Medieval Party’13 Utolsó Varázsital

Végre az utolsó varázsital is készíthető.

Amikor belépsz, Gary megint köszönt:

Mint tudjuk és vártuk ma Ultimate Mega Dragon-okká változhatunk:

Már itt is látható a recpteben a titkos összetevő. Ha a “Create Potion”-re kattintunk, bejön ez:

Ez egy különleges arany O’berry, szóval nagyjából igazam lett ezzel kapcsolatban.

Megint játszani kell a játékkal az újabb recept szerint, amiben benne van a titkos összetevő:

Ha készen vagyunk bejön ez:

Az italt a varázskönyvben az oldalán érheted el, mint az előzőket is.

Így néz ki:

Ha táncolsz, akkor üvölt:

Ha integetsz akkor repül:

Ha hógolyót dobsz akkor tüzet okád:

Szerintem nagyon cool 😀

 

És megkapjuk a varázsló cuccokat is:

A nonmemberek igaz, hogy nem változhatnak át, de ha minimum egyszer elkészítik a különböző varázsitalokat megkapják a varázsló kalapot. És memberek a varázsló ruhát és a varázs pálcát is megkaphatják.

És ha hógolyót dobunk a teljes ruhában akkor egy varázs gömb jön ki:

Szerintem nem rossz, de a Blizzard Wizard ruhák sokkal jobbak voltak:

File:WizardPenguinStyle.png

 

Új Waddle On

Megjelent az új Waddle On:

Ez most egy középkori kiadás 🙂

Szerencsére most hanyagolták a régi unalmas favicceket és betettek érdekesebb eredetibb vicceket. Nekem ez jobban tetszett, mint az eddig sima epizódok.

És a blogon ötleteket kérdeztek a következő epizód jeleneteihez.

Szerintem hanyagolni kéne a régi unalmas favicceket (mint írtam) és eredeti, a CP-hez szorosan kapcsolódó vicceket kitalálni, mint amilyenek a képregények.

 

Új Unlock Kód

Megjelent egy új unlock kód a portugál CP Magazinban:

ORGULHO5

Így néz ki a Player Card-on:

Pont olyan, mint a többi party hat. Ezzel ünneplik azt, hogy a portugál nyelv és CP-s szerverek már 5 éve üzemelnek.

Neked tetszik?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

34 Responses to Medieval Party’13 Utolsó Varázsital

  1. Danca99 szerint:

    kedves marcellm hogyan kell levelet irni club penguin team nak és ha irtam oda kell irni az emilaem válaszodat köszönöm ?

    Kedvelés

  2. matuka5000 szerint:

    Hát ezt a medieval party-t nyagyon elrontották! Nem volt benne semmi izgalom

    Kedvelés

  3. Danca99 szerint:

    köszönöm szépen

    Kedvelés

  4. Danca99 szerint:

    Kedves Marcelllm megkérdeztem a club penguin team et hogy lesz e hasonló epf küldetés novemberben mint az op blackout és azt irták hogy még nem tudják hogy mi fog történni novemberben a szigeten de nagyon dolgozak rajta hogy sok klasszikus party legyen novemberben megfogom kérdezni tőlük hogy mikor készül el az epf

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Remélem olyan válszt adnak, aminek van is tartalma és nem csak semleges maszlag 🙂 De szerintem novemberben Fair legyen, mert elmaradt 😦

      Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Ja és, hogy ha írsz levelet akkor akár megkérdezheted azt is, hogy Gariwald visszatér-e Halloween-re.

      Kedvelés

    • Balib3 szerint:

      Spike Hike linkelt egy CP-s oldalt Twitteren, ahol válaszolt néhány kérdésre. Ez az egyik:

      “Any comments on the party coming in November?”

      Spike: “All I can say about November is that it is something the audience is asking for. And it tees up a HUGE new expansion of Club Penguin! ”

      Tehát azt mondja hogy olyan amit a közönség kért és egy nagy bővítése lesz a CP-nek.

      Linkelt egy másik oldalt is, ahol szintén válaszolt néhány kérdésre. Itt az egyik:

      Spike do you have any hints of the the last 3 parties for 2013?

      Spike Hike:

      Last 3 parties of 2013? Monsters. Lost in the wilderness. Christmas!

      A szörnyek, ez lesz októberben, tehát Halloween. Elveszni a vadonban? Ez lesz az a bizonyos novemberi party, ami egyben egy nagy kiegészítés is lesz?

      Kedvelés

      • Marcellm szerint:

        Lehet, hogy olyasmi lesz, mint a Wilderness Expedition 🙂 Nekem nagyon tetszett az az event, szóval örülnék, ha visszahoznák. És lehet a bővítés maga a wilderness, azaz a CP erdei lesznek. És olvastam a többi kérdésre adott válaszokat is. Nekem Spike Hike egy kicsit álszentnek tűnik :/

        Kedvelés

  5. Danca99 szerint:

    ok

    Kedvelés

  6. Danca99 szerint:

    Amúgy nem hiszem

    Kedvelés

  7. cpfan szerint:

    A Wikia-n kiraktak egy kepet melyen Rookie szerepel egy toklampas konyvel a kezeben.

    Kedvelés

  8. Marcellm szerint:

    Igen láttam. A portugál/ spanyol CP Magazin borítóján van. Szerintem ez hülyeség, hogy Rookie jön erre a party-ra.

    Kedvelés

  9. Danca99 szerint:

    marcellm azt irta a cp egyik embere hogy tud pár izgalmas dolgot az epf röl de ez még titkos még azt irta nézzük a kémtelefont és gyakoroljunk a spy drillsen amúgy 2 hete jet pack guy megemlítette herbertet az üzenetben és ilyet akkor szoktak amikor közeledik valamilyen EPF küldetés.Ezt szerintem ird ki a blogra ha akarod. Meg ha van valami információ azt egyböl elmondom neked hátha ki jó valamire mert te többet tudsz az ilyenekröl!

    Kedvelés

  10. Balib3 szerint:

    Én már a Halloween-t várom nagyon. Eddig mindegyik nagyon jó volt, talán a 2012-es nem fogott meg annyira mint a többi, de összességében az is tetszett és “csak” Billybob és Happy77 kilépése árnyékolta be party-t. 😦 De félek is, hogy ahogy most, a Medieval party esetében is, nem azt fogom kapni amit várok. Régen csinálták jól a dolgokat. Minden évben hozzátettek valamit a partikhoz, de el sosem vettek, így azok is örültek akik a régi partit, hangulatot várták és azok is akik újdonságot szerettek volna. Legjobban attól félek hogy az összes, vagy majdnem az összes eredeti díszítést lecserélik, vagy a legtöbb szobát fel sem díszítik, ahogy az idei Medieval party esetében is történt. Őszintén szólva azzal teljesen elégedett lennék ha ugyan olyan lenne mint bármely előző Halloween party. Mert ha most a CP valamin újítani próbál, abból nem sok jó sül ki.

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Én is pontosan így vagyok ezzel. Nem tudom, hogy az idei évet hogy szúrhatták el ennyire 😦 A Club Penguin-nek szüksége van Billybob-ra! Nem is éretem hogy léphetett ki. De talán visszajön, mint írtam ebben a bejegyzésben:

      Medieval Party’13 Hatodik Nap

      Ha visszajönne, mindenki úgy érezne, mint ennek a videónak az elején:

      Csak Herbert a rossz, ami történt ebben az évben és Billybob pedig a Nap.

      Kedvelés

  11. Danca99 szerint:

    Marcellm szerintem nincs nagy jövöje az EPFnek mert megkérdeztem egy embert az EPF HQ ról és kaptam egy semmitmondó levelet úgyhogy fontolgatom hogy abbahagyom a club penguint mert nekem a hallooween a kdvencem meg az EPF úgyogy még megvárom azt és eldöntöm!

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Be másolnád az üzeneted (angolul) légyszíves, hogy hátha mégis van benne valami tartalom.

      Kedvelés

    • Balib3 szerint:

      Spike Hike ezt nyilatkozta egy oldalon az EPF-ről. Elég hosszú:

      The CP team and I are no happier with the state of the EPF than you guys are – believe me! The problem we created for ourselves with both the PSA and the EPF is that both were based on the idea of new missions or ops coming out on a regular basis and we just didn’t have the tools or people to deliver that content as frequently as we wanted. The PSA missions took a very long time to make and we stopped making them because we wanted to find a way to get things out more regularly. Field Ops was supposed to solve that but the experience wasn’t very fun frankly. Very few people actually played them and those who did mostly did it for the medals. Field Ops just really underdelivered on the whole spy idea, and we felt we needed to come up with something that was really awesome because it wasn’t worth doing Ops we weren’t proud of and very few people actually played.

      Operation Blackout and Operation Hot Sauce were tests of some new concepts for what EPF could be. The idea behind Hot Sauce was to bring back the PSA style missions but in the world instead which also has the benefit of getting Penguins playing together. Hot Sauce was a little smaller than we wanted but people really liked it and said it had the feeling of the old missions which we were glad to hear. The problem has been that we don’t have a way of keeping the new missions around so they come and go like parties and we really want to keep them around so new players can play through them.

      We have a lot of cool ideas for where EPF could go, we just need time and some of the technology we are working on to do them right! First we had to get CJ Snow out the door and then the next focus was Puffles which you are seeing now. After that, hopefully we can give EPF the focus it deserves.

      What I can tell you is that the EPF will be back this year in a big way with a brand new mission – and its one that the audience has been asking for a long time. It will also unveil one of the biggest mysteries in Club Penguin – something that has been right in front of our eyes the whole time, but that we’ve never seen before. Trust me, it is going to be EPIC!

      As for EPF vs PSA – I’m a PSA Penguin myself! – but don’t take that to mean the PSA is necessarily coming back…or is it? What I did like about the PSA is that it was originally a clever way to get Penguins to help keep the island safe. Whatever we do in the future, I want to make sure we bring that element back because its been lost a little and its super important that it be at the center.

      Waddle On and as The Director said “The EPF will return!!”
      – Spike Hike

      Kedvelés

  12. Danca99 szerint:

    bemásolom am not sure when the Command Room will be ready, it has been too quiet in there. Good thing Herbert and Klutzy aren’t around. Keep an eye on your Spy Phone for any messages from the Director or other agents. You never know when you might be called upon for help!

    Kedvelés

    • Marcellm szerint:

      Fordítás: Nem vagyok benne biztos, hogy mikor lesz kész a Command Room, mert már régóta túl nagy a csend ezzel kapcsolatban. Jó dolog, hogy Herbert és Klutzy nem tűnt fel. Tartsd a szemed a Spy Phone-odon a Director vagy más ügynökök üzeneteiért. Sosem tudhatod, mikor hív a szükség.

      Kedvelés

  13. Danca99 szerint:

    Valaki eltudja mondani mit irt a spike hike röviden mert ennyire nem tudok angolul A google fordító meg rossz

    Kedvelés

  14. Danca99 szerint:

    ok kösz:D

    Kedvelés

  15. Danca99 szerint:

    És mikor lesz az a bejegyzés

    Kedvelés

  16. Danca99 szerint:

    csak holnap lesz kiirva?

    Kedvelés

Hozzászólás