Újabb hírek #Frissítve

A CP megjelentetett egy új bejegyzést a blogon. Itt már az új szerkesztő Tour Guide jelentkezett. Közzétett egy képet:

Ez a Town bizonyára és megismerhettük a 3. smiley-t is a partira. A pingvinen látható egy olyan kesztyű mint tavaly, tehát idén is vissza jönnek ezek. Itt is láthatóak kristályok. És válaszolt néhány érdekes kérdésre a partival kapcsolatban:

 

A tavalyi Marvel Jelmzeke újra elérhetőek lesznek?

Biztosan! Meg van a lehetőség, hogy felöltözz a kedvenc Marvel karakterednek. M,ár alig várjuk, hogy lássuk az őrült Hulkot, Lokit, Fekete Özvegyet. És lesznek új meglepetések… Marvel jelmezek amiket még sosem láttál

 

Milyen új tevékenységben lehet majd részt venni?

Kapaszkodj!  Lesz két vadonatúj mini-game csak a party ideje alatt. Egy a hősöknek és egy a gonoszoknak.

 

Melyik híresség fog ellátogatni?

Épp úgy mint tavaly Aunt Arctic lesz talpon, hogy megnézhesse a jó és rossz összecsapását. Maradjatok, velünk a blogon, ameddig kiírjuk a látogatási időket.

 

nonmeberek mit csinálhatnak?

A nonmemberek csatlakozhatnak az egyik oldalhoz, hogy építsék, vagy megsemmisítsék a Penguinpropolis-t (a robotok). És mindenki játszhat az új mini game-mel! Pingvinisztikus!

Valószínűleg a gonoszoknak szánt mini-game, a robot építés lesz, és a hősökét nem tudom.  És idén a nonmebrek kiválaszthatják az oldalukat és játszhatnak a játékokkal, ellentétben a tavalyi Super Hero Party-val.  És még a képen látszik, hogy a Town is új féle lesz.

 

Valamint

Változás történt a CP Blogon. A Fun Stuff oldalon más a fejléc:

Össze hasonlításnak itt egy régebbi kép:

És a háttér is változott, pedig eddig sosem. Ugyanez a helyzet a bloggal is:

Hát nagyon rosszul néz ki. A főoldal-on ez az újítás még elment, bát sokkal jobb is lehetne. Amikor októberben frissítették a Fun Stuff oldalt és blogot akkor örültem, mert nagyon tetszett, de így nem jó. Szerencsére a játéknál a vékony csík ugyanolyan:

Így egyre jobban tönkre teszik a játékot.

Valamint még új szavazás is van:

A magyar változat:

 

Továbbá

Új pin is érkezett:

Ez a Lodge Attic-ban található. Az infóért köszönet takashilogo-nak.

 

Valamint

Még lenne egy közlendőm. Akik jelentkeztek a szerkesztő felvételre, azok még nem küldték a munkákat e-mail-ben. Szóval, akkor majd a következő számot kéne lefordítani. Akik jelentkeztek:

  • rebeka45
  • 66zio
  • takashilogo

Ha valaki még akar akkor még jelentkezhet.

A munkát a marci@tutoriskola.hu e-mail címre kérem! 

Tehát összegezve:

Jövőheti számot

e-mail: marci@tutorisklola-hu

Több információt a Szerkesztő Felvétel bejegyzésben találsz.

Nem tudom, miért nem küldtéka munkát de sebaj. Ha még mindig szeretnének szerkesztőnek pályázni akkor készítsék el.

 

PS.: Tisztázni szeretnék egy dolgot. Tehát az April Fools’ Party nem a Super Hero Party miatt maradt el korántsem. Az Operation: Hot Sauce miatt. És a Marvel Party nem túrt ki semmit sem. Szóval nem csak a reklámoknak élnek. Ami miatt elmaradnak jó partik az más.

Játssz most!

8 Responses to Újabb hírek #Frissítve

  1. Balib3 szerint:

    Hát ez a blog fejléc és háttér frissítés tényleg nem lett jó. Nekem a főoldal is sokkal jobban tetszett régi formájában, amikor a sziget látszódott és mindig az éppen aktuális party szerint volt ott is feldíszítve minden. Az új pedig ugyan azokat a bejelentkező képernyőket mutatja, amit egy kattintással arrébb úgyis megnéznénk. Értelmetlen, emellett pedig egy jó dolgot tüntettek el miatta.

    Kedvelés

Hozzászólás