Születésnapi Poszt

Újabb év telt el és elérkezett a blog második születésnapja, így ennek szentelem pontosan a 300. bejegyzést.

Ugye két éve írtam legelső bejegyzést a számomra legkedvesebb Party sneak peek-jeiről, amit a legnagyobb lelkesedéssel csináltam, igaz, hogy koránt sem voltam olyan jó még akkor. Mostanában már kicsit kevesebb lelkesedéssel írok, de azért megpróbálom kiélvezni, amit lehet. Ennek az évnek az elejében kevesebb aktivitás volt, így voltak elmaradások, de remélem sikerült bepótolnom mindent, ami nem csak akkor volt fontos. Az elmúlt időben sajnos a design-ra sem volt időm, de újra csinálni fogom. Sajnos ezek miatt a nézettség is megcsappant, de újra nőtt, és remélhetőleg a nyár folyamán, főleg a Music Jam alatt még fog.

Mint tavaly, idén is összegyűjtöttem az újabb ötleteimet, amiket megosztottam (és picit javítottam rajtuk), így aki még nem látta az elolvashatja, és aki már látta az felidézheti őket.

 

Ötletek

1. Celebration of Shadows:

Lehetne az, hogy a Halloween Party után nem múlik el a vihar, hanem marad tovább a sötét. És az árnyékokat nem lehet összegyűjteni, mint a vizet, de amíg tart a vihar titokzatosan megjelenne a CJ Shadow. Ez lehetne olyan, hogy a Dojo-ban az amulett kő megnyílik egy titkos szobába valahogy így, mondjuk ha minden elemen táncol egy ninja, vagy egyszerre tűnnek el:

A titkos szoba lenne a Shadow Dojo, ami már normális lenne, tehát ott lenne Sensei és, ami a normális dojokban van.

Vagy a másik lehetőség, hogy a Shadow Dojo-ba jussunk, az hogy a Dojo teljesen elsötétül és amikor újra világos lesz  akkor már a Shadow Dojo-ban leszünk.

Én azt gondolom, hogy a Shadow a legfensőbb elem, ami a 3 főelemnek az összessége, így csak az lehet Shadow Ninja, aki már Fire, Water és Snow Ninja is. És a játék is a 3 elem összességéről szólna.

De lehet akár a 3 főelem harca is egyben (mint a Jin Jang), így talán itt lehetne az, hogy kiválaszthatjuk, milyen ninjával vagyunk, csak egymás ellen harcolunk.

Vagy mivel ez a sima CJ árnyéka így megtalálhatóak lennének benne azok az elemek, mint pl. a Power Card-ok különleges animációi, vagy ez ugyanazokon a szabályokon alapuló játék lenne (víz tüzet, tűz havat és hó vizet győz) csak több játékossal és valami extrával.

És mint azt írtam régebben, az amulettben az ékkő alapból ott van:

File:Amulet icon.png

Így talán ennek nem lehet a mestere lenni.

Talán ez egy gonosz Card Jitsu lesz, de szerintem ez nem valószínű.

És felmerül a kérdés, hogy ezután mi jöhet?

Valószínűleg egy Card Jitsu Party, ami már ezt az elemet is tartalmazza. És ha nem lehet a mesterévé válni, akkor lehet a játékon is újítani, ami szerintem jó ötlet. És talán majd lesz valami feladata a ninjáknak, de talán ez nem annyira jó ötlet.

De mielőtt megjelenik ez szerintem lennie kéne egy CJ Party-nak az olyan pingvineknek, akik már mind 3 elem mesterei.  Kéne készíteni egy szobát, ahova csak ők léphetnek be, ami szintén lehetne a Dojo-ból a lépcső. Vagy a Fire, Water és Snow Dojo-ból nyílna egy lejárat oda, vagy külön szobákba.

 

2. Operation: Melting (Olvasztás) és EPF

A történet Herbert lézerén alapul, amit az Op: Hot Souce-nál láttuk:

Herbert a Hot Sauce-szal akarja a szigetet megolvasztani a Snow Forts-nál:

Ezt azért csinálja, hogy hátha magmát talál és ezzel felmelegíti a szigetet és bosszút áll a pingvineken, vagy át akarja fúrni a szigetet és elsüllyeszteni, vagy keres valamit a föld alatt.

A Hó réteg megolvad, de a kőzetet szerencsére nem tudja áttörni. Megint meg kell fékezni a tervét, mint az Op: Hot Sauce-nál.

A küldetés menete is hasonló lenne mint ott, mert szerintem jó volt ez az in-game mission.

És megint megtámadhatná az Everyday Phoning Facility-t, de most jobban tönkre tenné, úgy mint a Popcorn Explosion-nél. Mielőtt ez megtörténik egy pletyka kezdődik egy különleges részlegről az EPF-en belül, mint régen is. Ez olyan lehetne mint a Veggie Villian végén, hogy mielőtt robban előjön Dot, vagy valaki más stb, mert szerintem az nagyon ötletes volt. Nem muszáj új ügynökségnek lennie, maradhat EPF a neve is, csak a különleges és titkos belső részleg egyesülne vele. Lehetne akár Ultimate EPF.

A megújult ügynökségnél lennének különböző osztagok, mint írtam még régebben a megfigyelések lapon. És szerintem ezután kellett volna felújítani az épületet olyanra mint most:

És mivel sokaknak, beleértve engem is hiányzik a teszt, így az lenne, hogy csörög a telefon, és ha elfogadod akkor teleportál a régi szobába ahol megcsinálhatod a tesztet.

És természetesen új Command Room is lenne, ami már ahhoz igazodik, hogy több osztag van. Itt csatlakozhatsz valamelyik osztaghoz és lennének feladatok pl. a Tech-nek valamilyen számítógépes feladat, de nem kell nagyon túl bonyolítani, mert az már nem olyan jó (pl.: MSHT’13).  Az osztagok élén a főbb ügynökök állnának pl.: a Stealth ügynökök vezetője Dot, a Tech-é Gary, a Comm-é JPG.

Akár nem csak egy Command Room lehetne, hanem az osztagoknak egy külön szoba, és/vagy vissza hozhatnák az HQ-t, ahova visszatennék a PSA mission-okat. Az osztagoknak lennének bejáratok innen is:

Új kép (93)

Ezek alapján lehet, hogy csak 3 -nak kéne lennie 5 helyett, sőt ez talán megoldhatóbb.

Talán kezdhetnénk valamit azzal, hogy az épületnek újra van emelete. Talán lehetne ott az iroda folytatása, vagy valami titkosabb.

És természetesen ez nem emészti fel az eredeti EPF-et, csak csatlakoznak az osztagok.

Ezek után is lennének mission-ok, amik lehetnek kisebb in-game, mint ez vagy a többi, mert mint mondtam szerintem jók. Csak kb 1 évben egyszer/kétszer lennének. A küldetések alatt az osztagoknak külön feladatik lennének és így együtt fékezik meg Herbert-et.

 

3. Summer Party

Már régebb óta gondolkodom egyen, de úgy látszik a CP megelőzött és inkább megvártam, mert ebben is szuper ötletek és elemek voltak.

De ellentétben a Summer Jam-el, nem lenne benne semmilyen reklám. Nem lenne Big Momma’s, Brady és Mack sem. Igaz hogy a sztráda nagyon jól volt megcsinálva, de szükségtelen. Nem lenne erőltetve a “Jam” sem a party-ban (mert alig hasonlított egy Jam party-ra a Summer Jam) így csak egyszerűen Summer Party’1_ lenne. Nagyon jó nyári hangulata lenne, eredeti régi elemekkel, hogy legyen benne régi hangulat is.

Az régebbi Summer Party-kon a sziget nem volt teljesen trópusi, mint az Adventure Party-kon, hanem csak pár pálmafa és ilyenek voltak:

File:Summer forest.PNG

Ez szerinte nem éppen a legjobb. Már írtam, hogy én imádom a trópusokat és még rengetegen mások is, mivel nagyon jópofa, szóval a sziget egy trópusi üdülő és paradicsom lenne.

De nem változna át minden hó homokká, hanem egy homok réteg lenne a havon, mint régebben:

Lenne egy része, ami Hawaii stílusú, lenne dzsungel, mint az Adventure Party-kon:

File:IAPCove.png

Lenne több szuper tenger part, mint a Summer Jam-en:

És lennének helyek, ahol pihehetünk csúszdákkal és vízzel. Mint a csúszda park, ami egyszerűen szuper:

Csak a water party zenéje szólna átdolgozva.

Mivel egy üdülő paradicsommá válna a sziget, lennének hotelek is és ilyesmi dolgok. Szerintem a Puffle Hotel szükségtelen a Puffle Party-ra, de ide beillene, pár átalakítással:

Ez a szoba tökéletes egy üdülőnek, csak pálmafák is lennének. Erre a party-ra tökéletes lenne az a trópus szoba terv is, amit régebben készítettem:

Feladat a party-ra nem nagyon lenne (mert nem kell erőltetni, mint Puffle Party’13), csak az a lényeg, hogy élvezzük, de azért ha jól meglehet oldani akkor lehet gyűjtögetés. Helyette Free Item-ek lennének, amiket a szobákban kaphatunk meg Itme Box-okban, mint régebben is:

Vagy akár lehetne olyasmi, mint idén. Szerintem az, hogy a party fő témája a szörf szuper! És az Epic Wave még inkább:

Én azzal tenném érdekesebbé, hogy a csónak és vele a cucc előre elmegy, így nekünk sokáig kell szörfölni, és akadályokat kerülgetni, hogy utol érjük egy következő tengerpartnál, ahol megkaphatjuk a cuccot. Így megoldható és szerintem érdekesebb a gyűjtögetés, és ezzel adna folyamatosságot a party-nak. Csak nem naponta lenne új cucc, hanem két naponta.

A party-ra Rockhopper jönne és hozná a trópusi növényeket a Migrator-on, mint régen, hogy legyen a party-nak egy kis logikus háttértörténete.

Természetesen a party sokkal korábban kezdődne, hogy ne nyúljon át az őszbe. Szerintem ha júliusban vagy augusztus elején kezdődik, akkor még élvezhető a nyári témájú party.

 

4. Ultimate Jam’1_

Már többször is írtam, hogy nekem ez volt a kedvenc partim. Nagyon imádtam az újításokat és mindent. De pár dologgal még szuperebbé lehetne tenni, és akkor már szinte tökéletes lenne.

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy ebben sem lenne reklám. Tehát a teljes neve nem Make your Mark: Ultimate Jam lenne, hanem csak simán Ultimate Jam. És nem lenne Rocky és CeCe természetesen. Szerencsére akkor még nem vonták be a annyira reklámot a party-ba, mint mostanában, így csak őket kell eltávolítani.

Mivel szerintem az Epic Show nagyon szuper ötlet így lenne megint:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Party3.png

És már több szám is megjelent, így mindet játszanák. A daloknál változna a világítás és a háttér. Vagy lehetne több színpad is, ahol előadnak. És amikor az egyik show-nak vége, akkor kezdődik egy másik. Lehetne a feladat ezzel kapcsolatos (Party Puzzle) is akár. És megint lenne az Ice Berg-en PB-s fellépés:

File:Music jam 2011 iceberg with the penguin band.png

Ezt valószínűleg azért vették ki, mert az Epic Show-n játszottak, pedig a dalban nem ők zenélnek, hanem Cadence DJ-zik. Nekem nagyon tetszett a MJ’11-en ez. Így ez lehetne a PB külön előadása. Játszhatnák az Anchors Aweigh-et, vagy a Better Days-t.

És szerintem a Music Challenge is szuper volt.

Én meghosszabbítanám azzal, hogy  2 naponta lehetne új cuccot kapni, vagy esetleg kicsivel több cucc és több színpad. De nem kell túlbonyolítani, mert a folyamatosságot biztosítaná magában a hangulat is, ami a legjobb dolog, és tavaly is elég színpad volt, amin táncolni kellett/lehetett.

Lehetne egy stamp, amit akkor kapunk meg, ha a Mine Shack-ben minden színű részen van valaki és kint van összes csillag:

File:UltimateJamMine.png

És szerintem lehetne valami azoknak, akik memberek és már végig csinálták a Music Chalenge-t és szupersztárokká váltak. Tavaly az volt, hogy ha a két utolsó cuccot felvettük és táncoltunk a narancs részeken, akkor előjött egy üzenet, ami nem töltődött be. Idén betöltődne és az lenne, hogy be kell menni a Backstage-be:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Party4.png

Itt lenne egy ajtó a színpad oldalán, de nem rajta. Ezzel visszakerülnénk ebbe a szobába, csak már a színpadon lennénk. Cadence is ott lenne és break táncolna. Nekünk is táncolni kéne és így megkapunk egy exclusive hátteret, amin rajta lehetne Cadence és az autogramja. Akár lehetnének ezek is:

Cadence background 

És amíg ott vagyunk és táncolunk Cadence énekli sorra a számokat. Ha végeztünk, csak egyszerűen eljövünk onnan.

Még tennék elvehető cuccokat egyes szobákba, mint a Casa Fiesta, Stage, Dance Club Rooftop, Town. De rengeteg minden maradna a régi, mint a Dock, Beach, Stadium stb, ezzel is megőrizve a régi hangulatot. Még az in-game hangszer játékokat is visszatenném, mert azok is nagyon jópofák:

File:Music Jam Cave Pool.PNG

File:MusicJam2011Mine.png

File:Music Maker 3000.3.12.PNG

Csak a Music Maker-t is egy föld alatti szobába tenném, hogy minden ott legyen. És a helyet, ahonnan le lehet menni jelezném. Pl. ebben a szobában:

File:UltimateJamMine.png

Nem az lenne jobb oldalt alul kiírva, hogy Mine, hanem az hogy Musical Icicles, nagyobb betűkkel. A plaza-ban a csatorna fedél mellett is oda lenne írva, hogy Floor Piano 3000. A Music Maker 3000 a Cave Mine-ban lehetne, és a Forest-ben a lejárat nem a Hidden Lake-be vezetne, hanem a Cave Mine-ba.

Így a régi hangulat nagyon meglenne, az újítások szuperek lennének és valószínűleg sokkal több embernek tetszene a party, és élvezné a jammelést.

 

5. Elit Penguin Force Video Game

Mint tudjuk a CP már régebb óta forgalmazza a Nintendo DS Mission-okat:

Én nagyon szívesen játszanék velük, csak Nintendo kellene hozzá. Így küldtem egy javaslatot:

Szerintem és sok ember szerint a nintendo már kezd elavulni. Az embereknek modernebb eszközeik vannak, mint iPad, tablet, okos telefonok stb. És nem fognak nintendót venni, mert ezek mission-ok csak arra vannak. Szerintem frissíteni kéne őket és kiadni a Play Market-re és az App Store-ra. Vagy X-Box-ra / Play Station-re. Így sokkal több ember játszhatna velük és népszerűbbek lennének. Talán hozzáadhatnák a Club Penguin App-hez.

Ezt válaszolták rá:

“Nagyszerű ötlet Marcellm. Fantasztikus lenne játszani az EPF mission-eket az App-on. Biztosan továbbítom az ötleted a ezért felelősöknek.”

Remélem tényleg kezdenek ezzel is valamit.

Tehát ebben az évben kicsit kevesebb ötletet írtam, mint tavaly, viszont ezek többnyire hosszabbak. Igazából vannak még ötlet vázlatok, de (még) nem tudtam kidolgozni őket rendesen.

 

Viszont újra készítettem egy ötletet, ezen nap alkalmából:

Mountain Expedeition’ 1_

Már elég rég volt akármilyen expedition party, így írok egyet. A legutolsó mountain expedition 2011 augusztusában volt Great Snow Race néven. Nagyon sokban hasonlított a 2010-es tényleges Mountain Exp.-re, csak ez a versenyzésről szólt, és volt egy különleges EPF-es rész. Nekem tetszett a Great Snow Race, de valószínűleg a Mountain Expedition-on való részvétel után még jobban élveztem volna, a Toughest Mountain újra bejárását. Szerintem az újabb játékosok is örülnének egy eredeti expedition-nek, és hogy ők is felfedezhetik a hegyet.

És én visszahoznám a Winter Party 2009-ről a Great Snow Maze-t is, mivel az a party elég rövid és egyszerű volt, de akkor is szuper:

Az ilyen féle labirintusok nagyon szuperek. Legutóbb ilyen az Underwater Expedition-on volt, az is nagyon tetszett, akárcsak ez a gyönyörű 2009-es grafikával készült szoba együttes.

És a Yeti Cave passzol is hegyi barlanghoz:

És ezzel a jeti mítoszt is ki lehetne egészíteni, nem megfejteni, csak többet megtudni. És pont most jelent meg az újságban egy pletyka a hegyi barlangról is:

Akár aktuális lehetne most augusztusban, mivel a party témája a jeti keresés lenne.

Tehát akkor ez az egész úgy nézne ki, hogy most is a Ski Village-ből nyílik az ajtó:

File:SkivillageEM2010.png

Innen nyílna a maze, aminek a végén ugyanúgy a Yeti Cave lenne egy kis változtatással:

Lenne egy titkos lépcső a falban, amit azzal lehet kinyitni, hogy először kipukkasztjuk a lufikat kattintással, majd a jelmezben táncolunk, és akkor a különleges mozgás a dobbantás lenne. Így leesnének a jégcsapok:

És megjelenne egy lépcső. Ott lenne egy member szoba, ahol egy nagyon kis ideig látható valami jeti szerű árny és lenne mondjuk egy fentihez hasonló jégkanapé, vagy jetis jégszobor free item. Lenne egy szirt is, ami Ski Hill-ről látható barlang lenne, hasonlóan kivitelezve, mint a Medieval Dance Lounge-nál:

File:Lounge M1.png

Így látható volna a Ski Hill.

Az eredeti kijárat a barlangból a hegy lábához vezetne:

File:EMSupplyRoom.png

Innentől az út a csúcsig teljesen ugyanolyan lenne mint 2010-ben.

A titkos barlang most is visszatérne:

File:MountainExpedition2010Cave.PNG

2010-ben még nem tudtuk, mi van a végén, de 2011-ben Herbert védelmi rendszere és szobája. Most egy jeges barlang lenne, amibe ha bemegyünk, akkor a pingvin lecsúszik a jégen (mint egy csúszdán) Hebert régi szobájába:

File:Great Snow Race Herbert'sLair.jpg

De csak pár itt maradt cucc lenne rendetlenségben, és minden jeges és havas volna.  Innen kijutni is egy kis logikai játékkal lehetne, pl. itt maradt az AC 3000 és Herbert-nek egy irányítója. Ha a kettőt összekapcsoljuk, akkor felolvasztja a lejtős alagutat és vissza tudunk menni.

Az eredeti utat folytatva, ha felérünk a tetőre, akkor ott lesznek a csúcson a 2011-es dolgok:

File:Great Snow Race Mountain Top.jpg

A Sled Race-t megtartanám, csak egy kicsit nehezebbé tenném. Az ingyen cucc itt egy jeti plüss lenne, és/vagy valamilyen Neck Item.

A party-ra feladatnak visszahoznám a klasszikus Scavenger Hunt-ot, ami jeti nyomok keresése témájú. Minden nonmmember szobában lenne egy nyom pl. szőr, lábnyom, jégnyalóka stb, amiket összegyűjtve egy jetis, vagy jeti árnyékos hátteret kapunk.

A csúcson lenne egy távcső is, amiben látnánk a Tallest Mountain-t, amin szintén van valami jeti szerű.

Oda esetleg a titkos jeti barlangból lehetne el jutni (membereknek), ahol csak egy jeti jelmezes pingvin lenne, de kapnánk egy hegy jelmezt, rajta egy kis jetivel. A Tallest Mointain-en még kapnánk egy stamp-et is.

Vagy talán jobb, ha ez az egész Tallest Mountain-os dolog nem lenne, csak a távcsőben láthatjuk az árnyat, és ezzel megalapoznánk egy újabb Festival of Flight-ot, hogy elrepüljünk újra a Tallest Mountain-re.

 

Hogy tetszenek az ötletek?

 

Galéria és a Titkos Projekt átadása

A tavalyi bejegyzésben meghirdettem egy pályázatot:

Pályázat

Meghirdetek egy pályázatot a Fun Activities-el kapcsolatban. Ha már elkészítettél egyet közülük, vagy elfogsz, akkor fényképezd le, és küldd a 10marcellm@gmail.com e-mail címre, twitteren, vagy kommentben add meg a linket a képfeltöltéshez.

De sajnos nem érkezett egy kép sem. Valószínűleg, mert nem volt semmilyen díj. Így most újra meghirdetem, és egyben a galériát is átadom:

Beküldések Galéria

Már fel is töltettem pár saját képet, hogy ne legyen üres. A határidő augusztus 13. (szerda). Ezután a szavazást a legelső (én) kommentben fogjátok találni, és a főoldalra is kiteszem majd. A szavazás augusztus 27-én lesz lezárva, és az azt követő napon lesz az eredmény hirdetés. További információkról valamint a pályázat díjáról is ott olvashattok.

 

És van egy hatalmas bejelentendő dolog:

MEGNYÍLIK EGY KÜLÖNLEGES, EGYEDI, MAGYAR SZERVER!

A szervert Dominak köszönhetjük, aki megkért, hogy szavaztassam meg, hogy van-e rá igény. És volt olyan kedves, hogy felkért a szerver ötletgazdájának. Mivel itt saját készítésű partik lesznek, magyar fordítással minden:

Szóval szeretnék neki köszönetet nyilvánítani a lelkes munkájáért, és a nagyon kedves felajánlásáért. Sajnos még nincs kész a szerver, valószínűleg augusztusban lesz a megnyitás, de addig is:

>>IDE KATTINTVA ÉRHETED EL A FŐOLDALT<<

 

Más téma; Mint láthattátok, az utóbbi időben sok volt a kisebb változtatás, frissítés a blogon. Így lenne még pár kérdésem:

Legyen-e újra visszaszámlálás a partik előtt az oldalon, (mint az Adventure Party Temple of Fruit-nál csináltam)?

Az egybe függő party bejegyzéseknél legyen-e “fejléc”mint ezekben a bejegyzésekben?

A híresség meet-up időpontokat konvertáljam-e át helyi időre, hogy ne nektek kelljen kivonogatni?

A Fun Activities-nél egy sorban ne 2, hanem 3 kép legyen?

(Ha találsz valamilyen szépséghibát, elírást az egyik oldalon, akkor nyugodtan írd meg comment-ben. Esetleg kisebb ötleteket is adhattok.)

Valamint belekezdek a régebbi posztok rendezésébe, mert akkoriban még nem jól használtam a képeket, rossz volt a helyesírás. Eközben én is nosztalgiázom, és aki szintén visszanézni, annak nagyobb élményt nyújtanak majd a “szebb” posztok reményeim szerint.

 

Összegzés

Szerintem egy újabb jó év telt, még ha a Party-k nem is voltak a legjobbak, de a közösség szerintem nagyon jó maradt. Én sok időt feláldozok a blogért, és remélem nem mind kárba ment idő, amit a bejegyzések és egyéb dolgok készítésével töltök.

A két év során kaptam jó és rossz kritikát egyaránt, de szerencsére a pozitív véleményből volt több.

Szóval mint tavaly is, újra szeretném, ha értékelnétek az oldalt:

Remélem, szerintetek is jó munkát végzek.

 

És a sok egyéb örömhír mellett szeretném bejelenteni, hogy ez az oldal a legnézettebb magyar Club Penguin-es blog 🙂 Már régebb óta így van, de gondoltam ez egy jó alakalom a bejelentésre, ha valaki nem tudná:

Örülök, hogy én vezethetem Magyarország legnézettebb, folyamatosan frissülő CP-s blogját. De persze ez nem csak miattam van, mivel ha nem lennétek, nem tartanék ott, ahol.

Tehát nagyon köszönöm hogy néztétek és nézitek a blogom,

Marcellm

50 Responses to Születésnapi Poszt

 1. 12horcsa szerint:

  Egyrészt gratulálni szeretnék, hogy ez az az oldal, ami a legnézettebb Magyarországon 😀
  És azt szeretném még kérdezni, hogy ugye ingyen lesz az új
  oldal és nem lesz member és nonmember. Nagyon örülnék ha
  mindenki member lenne. És lesznek eredeti pufik?
  Lesznek eredeti igluk és ruhák? És meg szeretném köszönni
  előre is Dominak a munkát 🙂 Am nagyon tetszik a weboldal, megnéztem és nagyon várom a kezdetét. És amúgy a magyar
  club penguin-ben lesznek hírességek és egyedi stamp-ek?
  Tetszenek az ötleteid és még órákig olvastam volna a bejegyzéseket 😀
  És újra megkérlek, hogy ne legyen member, minden legyen ingyen köszi. 😀

  Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Gratulálok az eddig elért eredményekhez. 🙂

  Kedvelés

 3. 12horcsa szerint:

  Ha a magyar club penguin-ből még csak pár dolog van kész,
  akkor is már meg lesz nyitva mit az App-on?

  Kedvelés

 4. 12horcsa szerint:

  Lesz külön haj és külön sapka a player card-on, hogy lehessen
  hajra mondjuk egy kalapot venni? Szerintem jó lenne.

  Kedvelés

 5. Levente2318 szerint:

  Egész jó ötlet ez a magyar cp ha megnyissák biztos fent leszek 🙂 És gratulálok az eredményeidhez

  Kedvelés

 6. CP szerint:

  En mar sok cp-s oldalrol neztem a hireket , most is ket cp-s oldalt (a masik nem olyan jo mint a te oldalad)kovetek de, a te blogod es egy regebbi blog(ami sajnos bezart)adta a legjobb hireket. Gratulalok amiert ez Magyarorszagon(Erdelyben is :* )a legnezettebb blog.

  Kedvelés

 7. 12horcsa szerint:

  Szia Marcellm, én már írtam a magyar CP-re commentet az új party ötletre, de még moderációra vár már két napja 😦
  Légyszi majd nézzétek meg KÖSZI

  Kedvelés

 8. 12horcsa szerint:

  És majd lesz olyan kis embléma mint az eredeti CP-ben?

  Kedvelés

 9. tamas972 szerint:

  Fantasztikus munkát végzel, a hírek gyorsak, és jól megfogalmazottak, a blog kinézete, és funkciói nagyon kézenfekvőek, és othonossá, könnyen kezelhetővé teszik az oldalt. Az ötleteidnek 99% át az eredeti Pingvin Club vezetői, és szerkesztői is megirigyelnék.Csak, hogy tudd, minden múltbéli, és jelenbeli Magyar CP-s oldal közül, messze ez a legjobb! Gratulálok!

  Kedvelés

 10. Csipike2 szerint:

  Ez. A. LEGJOBB OLDAL! 😀 Egyrészt szeretnék gratulálni és adakozni is,de nincs pénzem! 😦 Amúgy már várom a CPPS-eteket! (Club Penguin Private Server) 🙂 És lenne 2 kérdésem
  – Itt is lesznek parancsok? (pl. !ai ; !id , meg ilyesmik)
  – Tabletről föl lehet majd menni?

  ~Csipike2
  UI.: Még egyszer gratrulálok! 😀

  Kedvelés

 11. Szandrinyo szerint:

  Én is csak gratulálni tudok neked! 🙂 Nagyon jó az oldal, a posztok információval teliek és szerintem is a te oldalad a legjobb! Csak így tovább! Remélem még sokáig fogod folytatni az oldalt! 🙂

  Kedvelés

 12. rikkoka szerint:

  Szia Marcellm. Szeretnénk veled beszélni, kérlek gyere fel a http://xat.com/GemPenguinCP chat-re.

  Üdvözlettel:Rikkoka

  Kedvelés

 13. nex103 szerint:

  Szia! Nex vagyok! 13 éves vagyok és kb. 8 éves korom óta nyomom a Cp-t! A suli könyvtárban láttam, hogy mindenki ezt nyomja, úgy hogy beregisztráltattam magam és elkezdtem én is nyomni ezerrel, majd megismertem a PP-t (nem tudom, hogy ismered-e a lényege, hogy CP-s animációkat készítettek azok akik ott ütötték el az időt, majd megosztották egymással munkáikat és kritikákkal fűszereztük meg egymás alkotásait, sajnos mára már megszűnt!), ahol egy nagyon jó társaság gyűlt össze! Én is rengeteg animációt készítettem és rengeteg jó fej srácot ismertem meg ott, aztán megismertem a Minecraftot és a CP-t 100%-ban elfelejtette. kb. 2 év múlva néztem vissza a dolgokra és láttam ,hogy a Magyar cp közösség kihalt. a PP megszűnt és már nem voltak cp hírekkel foglalkozó oldalak. A magyar cp kihalt. ebben a tudatban éltem és eléggé elszomorított. Majd most megint gondoltam visszanézek mi a helyzet és megtalállak téged! nagyszerű blogod van! Született tehetség vagy! És ezt őszintén mondom! Te vagy az eddigi legjobb cp blogos aki láttam és komolyan mondom! Szeretném veled felvenni a kapcsolatot, és megmutatni neked az én saját, friss blogomat, amely szintén ezzel foglalkozik (régen nekem is volt ám sok oldalam de azok már megszűntek miután a magyar cp közösség kihalt) Válaszodat előre is köszönöm!

  ~Nex103

  Kedvelés

 14. mondo912 szerint:

  Gratulálok, jó látni, hogy továbbra is van egy magyar Club Penguin-es közösség és egy népszerű blog, ami összefogja azt! Így tovább! 🙂

  Kedvelés

 15. 12horcsa szerint:

  Marcellm, nagyon jó lett a háttér 😀 😀 😀

  Kedvelés

 16. 12horcsa szerint:

  Majd tesztek fel a weboldalra pár előzetest, vagy képet a készülő klub pingvin-ről?

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Hát ugye már kint van itt 3 kép, és valószínűleg lesznek még sneak peek-ek. Valamint, mint valószínűleg tudod
   lehet beküldeni party ötleteke t,(láttam írtál is) és amiket kiválasztunk azok meg lesznek tartva és az ötletgazda kap majd exkluzív képeket a készületekről.

   Kedvelés

 17. 12horcsa szerint:

  Ez a Muscic Jam szörnyyű és undorító, nincs is benne feldíszítve csak két szoba, a többi hat party szoba 😦
  Most tartok ott, hogy örülök, hogy nem vagyok member 😦 😦 😦

  Kedvelés

 18. 12horcsa szerint:

  Ráadásul ha a hajón este van attól még más szobákban kék az ég,
  nagyon rosszul oldották meg. Utálom a party-t 😦

  Kedvelés

 19. Balib3 szerint:

  Komolyan ezt akarják nekünk “eladni” Music jam néven? Kapunk 1 hajót meg 2 feldíszített szobát. Hol a sok színpad? Komolyan mondom, azt hittem hogy még nem végeztek a frissítéssel azért nincs szinte semmi feldíszítve, de nem. Egy nagy átverés lett ez a parti. Még hogy Music jam.

  Kedvelés

 20. 12horcsa szerint:

  Majd mikor készíted el a Music Jam bejegyzést Marcellm?

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: