válik egy “Decorate the Tree” gomb a gyűjtögetés ablakban. Ekkor a ??? szobába érkezünk és a fa már fel lenne díszítve. Ekkor kapnánk egy hátteret.

Majd 24-én és 25-én ide érkezne  a fa alá ajándék, amelyek mindeni számára szólnak, kivéve 1 member cuccot pl. a 3 mindenkinek szóló ajándék lehetne 2 ruha és egy karácsonyi igloo háttér, a membereknek pedig mondjuk egy olyasmi iglu, mint a Trick-or-Treat, csak az épületek rég stílusúak lennének, mint a Humbug Holiday előadásban.

 

És persze a Coins for Change is visszatérne. Én visszahoznám a régi rendszert, ahol 3 különböző célra lehet adakozni, mert szerintem így van igazán értelme.

De egy kicsit fel kéne újítani az ablakot, nem túlságosan csak egy kicsit több csicsa az ünnepiességért.

Azért kitenném az össz. pénz számlálót is. Talán megint be lehetne tenni, hogy ha megtelik pénzzel a Light House, akkor több pénzt adakozik a Team, de ez persze nem a party függvénye.

File:Holiday Party 2011 Beach.png

Minden estre a a Light House megtöltős dolgot visszalehetne hozni több pénz adás nélkül is, mint eredetileg 2010-ben sem adtak többet.

És lehet, hogy már így is elég dolog van a partin és kicsit túl komplikált, de talán vissza lehetne hozni a Vonatozást is:

De most nem kellene annyira bonyolultan, mint tavaly, tehát a kapcsolódás nem úgy nézne ki, hogy egy member a mozdony és, aki akar kapcsolódik vagonként, ha a member kiteszi az ikont. Hanem lenne a szobában egy alap mozdony, és ha bemegyünk akkor automatikusan kapcsolódunk hozzá vagonként. Két leszálló lenne: a kezdet a Beach a CFC központja, menet közben lenne egy alagút és a másik vég a  Mine Shack. Ott ki lehetne alakítani egy KISEBB vonat állomás szerűséget. A fő feladat most is ugyanaz lehetne itt, mint múltkor, hogy hógolyóval dobáljuk a célpontokat és azért kapunk pénzt. Amikor leszállunk feljön a CFC ablak, hogy mire küldjük a gyűjtött összeget. Az összegre lehetne akár egy Activites Stamp egy adott pénz mennyiség összegyűjtése után. De lehet, hogy mér ez túl sok, szóval nem kell erőltetni. És mivel nagyon jó ötletnek tartom megint a decemberi katalógusok cuccaira költött pénz is már a CFC-re menne.

És persze szokásosan Rockhopper jönne a party-ra, és most is hozná a RH’s Rare Items -t.

Neked tetszik az ötlet?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

12 Responses to Party Ötlet

 1. 12horcsa szerint:

  Nagyon tetszenek az ötleteid!
  Nekem is kicsit jobban tetszettek a régi szobák
  és a régi fajta adakozás, amikor választhatunk adakozási célt.
  Jó bejegyzés lett, szívesen olvastam volna tovább. 🙂
  Várom a holnapot, remélem már reggel letölthetem az APP-ot,
  már egy csomó dolgot letöröltem a tablet-emről, hogy legyen hely a játéknak. 🙂

  Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Remélem hogy az app kompatibilis lesz a tabletemmel. Szép lenne, ha kiderülne, hogy a semmire vártam több mint 1 évet. 🙂

  Kedvelés

 3. Balib3 szerint:

  Valaki már fel is tette a merry walrust youtubera. (Sajnos nem végig és elég gagyi minőségben, de azért több mint a semmi.) Szerintem egész jópofa lett.

  Kedvelés

 4. Balib3 szerint:

  Már lehet is tölteni. 😀 Én már telepítem is.

  Kedvelés

 5. Balib3 szerint:

  Komolyan karácsonyi hangulat egyedül a forestben van. Nem tudom hogy voltak képesek a régi christmas/holiday partik helyére betenni ezt. Nem vették észre hogy össze sem hasonlítható a kettő minőségileg? Nagyon össze van ez csapva. Alig van szoba feldíszítve pedig a karácsonyi partikon sokat fel szoktak díszíteni. Az eddigi karácsonyi partik hangulata sehol sincs… Nagy kár. Na mindegy +1 parti, amit sikerült elrontaniuk.

  Kedvelés

 6. Balib3 szerint:

  Igaz. Nem gondoltam volna, hogy annál ér majd nagyobb pofára esés is a Cp-vel kapcsolatban, de mint kiderült mégis lehetséges. Hiszen mint mondani szokták, “Karácsonykor bármi megtörténhet.” Hát ez is megtörtént.

  Kedvelés

 7. Balib3 szerint:

  Ja és 2008-ban 32!! szoba volt feldíszítve Christmas partin. Idén 12.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: