Csütörtöki Frissítések

Érkeztek új frissítések és hírek:

1. Ice Rink

A Stadium-ból megint Hokey pálya lett:

A térképen is megváltozott:

És a katalógus is frissült:

Érkezett bele pár új cucc, de többnyire régiek, de a grafika teljesen új, sajnos.

 

2. Rockhopper

A Migrator már látható a távcsőben:

Tehát 2 hét múlva azaz Dec. 19-én megérkezik a Holiday Party-ra.

 

3. Holiday Party’13

Mint minden éveben idén is lesz Holiday Party. Idén is lesz Coins for Change, de idén egy “kicsivel” másabb lesz a Coins for Change menete. Úgy gondolták, hogy az ünnepek összehozzák az embereket és ezért nem úgy lesz mint eddig, hogy 3 féle cél közül lehet választani, hanem idén mindenki egybe gyűjti a pénzt. Ha a coin-ok mennyisége elér valamennyit akkor egy új projektet tettünk lehetővé. Így fog kinézni az adomány mérő:

Tehát ha összegyűlik x mennyiségű coin-először a biztonságos helyek teremtése projekt valósul meg, majd ha még több gyűlik össze, akkor az őserdők védelmére is adakoznak, ezután egy újabb biztonságos helyek teremtése projekt jön és így tovább a mérőn felfelé.

Ez az új ötlet nekem nem igazán tetszik. A Coins for Change-en összegyűlt coin-ok száma szavazatként működik, mint azt írtam tavaly, így logikusabb a régebbi koncepció. Azzal hogy összegyűlik egy adott mennyiségű coin nem teszünk semmit se lehetővé technikailag, mert nem a virtuális coin-okat alakítják át igazi pénzzé, hanem az eleve meglévő bevételből adakoznak. Tehát maximum csak képletesen teszünk lehetővé egy új projektet. Valószínűleg így akarják inspirálni a kicsiket, mert ők még ezt nem tudják, hogy hogyan működik.

 

4. Waddle On

Megjelent egy új epizód, amiben Rookie egy partnert keres magának:

Ez sem lett túl jó, de van benne eredetiség.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

8 Responses to Csütörtöki Frissítések

 1. Balib3 szerint:

  Megváltoztatták az ice rink kinézetét. Régebben ilyen volt maga a pálya.

  Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Elgondolkoztam, hogy ahány működő CP-s oldalt ismerek, azokat mind nézem, de bármelyikről is van szó, a bejegyzések alatt a kommentek száma általában 0. Persze időről időre pár bejegyzésnél összegyűlik talán 10 hozzászólás is, de ez is kevés. Régen mindig volt legalább 4 ismertebb oldal és volt mindegyiken bőven komment. Visszagondolva CP-s pályafutásom alatt minimum 8 oldalt aktívan követtem, mindnek megvolt a maga közössége. Mára a működő oldalak száma sajnos csökkent, így az ember azt várná hogy a tömeg onnan átjön a még működőkre. De mintha ez a tömeg az oldalakkal együtt megszűnt volna. Régen a híresebb oldalak chatjeire kb 15-20 ember rendszeresen feljárt, volt mikor több is. Most a chatek is kihaltak. Megszűnt volna a magyar cp-s közösség? 😦

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Sajnos ez így van, hogy csak kevesen tértek át másik magyar oldalra, mert a többség ragaszkodott az addigihoz és ezért nem tért át, így valószínűleg most egy ismert angol nyelvű oldalt néz. De nem csak ez a baj a magyar CP-s közösséggel. Vegyük például a HBCP-t. Rengeteg volt látogató és ezzel együtt a durvaság is pl káromkodás stb, nem csak a chat-en, hanem a kommenteknél is. Történtek hack-elések, pingvin feltörések és rengeteg más elég rossz dolog. Szóval így úgy gondolom, hogy nem is olyan nagyon nagy baj, hogy nincs annyi látogatóm, mint amennyi ott volt, mert akkor valószínűleg itt is ugyanolyan dolgok történnének, és azt egyáltalán nem akarom.

   Kedvelés

 3. Csapi Dani szerint:

  Coins for chains eredetije szerintem jobbra nevelte a kicsiket. Ja, és nem hinném, hogy sokkal több kicsi játszik a CP-vel. És olyan rossz, hogy nem mi döntjük el, hogy mire adományozunk. Ennyi erővel lehetett volna úgy is, hogy Pl.: az első három nap csak ennek lehet, a második nap csak annak, harmadik nap meg amannak.

  Kedvelés

 4. Csapi Dani szerint:

  Bocs gépelési hiba 😀

  Kedvelés

 5. Ramom Pingvin szerint:

  Frisset akarunk! 🙂

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: