Party Ötletek

Mint az előző időben most is írok újabb party ötleteket:

1. Summer Party

Már régebb óta gondolkodok egyen, de úgy látszik a CP megelőzött és inkább megvártam, mert ebben is szuper ötletek vannak 🙂

De ellentétben a Summer Jam-mel nem lenne benne semmilyen reklám. Nem lenne Big Momma’s, és Brady és Mack sem. Igaz hogy a sztráda nagyon jól van megcsinálva, de szükségtelen, mivel nincs reklám. És nem lenne erőltetve a “Jam” a party-ban (mert alig hasonlít egy Jam party-ra a Summer Jam) így csak egyszerűen Summer Party’1_ lenne. Teljesen a régi hangulatot idézné.

Az régebbi Summer Party-kon a sziget nem volt teljesen trópusi, mint az Adventure Party-kon, hanem csak pár pálmafa és ilyenek voltak:

File:Summer forest.PNG

Már írtam, hogy én imádom a trópusokat és még rengetegen mások is és nagyon jópofa is, szóval a sziget egy trópusi üdülő és paradicsom lenne.

Lenne egy része ami Hawaii stílusú, Lenne dzsungel mint az Adventure Party-kon (vagy mint idén is a Forest):

File:IAPCove.png

Lenne egy vagy több szuper tenger part, mint a Summer Jam-en:

És lennének helyek, ahol pihehetünk csúszdákkal és vízzel. Mint a csúszda park amit imádok:

Csak a water party zenéje szólna átdolgozva.

Mivel egy üdülő paradicsimmá változna a sziget lennének hotelek is és ilyesmi dolgok. Szerintem a Puffle Hotel szükségtelen a Puffle Party-ra (maradni főleg), de ide beillene, pár átalakítással:

Ez a szoba tökéletes egy üdülőnek, csak pálmafák is lennének. Erre a party-ra tökéletes lenne az a trópus szoba terv is amit készítettem:

És felújíthatnák a Cove-ot is.

File:The Cove during Easter Egg Hunt 2012.png

A szoba kicsit unalmas, mert nincs semmi trópusi, ami szuper hangulatot adna és illene is hozzá. A Cove tökéletes hely lenne lazítani és partizni, mint az Op: HS-nál. Már az utóbbi Holiday Party-kon is nagyon szuperül volt feldíszítve:

File:CoveHolidayParty2012.png

Lehetne olyan, mint amilyen a Tempel of Fruit-on volt:

Csak kevesebb lenne a dísz. Akár még a Smoothie Smash Stand is maradhatna, de az nem olyan szükséges.

Feladat a party-ra nem nagyon lenne (mert nem kell erőltetni, mint a Puffle Party’13), csak az a lényeg, hogy élvezzük, de azért ha jól meglehet oldani akkor lehet gyűjtögetés. Helyette Free Item-ek lennének, amiket a szobákban kaphatunk meg, mint régebben is:

Vagy akár lehetne olyasmi mint idén. Szerintem az, hogy a party fő témája a szörf szuper! És az Epic Wave még inkább:

Én azzal tenném érdekesebbé, hogy a csónak és vele a cucc előre elmegy, és nekünk sokáig kell szörfölni, és akadályokat kerülgetni, hogy utol érjük egy következő tengerpartnál, ahol megkaphatjuk a cuccot. Így megoldható és szerintem érdekesebb a gyűjtögetés és ezzel adna folyamatosságot a party-nak. Csak nem naponta lenne új cucc, hanem két naponta.

A party-ra Rockhopper jönne és hozná a trópusi növényeket a Migrator-on, mint régen, hogy legyen a party-nak egy kis háttértörténete.

Természetesen a party sokkal korábban kezdődne, hogy ne nyúljon át az őszbe. Szerintem ha Aug. elején kezdődik, akkor még élvezhető a nyári témájú party.

 

2. Ultimate Jam’1_

Már többször is írtam, hogy nekem ez volt a kedvenc party-m. Nagyon imádtam az újításokat és mindent. De pár dologgal még szuperebbé lehetne tenni, és akkor már szinte tökéletes lenne.

Az egyik legfontosabb változtatás, hogy nem lenne benne reklám. Tehát a teljes neve nem Make your Mark: Ultimate Jam lenne, hanem csak simán Ultimate Jam. És nem lenne Rocky és CeCe. Szerencsére nem vonták be a annyira reklámot a party-ba mint máskor, így csak őket kell eltávolítani.

Mivel szerintem az Epic Show nagyon szuper ötlet így lenne megint:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Party3.png

És már több szám is megjelent, így mindet játszanák. A daloknál változna a világítás és a háttér. Vagy lehet több színpad is ahol előadnak. És amikor az egyik show-nak vége, akkor kezdődik egy másik. És megint lenne az Ice Berg-en PB-s fellépés:

File:Music jam 2011 iceberg with the penguin band.png

Ezt valószínűleg azért vették ki tavaly, mert az Epic Show-n játszottak, pedig a dalban nem ők zenélnek, hanem Cadence DJ-zik. Nekem nagyon tetszett a MJ’11-en ez. Így ez lehetne a PB külön előadása. Játszhatnák az Anchors Aweigh-et, vagy a Better Days-t.

És szerintem a Music Challenge is szuper volt.

Én meghosszabbítanám azzal, hogy  2 naponta lehetne új cuccot kapni, vagy több cucc és több színpad. De nem kell túlbonyolítani, mert a folyamatosságot biztosítja magában a hangulat is ami nagyon jó és tavaly is elég színpad volt amin táncolni kellett 🙂

Lehetne egy stamp, amit akkor kapsz meg, ha a Mine Shack-ben minden színű részen van valaki és kint van összes csillag:

File:UltimateJamMine.png

És szerintem lehetne valami azoknak, akik memberek és már végig csinálták a Music Chalenge-t és szupersztárokká váltak. Tavaly az volt, hogy ha a két utolsó cuccot felvesszük és táncoltunk a narancs részeken, akkor előjött egy üzenet, ami nem töltődött be. Idén betöltődne és az lenne, hogy be kell menni a Backstage-be:

File:Make Your Mark Ultimate Jam Party4.png

Itt lenne egy ajtó a színpad oldalán, de nem rajta. Ezzel visszakerülnénk ebbe a szobába, csak már a színpadon lennénk. Cadence is ott lenne és break táncolna. Nekünk is táncolni kéne és így megkapunk egy exclusive hátteret, amin rajta lehetne Cadence és az autógramja. Akár lehetnének ezek is:

Cadence background 

És amíg ott vagy és táncolsz Cadence énekli sorra a számokat. Ha végeztél, csak egyszerűen eljössz onnan.

És még tennék elvehető cuccokat egyes szobákba, mint a Casa Fiesta, Stage, Dance Club Rooftop, Town. De rengeteg minden maradna a régi, mint a Dock, Beach stb, ezzel is megőrizve a régi hangulatot. Még az in-game hangszer játékokat is visszatenném, mert azok is nagyon jópofák:

File:Cave3.3.PNG

File:Mine3.11.PNG

File:Music Maker 3000.3.12.PNG

Csak a Music Maker-t is egy föld alatti szobába tenném, hogy minden ott legyen. És a helyet, ahonnan le lehet menni jelezném. Pl ebben a szobában:

File:UltimateJamMine.png

Nem az lenne jobb oldalt alul kiírva hogy Mine, hanem az hogy Musical Icicles, nagyobb betűkkel. A plaza-ban a csatorna fedél mellett is oda lenne írva, hogy Floor Piano 3000. A Music Maker 3000 a Cave Mine-ban lehetne, és a Forest-ben a lejárat nem a Hidden Lake-be vezetne, hanem a Cave Mine-ba.

Így a régi hangulat, nagyon meglenne, az újítások szuperek lennének és valószínűleg sokkal több pingvinnek tetszene a party, és élvezné a jammelést.

Neked tetszenek?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: