Medieval Party Értékelés

Bocsánat a késésért.

Az idei Medieval Party teljesen más volt mint az előzők, és emiatt elég rossz lett.

Az új szobák nem lettek túl jók:

File:Plaza Medieval.png

Az új szobáknak a 2/3-a nem tetszett. Az összhatás nem volt jó.

Persze volt ami tetszett:

File:Medieval School.png

File:Caffe Medieval.png

File:Rink Medieval.png

De minden kültéri szobával az a gond, hogy nem volt hó:

File:Forest Medieval Party.png

Szerintem kell a hó ahhoz, hogy meglegyen a régi hangulat. És már régebb óta hanyagolják a havat, ha feldíszítik a szigetet.

És a szobák témái nagyon eltérőek. Van egy falu, majd egy tündérkert, amögött a lovagi torna, utána az ogre falu, a sárkány barlangja és a varázsló iskola.

És sajnos idén nagyon kevés szoba volt feldíszítve. Régebben fel volt akár 25 vagy több díszítve, de most csak 12 😦

Visszahoztak pár régi szobát:

File:Town Medieval.png

A tavalyi party-n is ilyen volt a Town. Nekem nagyon tetszik, de sajnos most az égig érő paszuly rövid és nem vezet sehová sem.

File:Night Club M1.png

A Dance Club olyan mint régen.

File:WizardLibraryMedievalParty2013.png

A Régi Light House-t betették a University emeletére. Szerencsére ugyanolyan mint volt, de szerintem sokkal jobb volt, amíg a varázslóknak a Light House volt a központja.

File:DNGHLL.png

Jó, hogy visszahozták ezt a szobát, de régebben amíg a Knight’s Quest része volt, sokkal jobban nézett ki, és illett a képbe. Összehasonlításképpen itt a régi szoba swf-je és a mostani-é. Igaz, hogy most a sárkány barlangjának része és emiatt romos, de a régi akkor is jobban nézett ki.

Szinte minden zene régi volt, vagy átdolgozás. A legtöbb átdolgozott zene jó lett, mert csak kevés az eltérés, de a fő téma, ami a Town-ban ment nem lett túl jó. De szinte minden szobában külön zene, a szobák nagyon eltérő témája miatt, ami még inkább a szobák nem összefüggését adta.

És idén sajnos túl sok hangsúly fektettek a varázslókra. Emiatt a többi középkori részekről, mint lovagokról, hercegnőkről, gonosz sárkányokról elterelődött a figyelem. Kivették  Knights’ Quest-et, ami a régebbi partiknak szerintem a legjobb része volt.

Most megint volt egy játék külön a party-ra:

Szerintem ez a játék nagyon jól sikerült. Kicsit nehéz, de legalább meg kell dolgozni a a varázsitalért, nem csak átváltozunk. Talán egy kicsit inkább Halloween-esnek tűnik a zenéje és a sapka miatt, de ezzel különösebben nem volt bajom.

Az idei gyűjtögetésben volt ötletesség és jópofaság, de a varázsitalok már kezdtek unalmasak lenni, és semmi mást nem lehetett csinálni és kicsit monoton lett. A végén már unalmas is, szóval a folyamatosság csak közepes. És egyes varázsitalok sem voltak túl jók, pl.: a láthatatlanságnál a ruha nem tűnt el, a fürgénél, csak egy picit gyorsabban ért a pingvin A-ból B-be stb.

És csak egy nonmember ingyen cucc volt, ami eléggé kiszúrás. A membereknek is csak 2-vel több ingyen cuccot adtak.

Most a háttértörténetet eléggé kidolgozták, ami nem rossz, de nem hoztak ki belőle olyan jót, mint lehetett volna.

És ami legrosszabb, hogy szeptemberben volt, így elmaradt a Fair. Igaz, hogy a legtöbb ember akarta, hogy legyen Medieval Part az évben, de sajnos csík így tudták megoldani. Sokkal jobb volt, amíg májusban tavasszal volt, mert ez már évek óta így van, és jobban is illik az az időszak a party-hoz szerinte. Ha májusban lett volna a Medieval Party, Szeptemberben a Fair, és novemberben a Card Jitsu Party’13, mint ahogy eddig volt, akkor sokkal jobban lett volna szervezve az év. De így nem marad hely az Operation: Puffle-nek, hacsak egy reklám party-t ki nem vettek volna.

De így party után szerintem jobb lett volna, ha fair lett volna Fair semmi változtatással, mint az idei Medieval Party.

Mivel egy régebbi party-nak az átdolgozása, így volt benne egy kis eredetiség, de az új dolgok csak rontották és alig maradt eredetiség. Emiatt nem volt meg a régi hangulat, amit a többi Medieval Party-n érezhettünk 😦 Volt színvonala is, mert egyes részeit jól csinálták, de sajnos összességében a színvonal közepes, de megpróbáltuk kiélvezni, amit lehetett.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 6.7p

Valójában: 6.4p

Tehát ez a party 7. a listán és 1.6 ponttal rosszabb, mint a ’12-es.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

7 Responses to Medieval Party Értékelés

  1. pirospingu szerint:

    2 dolog hiányzott nekem így a maradék dogok (pl.: desing) nem tűnt volna fel, hogy olyan “béna”. A knhigt’s guesteken visszahozhatták volna, mondjuk egy kis ruhafrissítéssel ott. Ezen a partyn túl nagy hangsúly volt a membereknek (bár ezen a partyn én is az voltam) de ez nem “fair play” a non-membereknek.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: