Card Jitsu Party’13 Értékelés

Bocsánat, hogy csak most írom, de picit kiment a fejemből.

Szerintem ez volt a legjobb party eddig 2013-ban, mert visszahozta a régi hangulatot.

Az újítások nem voltak túl jók szokás szerint, de meghagyták a ’11-es jó szobákat, amiket imádok. Nekem például nagyon tetszik ez a két szoba, és a zenéjük is:

File:Forest CJ Party 2013.png File:The Beach 2013 Card Jitsu Party.png

És még rengeteg jó régi szoba volt, amik szintén nagyon tetszettek.

De  az új dolgok nem túl jók. A legelső dolog az hogy nekünk kellett béta tesztelnünk a játékot, ami szerintem hülyeség, mert miért teszteljük mi, ha vannak game tester-ek a team-ben akiket ezért fizetnek. Ezzel egy nagy meglepetést lelőttek.

Valamint még egy nagyon nagy probléma az, hogy emiatt elmaradt a Medieval Party. Én azt a party-t is nagyon szeretem, és hiányolom (de talán még lesz idén). Miért nem tették novemberbe mint ezelőtt az összes CJ-s party-t?!

És eddig mindig az történt, hogy volt egy nem túl nagy party vagy event ami során megjelent az új elem. Most is ez kellett, volna, hogy megjelenik szolidan mint a tűz vagy a víz, és majd 1 év múlva lesz egy ilyen party, amiben már benne van az összes elem. És a megjelenése is furcsa, mivel most gonosz hóemberek hóvihart csináltak, és beborították a Dojo-t hóval. Nekem ez sem tetszik. A hóvihar maradhat, és eztán összegyűjtjük a havat és így jön be a játék, mint a VJ Water-nél.

Még buta újítások:

A Dojo-t felújították sajnos, kívül belül. Ebből nagyon rossz szobák lettek:

A Dojo-ra tényleg ráfért egy újítás, de úgy, hogy ugyanolyan marad, mert alapból a tervezés nem rossz.

Itt is sok értelmetlen változtatás. Ez tök szükségtelen volt és még rosszul is néz ki. És sajnos kivették a Ninja Hideout-ot 😦 Én szerettem azt a szobát, és kor hogy már nincs.

És elérhetővé tették a Card Jitsu-kat mindenkinek. Én szerintem nem kellett volna. A membereknek ez egy régi kiváltsága volt, és így már nem annyira különlegesek.

Amit még elérhetővé tettek az a power card-ok vásárlása. Ez egy átgondolatlan lépés. Így a memberek már túl nagy előnnyel lesznek, és már a power card-ok sem olyan különlegesek. Max egyszer engedtem volna meg a vásárlást.

És természetesen megjelent az új CJ játék is:

Ez a legrosszabb Card Jitsu! Már alapból rossz az ötlet és nagyon eltér a többitől. A normális Card Jitsu-k arról szólnak, hogy a pingvinek egymással küzdenek, és így lesznek ninják. Itt pedig hóemberekkel kell küzdeni, akiket Tusk küldött. Majd meg kell küzdeni magával Tusk-kal, ami nagyon izgalmas de szükségtelen és hülyeség. A normális CJ-nél a végén Sensei-el kellett megküzdeni. Miért kellett felrúgni a hagyományokat? A játék egy tízes skálán 3-as.

És a party kezdetén a játék tele volt bugokkal, és a régi féle pálya volt ami nem túl jó kidolgozású, olyan volt mint a béta állapotban annak ellenére, hogy teszteltük is!

És most még többet kell játszani, hogy Snow Ninják legyünk, mert jöttek új gagyi ruhák:

Ezek is tök értelmetlenek, mert eddig az volt, hogy megkapjuk a ninja öltözéket, végül az ékkövet a medálra, ami szerintem a normális.

Valamint amit még szerezni kell a Card Jitsu Saga:

A Card Jitsu Saga-t megnézheted ITT.

A szöveg  igaz, hogy érthető, de azért lehetett volna feliratozni. A Grafika nem a legrosszabb, de nem annyira a kínai festészeti stílus, ami ilyen:

Vagy amilyen a Martal Artworks Catalog-ban van. És itt Sensei egyáltalán nem úgy néz ki mint most (igaz, hogy itt fiatal de akkor is). Alig van hasonlóság, ami szerintem nem túl jó. A hangja sem olyan mint a Never Wake a Sleepping Sensei -ben. Egyik se a legjobb szinkron színész választás, de a Never Wake a Sleepping Sensei-es sokkal jobb. És a sztori kicsit érdekes, de nem túl eredeti, és szükségtelen.

És a Snow Dojo is érdekes:

A normális dojokban ot van Sensei egy Ninja Gate alatt egy színes füstölgővel és valamilyen növénnyel. De itt Sensei sehol sincs. A földön Card Jitsu matracok szoktak lenni, de itt azok sincsenek az új játék lényege miatt. És szokott lenni egy plakát amin rajta vannak az öltözet leírásai, de az sincs. Az egyetlen ami van az a játék, Tusk barlangja és nemrég megjelent a Martial Arwork Catalog is. De ezeket leszámítva grafikailag jól néz ki, csak egy kicsit túlzásba vitték az árnyékolást.

Ami eszembe jutott az az, hogy itt megjelenhetett volna Fehér Szín.

És egy fontos pozitívum a party-val kapcsolatban, hogy mivel megjelent az új játék (akármennyire is rossz lett) így sokszor felléptünk játszani, ami folyamatosságot biztosított a party-nak, ami fontos. Van ahol gyűjtéssel érik el, van ahol a party maga éri el a minőségével de itt ez a megoldás a legjobb.

Tehát mint mondtam összességében jó party volt.

Pontozás:

Reklámokból tűnt: 7.7

Valójában: 7.7

Ez azt jelenti, hogy ez 2013 legjobb party-ja eddig. És igaz, hogy nem értékeltem, de a Card Jitsu Party’11-nek 8.5 pontot adok a nagyon jó hangulata miatt, és mert nem voltak benne ilyen hibák.

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: