Csütörtöki Frissítések

Megjelentek újabb frissítések, de legfőképpen hírek:

1. Frissítések

Már azt hittem, hogy nem is fog, de szerencsére a Foci Pálya lecserélődött és visszatért az eredeti Hockey Pálya:

Örülök, hogy nem hagyták végül ki. Remélem majd tavasszal nem az új foci pályát hozzák vissza, hanem az eredetit.

Valamint a játék képernyője körül megjelent egy kék keret. Szerintem semmi szükség rá, nekem jobban tetszettek az oldalak szabadon, főleg, hogy a rács nem is illeszkedik pontosan, legalább is nekem nem.

 

2. Merry Walrus Party

Megjelent egy kép a Website Home-on a partiról:

Merry Walrus Billboard

Látható rajta Merry Walrus és egy Kék Kristály Puffle. Illetve egy Kék Kristály Fülmelegítő, ami szerintem egy Puffle Hat lesz. Mint a felirat is mondja a partin osztani fognak ingyen ajándékokat mindenkinek.

Illetve mint az már mondták a Coins for Change is visszatér:

De sajnos most is ugyanolyan lesz a rendszere mint tavaly, tehát nem külön – külön célokra adakozhatunk és a pénzmennyiség aránya dönti el az adakozásra szánt pénz elosztását, hanem “a pénz gyűlésével mi érjük el a különböző célok megvalósulását”.

Idén négy nagy cél lesz:

Iskolák, Könyvtárak, Játszóterek létesítése, illetve állatok lakhelyeinek védelme. Ezen az oldalon kicsit többet meg lehet tudni a pontos helyekről, állatokról, ahol ezek zajlanak.

Aki esetleg új a Club Penguin-en és/vagy nincs teljesen tisztában a Coins for Change fogalmával, annak leírom:

2007 óta a Club Penguin-en egy karácsonyi hagyomány a Coins For Change (röviden CFC), azaz Érmék a Változásért. Ez tulajdonképpen egy adománygyűjtés, de persze nem igazi pénzzel a JÁTÉKBAN. Viszont a CP nagyon is VALÓSÁGOSAN adakozik és segít, ahol kell. Eredetileg az egésznek az volt menete, hogy 3 különböző célra lehetett adakozni a virtuális coin-okkal, és a célok közötti arány alapján osztották el az adakozásra szánt 1 millió amerikai dollárt (kb. 230 millió forint) a valóságban és ebből finanszíroztak különböző projekteket.

Aztán vezettek be újításokat, legelőször 2011-ben az volt a “feladat”, hogy ha összegyűlik egy adott mennyiségű coin összeg, azaz a Világítótorony megtelik, akkor nem 1 milliót, hanem a dupláját, 2 milliót adakoznak, és persze azt osztják fel a virtuális coin-ok különböző célok közötti eloszlása alapján, és sikerült is elérni.

Ezután 2012-ben betettek egy konkrét összeg mutatót és emellé egy különlegességet, egy pékséget, ahol olyan sütiket lehetett venni, amiktől átváltozunk, és a fizetett pénz is az adományozásra kerül. Sikerült ismét rekordot dönteni coin összegileg, mert 1 helyiértékkel kevesebb volt a számlálón, mint a teljes összegyűlt mennyiség. De ekkor újra csak 1 millió dollárt adakozott a Team.

És tavaly 2013-ban egy újabb különleges akció volt a vonatozás, amivel szintén sikerült megdönteni az összegyűlt coin rekordot, Viszont magán az adakozás formáján változtattak NEM KICSIT. Mivel nem lehetett 3 külön célra adakozni, hanem szerintem túlságosan rámentek a teljes összegre, így egybe gyűjtötték az összes coin-t, “mert az ünnepek összehoznak mindenkit”. Így viszont az adakozott 1 milliót nem lehet elosztani ez alapján, helyette már előre elterveztek mindent és a pénz összeg növekedésével egy-egy újabb célt “értünk el”. Ez szerintem nem a legjobb, mert tulajdonképpen mi nem igazán érünk el semmit, és nekem ez a látszat nem igazán tetszik és szerintem elég furán hat.

Szóval idén is úgy tűnik ugyanez a szisztéma lesz, mint 2013-ban, esetleg talán megduplázzák megint, de kétlem.

Remélem hasznos volt ez a “kis” ismertető.

Illetve mint a Membership oldalon írva van, a memberek megkaphatják a Kék Kristály Pufit a party alatt:

Örülök valamennyire, de legalább ezt Karácsonyra elérhetővé tehették volna a nonmembrek számára.

És az újságban van egy bejegyzés a Coins for Change-ről:

Mivel Rockhopper nem jöhet, mert novemberben volt, lehet, hogy Cadence jön, vagy esetleg Aunt Arctic. Egyelőre nem tudom, de lehet, hogy maga a Merry Walrus jön. Te mit gondolsz?

 

3. We Wish You A Merry Walrus

Megjelent filmről egy újabb Behind the Scenes videó:

Mint mindannyian, én is remélem, hogy felteszik valahova majd a teljes filmet, mert nem valószínű, hogy leadják Mo.-n, de bármi megeshet. Egyébként a most Disney Land-ben tartott felvonuláson a Club Penguin is részt vett:

Közvetlen hivatkozás a képhez

Szerintem nagyon jópofa, akárcsak a játékban, úgy a valóságban.

 

4. Új Szavazás:

A magyar változat:

 

5. Új Unlock Kód

YOURGIFT

Egy nyakék szerűség unlock-olható vele:

Így néz ki a Player Card-on:

 

5. Új Pin

Megjelent az új pin:

A Ski Hill-en található.

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

4 Responses to Csütörtöki Frissítések

 1. matuka5000 szerint:

  Amugy tegnap láttam, hogy végre elkészült androidra is a club penguin de amikor megnéztem a google play-t akkor sehol se volt! Beírtam a keresőbe is és ott se volt! Aztán ma észrevettem, hogy a videónak a címét átírták Club Penguin: Coming Soon to Android!-ra, mivan? Miért coming soon mikor tegnap jött ki? Szerinted mi történt?

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Igazából nem tegnap jött ki, hanem elvileg a Party-val együtt 18-án lesz letölthető. Ez csak ilyen bejelentés szerűség. Először én is azt hittem, hogy már kijött, mert lehet úgy is értelmezni, de most nem ezt jelentette. És pont ezért írták át a címet You Tube-on, mert megtévesztő volt.

   Kedvelés

 2. gSzabia szerint:

  Itt az egész videó, sajnos csak németül találtam meg: https://www.youtube.com/watch?v=kfPVzvpF6Xc

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: