Future Party Értékelés

Most, hogy már jártunk a múltban, a jövőnkbe is bele kellett kóstolni. De egy nem túl fényes jövő vár a szigetre a látott kép szerint.

A Szigetnek körülbelül az egy ötöde maradt meg:

Az nem logikátlan, hogy a távol múltban kevesebb szoba van, mert akkor még nem voltak kialakítva. Viszont a jövőben értelemszerűen többnek kellene lennie. Hogy hová tűnt a többi, nem tudhatjuk. Ha egy ilyen party-t akarnak összehozni, akkor gondolhatnának arra, hogy nem csak megint pár party szoba lesz és más nem. Pedig egy érdekes jövőbeli szigetet is lehetett volna csinálni, ha jó minőségben megcsinálják.

De sajnos a megmaradt szobák sem túl fényesek, ahogyan azt előre gondoltuk:

A szobák nagyon ízléstelenek, mondhatni gusztustalanok voltak. Nem igazán jó főleg a szín használat, és sokszor a forma.

Akárcsak a zenék.

Tulajdonképpen a jövőbeli szigeten semmi mást nem lehetett csinálni a meteorokkal és robotokkal való harcon kívül. Igaz, hogy hozzáadtak egy fellépő űrpolipot, és az Űrlény Állatkertbe változtató burákat, de ezek alig érnek valamit.

A csata viszonylag jól meg volt csinálva. Sok féle volt, mint a sok, kis meteor

Egy óriás meteor

Valamint a robotok, amik nagyon jól meg voltak rajzolva

Csak szerintem ez is 3 nap után elunalmasodik.

Viszont utána jött Protobot, ami szintén jól volt kivitelezve.

Tetszett, hogy több féle módon támad. Csak a támadásának semmi értelme, mivel nem csinál semmit. Meg lehetett volna oldani úgy, mint a Medieval Paryt-n a Knight’s Quest III.-ban a hydrás szobát. De ez is unalmas lesz egy kis idő után.

A történet is eléggé zavaros. Az EPF, ami akkorra már Extra Planetary Federation éppen egy másik bolygón van küldetésen, amikor Ultimate Protobot 10 000 újraépíti magát. Így a múltból kellenek pingvinek, akik megállítják és megmentik a jövőt. O_o És most, hogy vége mindenki visszamegy. Elvileg Protobot most megint le lett állítva és el lesz zárva. Ilyen buta történetet ritkán lehet látni, főleg ilyen silány módon kivitelezve.

Ezzel a Protobot dologgal talán kicsit az EPF történetét is előbbre akarták vinni, de cseppet sem haladt, hacsaknem hátrébb került. Semmi igaz eredményt nem láthattunk, ezért nem túl jó megoldás a jövő megváltoztatása. Mivel ha a múltat megváltoztatjuk akkor annak a jelenben látni fogjuk az eredményét (leszámítva ha az időparadoxon érvényesül). Viszont a jövőbeli változtatásokat mi nem fogjuk érzékelni hanem csak majd akik a még távolabbi jövőben fognak élni.

Erre a party-ra is jött híresség, aki Gary 3000. Tulajdonképpen ő is egy találmány, aki Gary helyébe lépett, mivel valószínűleg egy mostani híresség sem érte meg azt a távoli jövőt.

Összességében azt tudom elmondani, hogy igazából nem is volt olyan nagy party. Ebből is nagyon nagy durranást akartak csinálni, de (mint mondtam) giccses és gagyi lett. Igazából szerintem ez csak egy töltelék party. Sokkal inkább élvezett volna mindenki egy Medieval Party-t májusban, mint ezt a hülyeséget.

Írtam nem rég egy commentben, hogy mostanában nem terveznek nagyon előre max. pár hónapot. Pl.: megkérdezték, hogy lesz-e idén Medieval party. – nem tudják; Lesz-e idén operation – azt sem tudják. Régebben egy évre előre megtervezték, még ha nagyon vázlatosan is, és voltak változtatások a tervben, de volt egy alap, amihez igazodhattak és akár kisebb nagyobb sketch-eket készítsenek. Most valószínűleg azért nem így csinálják mert “Hallgatnak a közönségre”. Csak hogy pont a  fától nem látják az erdőt ezen a téren. És ennek a rövidtávú tervezésnek a party-k kivitelezése látja kárát, mivel valószínűleg kevés idő marad jól megcsinálni a szobákat, ablakokat stb. és így lesznek ilyen party-k mint a Future Party, Muppets World Tour, MU Takeover.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 2.1 p

Valójában: 1.7 p

Tehát ez 2014 második legrosszabb party-ja. (A MuppetsWorld Tour csak egy nagyon kicsivel volt rosszabb.)

Te mit gondolsz?

Játssz most!

12 Responses to Future Party Értékelés

 1. Balib3 szerint:

  Pedig sok mindent ki lehetett volna hozni ebből a partiból, de nem éltek a lehetőségekkel.

  Kedvelés

 2. 12horcsa szerint:

  Végre vége van ennek a pocsék izének, amit party-nak csúfolnak!!
  Nagyon szörnyű volt. Én már csak a Music Jam-ben bízok. :/

  Kedvelés

 3. Szasza21 szerint:

  Hát igen, sajnos nagyon látszik hogy össze lett csapva. Mint írtad is ez a kívánság műsor nem épp úgy sül el ahogy kellene.
  (Egyébként tudom nem ide tartozik, de egy elérhetőséget kaphatnék a blog szerkesztője(i) -től?)

  Kedvelés

 4. Szandrinyo szerint:

  szerintem is sokkal jobban meglehetett volna csinálni!

  Kedvelés

 5. Kkrle szerint:

  (A partik szervezésével kapcsolatban) Hogyha belegondolunk, tulajdonképpen a Music Jam után már csak – a Frozen Takeover nélkül is – 3 lehetséges parti idõpont van (a Halloween és a Holiday parti remélhetõleg meg lesz tartva) Így valószínüleg berakják a Mediaval- t és a Card-jitsu- t, a megmaradt egy meg biztos Operation lesz (vagy Frozen). Hogyha elmaradt volna mondjuk a Future Party, bejöhetett volna akár egy Adventure – bár ha belegondolok, mégsem lett volna túl jó ötlet a jelenlegi Team -tõl, de talán az még kitelik tõlük, hogy egy Op. Adventure – nek induljon és idõ közben vàltozzon meg, úgy, hogy mondjuk feltünik Herbert. Így összeilleszthetnèk a két partit, és akár még meg is tudnák csinálni egy Fair 2014 szinvonalúra (TALÁN….)

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Régebben azt mondták, hogy idén nem terveznek, semmi Card Jitsu-sat. A Medieval Party-ban és Operation-ben, amikor kérdezték még nem voltak biztosak. A Frozen Takeover elvileg megerősített. Lehet, hogy augusztusba teszik, de lehet, hogy novemberbe (egy évvel a premier után). De azt is írta nem rég Polo, hogy Rockhopper is hamarosan jön, de nem tudni, hogy mire. Tehát ez így még eléggé tisztázatlan. Lehet, hogy igazad van, hogy lesz egy trópusi témájú op. amire jöhet RH. De mindegy is, legalább van egy kis izgulni való, és nem tudjuk előre szinte az összes party-t.

   Kedvelés

   • Levente2318 szerint:

    Azt hiszem az egyik Spoiler Alert-ben azt mondták hogy lesz egy Card Jitsu parti az évben. (Valószínűleg akkor fog megjelenni a Card Jitsu Shadow)

    Kedvelés

 6. Kkrle szerint:

  Jó lene, ha megtartanák a CJ partit, és remélem, hogy a Shadow- ra is van épkézláb ötletük.
  A Frozen Takeoverben pedig az az egyetlen dolog lenne jó, hogy tudnák hasznosítani a hegyeket, egyébként viszont nem nagyon tudom elképzelni, hogy jól megcsináljàk a szigetet – bár az is igaz, hogy az eddigi filmek közül, amelyekből takeover- t csináltak, ebben van a legtöbb olyan helyszín, ami megfeleltethető egy- egy Cp- s helyszínnek. Viszont szerintem ehhez sem tudnak elfogadható kerettörténetet kitalálni. Mindenesetre nem biztos, hogy egyáltalán lesz- e parti, mert Spike Hike azt tweet- elte, hogy csak akkor tartják meg, ha megszavazzuk – persze lehet, hogy lemaradtam és már lezárták.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: