Csütörtöki Frissítések

A Medieval Party-nak vége, de rengeteg hír és frissítés érkezett.

1. Puffle Food

Ha a sétáltatni akarod a pufid, akkor először ezt írja ki:

És mint ígérték megérkezett az új gép, ami a Pizza Parlor-ban van:

Ha nem pufival vagy akkor ezt írja ki:

Ha veled, van akkor először is ki kell választani, hogy milyen pizza legyen:

A nonmemberek csak egy egyszerű pizzát vehetnek 5 coin-ért, amitől csak kevésbé lesz éhes a pufi. A memberek vehetnek deluxe pizzát 10 coin-ért, amitől teljesen csillapul a pufik éhsége. És van egy rejtett cucc is:

Ez is egy deluxe pizza, csak candy változatban 🙂 Ezt is csak memberek vehetik meg 10 coin-ért.

A gép működése: Egy pizza szelet a sütő részre esik:

Ott megpirul, majd kilövi a szeletet és a pufi felugrik:

Valamint most már lehet egyszerre egy pufi és valamilyen Hand Item a kezében.

Szerintem ez a frissítés végre jó lett 🙂 Nekem tetszik a gép, ötletes és  jól van megoldva. Talán nem a Pizza Parlor-ba kellett volna tenni, hanem a Puffle Shop-ba, vagy a Hotel-be.

 

2. Halloween Party Sneak Peaks

Megjelent egy új kép a Website Home-on:

Billboard 1

Egy temető látható, amiből előmásznak a zombik. Valamint van egy videó is van itt.

Beszélnek a szörnyekről, hogy a különálló igluk jó célpontok lehetnek, és hogy otthon vagy-e, hogy ajtót nyiss. Hátborzongató cukorka vadászat lesz.

Szerintem az idei Halloween Party nagyon ijesztő lesz, sőt túlságosan, legalább is a videó alapján.

És megjelent egy cikk is az újságban:

Azt írják, hogy most pihenőt adnak Gary-nek azután, hogy megfejtette Gaianna varázsital könyvét. Így Rookie jön a party-ra, és van egy Cukor katalógusa amiben rengeteg féle édesség van. Az idei party-n nagy szerepe lesz a cukorkának.

Ezt bizonyítja az is, hogy érkezett egy különleges cucc a Furniture Catalog-ba:

Rögtön a második lapon van. Ez a Halloween tök minden látogatónak adni fog cukorkát. És a party igloo listán is rajta leszel, hogy tudják a többiek hova kell menni. Tehát a cukorka gyűjtésnek is nagy szerepe lesz és valószínűleg ez lesz a gyűjtögetés a party-ra.

És megkérdeztem a Team-et, hogy Gariwald visszajön-e, de mivel Gary sem jön így ő és a kuriája sem 😦 Azt is megkérdeztem, hogy lesznek-e régi dekorációk. Azt mondták, hogy természetesen lesznek régiek is és újak is, nem úgy mint a Medieval Party-n. Ami biztosan új lesz, a jelmezek és valamilyen temető. És a gyűjtögetés is természetesen.

És a még frissült a Membership lap is:

Az utolsó az érdekes, mert azt írja, hogy valami új a pufiknak. És Balib3 írta, hogy Spike azt mondta, hogy elveszni a vadonban. Érdekes és remélem valami jó sül ki belőle. Én várom.

 

3 Új pin

Valamint új Pi is érkezett a Cave Mine-ba:

 

4. EPF

Sokan kommenteltetek az EPF jövőjével kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok, így ezeket most kiírom:

Danca99 írt leveleket a CP-nek, sajnos nem mondtak semmi konkrétat, csak azt, hogy nagyon dolgoznak valamin az EPF-el. A Command Room-ról nem tudunk semmit.

Én is írtam, nekik, hogy megkérdezzem mi van most a Command Room-mal, mert egy régebbi állapotban va, és nem érhető el a Spy Drills. Erre azt mondták, hogy tudtában vannak és szerintük Herbert és Klutzy áll emögött O_o

És JPG írt egy üzenetet 2 hete, mint Danca99 is írta és ilyen akkor szokott lenni, amikor valami történni fog:

Herbert-ről már túl régóta nem hallani semmit. Kezdünk csodálkozni, hogy talán utoljára láttuk. Vagy talán fel fog tűnni valahol.

Nem hiszem, hogy utoljára láttuk, mint a weboldala is írja:

Olvashatsz az EPF-ről a megfigyelések lapon az utolsó előtti bejegyzésben az EPF-ről, és itt pedig egy ötletet is.

És Balib3 is commentelt szövegeket Spike Hike-tól. Spike írt arról, hogy ők sem boldogabbak az EPF mostani állapotával, mint mi, és nincsenek meg az emberek és eszközök, amivel megtudnák oldani a rendszeres mission-okat. És vannak cool ötleteik, de nem tudják megcsinálni őket egyelőre.  A teljes szöveg fordítását megtalálod lent a commenteknél.

Valamint Spike felvetette az Operation-ok megőrzését, ami szerintem is jó lenne. Én nagyon szívesen megcsinálnám megint az Opeartion: Hebrnation-t, a Battle of Doom-ot, az Operation: Blacout-ot és az Operation Hot Sauce-t, és még rengetegen mások is. Az Op: Hot Sauce-on volt olyan, hogy egy héten keresztül újra lehetett játszani amikor csak akartuk. Ez most is nagyon jó lenne. És még a Mission-ok kapcsán, nekem nagyon nem tetszik, hogy külön vannak a régi PSA Mission-ok a Fun Stuff oldalon.

Új kép (126)

Szerintem vissza kéne rakni őket a főhadiszállásra, mint ahogy egy ötletben írtam. Talán majd visszarakják az új party / evenet során (remélem).

Valamint, mint tudjuk a CP már régebb óta forgalmazza a Nintendo DS Mission-okat:

Én nagyon szívesen játszanák velük, csak nintendo kell hozzá. Így küldtem egy javaslatot:

Szerintem és sok ember szerint a nintendo már kezd elavulni. Az embereknek modernebb eszközeik vannak, mint iPad, tablet, okos telefonok stb. És nem fognak nintendót venni, mert ezek mission-ok csak arra vannak. Szerintem frissíteni kéne őket és ki adni a Play Market-re és az App Store-ra. Vagy X-Box-ra / Play Station-re. Így sokkal több ember játszhatna velük és népszerűbbek lennének. Talán hozzáadhatnák a My Penguin App-hez.

Ezt válaszolták rá:

Nagyszerű ötlet Marcellm. Fantasztikus lenne játszani az EPF mission-okot az App-on. Biztosan továbbítom az ötleted a ezért felelősöknek.

Remélem tényleg kezdenek ezzel is valamit.

És talán a következő Op novemberben lesz. Balib írta, hogy Spike Hike szintén írt erről is. Azt mondta, hogy elveszni a vadonba. És a membership page-en pufik vannak. Szóval valószínű, hogy köze lesz a pufikhoz, mint azt írtam a megfigyeléseknél. És Spike azt is írta, hogy az emberek kérték azt ami novemberben lesz, és egy nagy bővítése lesz a szigetnek. Talán olyasmi lesz, mint a Wilderness Expedition, és a bővítés a CP erdei lesznek.

Te várod?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

114 Responses to Csütörtöki Frissítések

  1. Danca99 szerint:

    bemásolom am not sure when the Command Room will be ready, it has been too quiet in there. Good thing Herbert and Klutzy aren’t around. Keep an eye on your Spy Phone for any messages from the Director or other agents. You never know when you might be called upon for help!

    Kedvelés

  2. Balib3 szerint:

    Spike Hike ezt nyilatkozta egy oldalon az EPF-ről. Elég hosszú:

    The CP team and I are no happier with the state of the EPF than you guys are – believe me! The problem we created for ourselves with both the PSA and the EPF is that both were based on the idea of new missions or ops coming out on a regular basis and we just didn’t have the tools or people to deliver that content as frequently as we wanted. The PSA missions took a very long time to make and we stopped making them because we wanted to find a way to get things out more regularly. Field Ops was supposed to solve that but the experience wasn’t very fun frankly. Very few people actually played them and those who did mostly did it for the medals. Field Ops just really underdelivered on the whole spy idea, and we felt we needed to come up with something that was really awesome because it wasn’t worth doing Ops we weren’t proud of and very few people actually played.

    Operation Blackout and Operation Hot Sauce were tests of some new concepts for what EPF could be. The idea behind Hot Sauce was to bring back the PSA style missions but in the world instead which also has the benefit of getting Penguins playing together. Hot Sauce was a little smaller than we wanted but people really liked it and said it had the feeling of the old missions which we were glad to hear. The problem has been that we don’t have a way of keeping the new missions around so they come and go like parties and we really want to keep them around so new players can play through them.

    We have a lot of cool ideas for where EPF could go, we just need time and some of the technology we are working on to do them right! First we had to get CJ Snow out the door and then the next focus was Puffles which you are seeing now. After that, hopefully we can give EPF the focus it deserves.

    What I can tell you is that the EPF will be back this year in a big way with a brand new mission – and its one that the audience has been asking for a long time. It will also unveil one of the biggest mysteries in Club Penguin – something that has been right in front of our eyes the whole time, but that we’ve never seen before. Trust me, it is going to be EPIC!

    As for EPF vs PSA – I’m a PSA Penguin myself! – but don’t take that to mean the PSA is necessarily coming back…or is it? What I did like about the PSA is that it was originally a clever way to get Penguins to help keep the island safe. Whatever we do in the future, I want to make sure we bring that element back because its been lost a little and its super important that it be at the center.

    Waddle On and as The Director said “The EPF will return!!”
    – Spike Hike

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Fordítás: A Cp Team és én sem vagyok boldogabb az EPf állapotával, mint ti – higgyetek nekem! Magunknak csináltuk a problémot, hogy mint a PSA és az EPF az új mission-okon alapul(t) amik rendszeresen jönnek ki, de nincsenek meg sem az embereink, sem az eszközein ennek megoldására, hogy úgy legyenek ahogy szeretnénk. A PSA mission-ok elkészítése túl sok időbe tellett és azért hagytuk abba a készítésüket, mert szerettünk volna módot találni rá, hogy sűrűbben jöjjenek ki. A Field Ops, azért volt, hogy ezt pótolja, de őszintén nem voltak jók a tapasztalataink. Nagyon kevés ember csinálta őket, és aki igen az is csak a medálokért. A Filed Ops-ok alulmteljesítették az egész titkos ügynök ötletet, így úgy éreztük, hogy elő kell állnunk valami királlyal, mert nem volt érdemes csinálni őket, amire nem vagyunk büszkék.

      Az Op: Blackot és Hot Sauce tesztek voltak új EPF küldetés koncepciókra. Az Op: Hot Sauce ötlet azon alapul, hogy hozzuk vissza a régi PSA mission stílust, de a játékban ami szintén hasznos, hogy a pingvinek együtt dolgozhatnak. A Hot Sauce kisebb volt, mint akartuk, de nagyon sok embernek tetszett és mondta hogy érzi a régi PSA mission hangulatot amitől nagyon jól éreztük magunkat. De a probléma az, hogy nem áll módunkban megőrizne ezeket a mission-okat, tehát csak jöttek és mentek, mint a party-k, így az újabb pingvinek lemaradnak róla és nem tudják újra játszani őket.

      Rengeteg cool ötletünk van az EPF-el kapcsolatban, de szükségünk van időre és technológiára az új küldetésekhez. Először meg kellett csinálnunk a CJ Snow-t, majd a Pufikon volt a hangsúly, mint most is láthatjátok. Ezeket után reméljük, hogy az EPF kerül majd a középpontba.

      Amit elmondhatok az az, hogy az EPf-nek lesz egy óriási új mission – és ez olyan amit a közönség is kívánt régóta. Valamint le fogja rántani a leplet egy óriási CP-s titokról ami végig itt volt a szemünk előtt, de még sosem láttuk. Higgyetek nekem!

      És a PSA vagy EPF részről és PSA pingvin vagyok. De ez nem jelenti azt, hogy szükséges visszahozni a PSA-t – vagy igen?! Amit szerettem a PSA-ban az az, hogy egy eredeti okos módja volt a pingvinek segítésének és a sziget védelmének. Amit csak csinálunk a jövőben, bele akarjuk tenni ezt az elemet, mert el volt hanyagolva egy ideig pedig szuper fontos, hogy ez legyen a középpontban.

      Játsszatok és ahogy a Director mondta “Az EPF újra felemelkedik”

      Kedvelés

  3. tamas972 szerint:

    Miért kellett ezt jelszóval védetni?

    Kedvelés

  4. Random pingvin szerint:

    Na, EZEK azok az újítások, ami miatt még 15 évesen is néha felnézek a cpre.

    Kedvelés

  5. Danca99 szerint:

    Mikor lesz kiirva az epf es szöveg fordítása?

    Kedvelés

  6. Balib3 szerint:

    Na örülök hogy lesznek régi szobák is. 🙂 Talán hasonlítani is fog az eddigi Halloween partikra.

    Kedvelés

  7. Balib3 szerint:

    A Halloween party pack mindenki számára elérhető. 😀

    Kedvelés

  8. Danca99 szerint:

    Marcellm egy magyar blogon olvastam hogy nem tagoknak is lehet bútort venni an ez igaz mert én nem találtamz iglu katalógusba

    Kedvelés

  9. Danca99 szerint:

    de nekem nem
    azt irka memberes nézd meg

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      akkor sajnos nem az 😦 csak elnéztem.

      Kedvelés

      • Levente2318 szerint:

        Nem nézted el. Tényleg mindenkinek elérhető volt. Csak megváltoztatták. Pedig jó ötlet lett volna, mivel a non-membereknek alig jut bútor. Csak azok a cuccok lehetnek meg a non-membereknek csak az alap bútorok jutnak és az az asztal amit az Op:Blackout-on lehetett kapni.

        Kedvelés

  10. Danca99 szerint:

    Szerintem te nem is akarod lefordítani

    Kedvelés

  11. Danca99 szerint:

    Köszönöm bocsi csak ma nehéz napom volt

    Kedvelés

  12. Danca99 szerint:

    Amúgy amit spike hike irt azt nem értem mert a sport shopnál is kellet mást csinálniuk és mégis 1 hónap alatt megvolt most 1 éve nem mentek az EPF el semmire

    Kedvelés

  13. Danca99 szerint:

    Mi az a CEO?

    Kedvelés

  14. Danca99 szerint:

    marcellm te kártyával fizetted magad be memberre?

    Kedvelés

  15. Danca99 szerint:

    bank

    Kedvelés

  16. Danca99 szerint:

    Membership kártyát hogy kell venni?

    Kedvelés

  17. Random pingvin szerint:

    Egyetértek az epfben leírtakkal, nekem se tetszik, h a PSA missionok játékon kívűl vannak. De szerintem a Nintendo nem elavult, sőt, talán most éli majd meg a fénykorát a 2DSel és a Wii u-val.

    Kedvelés

  18. Danca99 szerint:

    de magyarországra is lehet rendelni és azt házhoz hozzák?

    Kedvelés

  19. Danca99 szerint:

    De amokor irja hogy select country akkor nincs magyar

    Kedvelés

  20. Danca99 szerint:

    HERBERT A HALOOWEN I VIDEÓN VAN NÉZD MEG JOBBAN MARCELLM A HÁTTÉRBEN NAGYON FIGYELJ

    Kedvelés

  21. Danca99 szerint:

    ok

    Kedvelés

  22. Danca99 szerint:

    Amúgy nekem van egy epf ötletem lehet hogy a novemberi vesz el dzsungelben herbert ötlete hogy dzsungelt csinál a szigetböl és ehez valahogy kapcsólódik a puffle mert a videón egy puffles kép van a kezében ha megnézed

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Igen, az biztos, hogy az Op-nak vagy mission-nek köze lesz a pufikhoz. És lehetséges, hogy megint dzsungel lezs és ezt értik wilderness alatt. DE vajon, mi lehet az a nagy titok?

      Kedvelés

  23. Danca99 szerint:

    nem tom remélem nem valami hülyeség

    Kedvelés

  24. Danca99 szerint:

    Azt irták a titok a szemünk elött én mégse látom

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Elég érdekes 🙂

      Kedvelés

      • Levente2318 szerint:

        Szerintem a titok a puffle-okkal lesz kapcsolatos

        Kedvelés

        • Marcellm szerint:

          Talán a Golden Puffle

          Kedvelés

          • tamas972 szerint:

            Oké most egy óriási össze esküvés elméletet fogok írni! Lehetséges, hogy Herbert és az EPF végig szövetkezett, és az egész háborúnk Herberttel egy előre megtervezett színjáték, és ezt azért tették, hogy leteszteljék a pingvinek eszét, és erejüket, mert lehet, hogy a valóságban ők mind az északi jegesmedvék bábúi, és csak azt akarták megtervezni, hogy hogyan hódítsák meg a déli sarkot! Aztán ezt mi valahogy megtudjuk, és elkezdünk szerveszkedni a szget megmentéséhez, aztán lesz egy orjási háború, a sziget elsüllyed, és mi kiköltözünk az űrbe, és a medvék uralmuk alá borítják a bolygót majd…Most jöttem rá mekkora baromságot írok… na mindegy attól még vicces lenne 😀

            Kedvelés

  25. Danca99 szerint:

    én ezt képzeltem el:Operation wilderness

    Kedvelés

  26. Danca99 szerint:

    Akkor már biztos a novemberi op

    Kedvelés

  27. Danca99 szerint:

    nem?

    Kedvelés

  28. Balib3 szerint:

    Régebben nekem is eszembe jutott hogy androidra is meg lehetne jelentetni az NDS-re megjelent játékokat. Akartam is írni nekik, aztán kiment a fejemből. 🙂 Én biztos megvenném őket.

    Kedvelés

  29. Danca99 szerint:

    Mit fogsz irni a herbertes megfigyelésbe?Marcellm

    Kedvelés

  30. Danca99 szerint:

    amúgy csak a memberek vehetik meg a packot

    Kedvelés

  31. Danca99 szerint:

    ok:D

    Kedvelés

  32. Danca99 szerint:

    már nagyon várom!

    Kedvelés

  33. Danca99 szerint:

    amúgy szerintem a tube transport lesz a lift az epf nél mer amikor megnyílik a vízesés ott egy tube transport ajtó van

    Kedvelés

  34. Danca99 szerint:

    Te láttad marcellm?

    Kedvelés

  35. Danca99 szerint:

    szerintem ezt is ird be a megfigyelésbe

    Kedvelés

  36. Danca99 szerint:

    Amúgy remélem hogy a novemberi partyra bár mi is az elkészül az epf újjáépítése

    Kedvelés

  37. Danca99 szerint:

    és az holnapra lesz kiirva a megfigyelésekhez?

    Kedvelés

  38. Balib3 szerint:

    Megjelent egy új game on videó a Halloween partiról. Kicsit hibás a felvétel, de szinte mindent ki lehet venni belőle. Meglepő, de nekem egyenlőre tetszik. 😀

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Nem tűnik rossznak, de biztosan nem lesz olyan jó mint régen.

      Kedvelés

      • Balib3 szerint:

        Hát igen, azért remélem sok eredeti dolgot is meghagynak benne. Bár az átváltozás még mindig unalmas, a Halloween-hez passzol. Az egyik srác megemlítette benne, hogy az egész sziget fel van díszítve. Gondolom az idei Medieval party után kaptak pár panaszt a kevés feldíszített szoba miatt, ezért már előre tisztázzák a dolgot. 🙂

        Kedvelés

  39. Danca99 szerint:

    Marcellm amúgy szerintem egyböl a haloowen party után fogják úgymond felavatni a command room ot vagy pont mire herbert érkezik addigra készül el mondjuk nekem ez nem annyira tetszene és még valami a cp a főoldalt még mindig nem cserélte le a medieval party ról és engem kezd kicsit idegesíteni

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Lehet, hogy a Halloween Party után rögtön elkészül a Command Room, ami jó lenne. De lehet, hogy csak még több készülődés lesz és csak a party-ra jelenik meg. És szerintem lesz megint új gadget, mint az Op: Hot Sauce-nál a Trace Trakker 3000. És a főoldallal az a gond, hogy mivel Amerikából teszik közzé, így el tart egy-két napig amíg itt is megjelenik. De van egy link, amin firssebb, és már látható az új:
      http://media4.clubpenguin.com/?country=AT

      Kedvelés

  40. Danca99 szerint:

    remélem nem a partyra jelenik meg meg azt se hogy ha haloowen kor lesz kész akkor meg nem rombolja le a coomand room ot

    Kedvelés

    • Balib3 szerint:

      Remélem hogy a 8. szülinap jobb lesz mint a tavalyi. Bár a tavalyi még abban volt különleges (azon kívül hogy az lett a leggyengébb) hogy találkoztam rajta Rsnail-al és Gizmo-val. Ott volt Screenhog és Billybob is, őket viszont nem láttam. 🙂

      Kedvelés

  41. Danca99 szerint:

    amúgy nagyon remélem hogy nagyon megváltozik a coomand room úgy mint a everyday phoning facylity amúgy szerinted modernebb lesz a technológiája a coomand roomnak?

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Nem tudom, hogy modernebb lesz-e, fogalmam sincs milyen lesz. Talán tényleg modernebb lesz a technológia. De szerintem ne változzon túlságosan meg, mert nekem úgy tetszett, ahogy volt.

      Kedvelés

      • Balib3 szerint:

        Én is remélem hogy nem fog sokat változni. Egyáltalán azt sem értem hogy mi értelme volt lerombolni. Az Operation blackout szempontjából ez egyáltalán nem volt sem lényeges, sem szükséges. Csak annyit értek el vele, hogy kivették a küldetéseket és a VR room-ot a játékból (de miért?), és lassan egy éve ott áll anélkül, hogy bármit kezdenének vele.

        Kedvelés

        • Marcellm szerint:

          Szerintem lenne nagy baj, hogy lerombolták, ha megcsinálnák normálisan és időben. A PSA mission-okat is simán berakhatták volna a Command Room-ba. És még azt nem értem, hogy miért vették ki a Spy Drills-t és miért a mostani zene, megy a régi helyett?!

          Kedvelés

  42. Danca99 szerint:

    én azér akarom hogy változzon sokat az epf mert nekem már unalmas a régi

    Kedvelés

  43. Danca99 szerint:

    nektek nem?

    Kedvelés

  44. Danca99 szerint:

    Vajon holnap milyen frissitések lesznek?

    Kedvelés

  45. Csipike2 szerint:

    110. Komment! 😀

    Kedvelés

Hozzászólás