Summer Jam Sneak Peak

Közzé tettek egy bejegyzést a blogon.

Az augusztusi party-ról szól. Azt írták összemixelték a Water Party-t, Summer Party-t és a Music Jam-et. Lesz szörfölés, úszás, strandok és természetesen zene! Egy videó is volt, amit sajnos még nem tudok beilleszteni. Egy sketch volt a Beach-ről:

Jól néz ki, de a Light House-ból benzinkutat csináltak :/ Nem tudom erre mi szükség volt, de majd meglátjuk. A hó helyén most homok van, pálmafák mindenhol, ami szuper. De már megint le van betonozva 😡 Nem értem minek. A tábla a Dock-ba egy nyilat mutat egy pálmafával. Talán egy autó verseny pálya lesz, ami nem annyira tetszik.

Valamint egy érdekes dolog, hogy van egy új kijárat a szobából. Valószínűleg egy party szobába vezet. É kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ez.

És jött új screen is:

Billboard 3

Talán szörfölni is kell majd. Sőt talán felújítják a Catchin’ Waves játékot.

Én várom :)És te?

Valamint vannak új megfigyelések.

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

8 Responses to Summer Jam Sneak Peak

 1. Balib3 szerint:

  Nem tűnik rossznak, de 2 gondom azért van vele.
  Az 1. ahogy te is írtad, minek benzinkutat csinálni a light house-ból? Régen a party szó alatt tényleg party-t érthettünk, ahol feldíszítették a szobákat és nem mindenféle felesleges dologgal pakolták tele.
  A 2.(igaz ezt már korábban is írtam) a dátum. Augusztus 22.-re betenni egy nyár témájú party-t megkésett dolognak tűnik, hacsak nem szűkítik 1 hetesre a partit, mert ha nem, akkor egyértelmű hogy szeptemberbe is benyúlik majd. Így vagy úgy, az időzítéssel gondok vannak. Ezektől függetlenül remélem hogy egy jó parti lesz.

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Az időzítéssel már egy ideje gondok vannak. Pl a party-k bejelentése vagy a sneak peak-ek közzététele (és mennyisége). Valószínűleg a party tartani fog Szeptember 13-áig, ami elég sok. Max ötödikéig, de már az is sok, inkább másodikáig.

   Kedvelés

 2. Balib3 szerint:

  Ha belegondolok, ez az első party az évben ami érdekel. Ebből valami igazán jó is kisülhet, csak az energiát ne egy gagyi minijáték készítésébe fektessék, hanem a party hangulatába. Viszont aggódok egy kicsit. Hiszen most “összemossák” a 3 partit. A Water party-t és a Summer party-t még könnyű “egybeolvasztani”, de félek hogy a Music jam hangulatát már nem fogja tudni megadni. Remélem nem az lesz hogy túl sokat próbálnak majd nyújtani, és emiatt ami lesz, az sem lesz jó.

  Kedvelés

 3. Balib3 szerint:

  Láttad hogy a memberség befizetés oldalán már magyar fotinttal is lehet fizetni? Ez most nagyon meglepett.

  Kedvelés

 4. Balib3 szerint:

  A másik meg az, hogy egyre biztosabb hogy ez egy újabb takeover lesz. Találtam valamit ami úgymond megerősíti ezt a dolgot.

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Mint azt már tudjuk ez a Party a Teen Beach Movie-t fogja reklámozni, mint azt már írtam júniusban is. És emiatt van aki Teen Beach Takeover-nek hívja, de szerintem Summer Jam lesz a neve és ez amolyan “álcázott takeover ” lesz.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: