Puffle Party Értékelés

Az idei Puffle Party sokban eltért a tavalyitól.

Idén megjelent a Puffle Hotel. Ez tetszik, de szerintem szükségtelen, hogy maradjon. Egyrészt, mert nincs neki hely, és kívülről vékonynak látszik, de belülről pedig szélesnek. Ami nagyon tetszik benne az a tető:

Ezt a szobát imádom. Lehet enni, inni, pihenni, fürödni és természetesen bulizni. De nem kellett volna maradnia. És idén egy Puffle Care Quest-et kellett csinálni. Ezzel sok embernek van ellenvetése. Szerintem szükségtelen, és a nonmemberek csak pénzt kaptak és nem tudják elkölteni. És a memberek pedig egy gagyi ruhát. De azért az jó volt hogy a pufinkkal kellett lazítani stb. És ha ez megvolt akkor a memberek kilőhették magukat és megszerezhették a Ranbow Puffle-t. A Felhő Erdő tetszik. Nekem ezzel az a bajom, hogy nem ezen a partin kellett volna felfedezni. Tavaly előtt is a Barna Puffle-t (akit szintén imádok)  egy felfedezéssel kellett megszerezni, amit nagyon élveztem és eztán jött a Puffle Party amin már részt vettek ők is. Idén is volt átváltozás, amit szeretek, mert cukik és szeretek játszani a többi pufival a Play Zone-ban. Sajnos idén nem volt Puffle Show, hanem azzal tudták be a velük való játékot, hogy a Hotel-ben fürdetjük őket stb. Plusz meg a Szivárvány Puffle személyisége nem tetszik.

A reklámokból tűnt: 6,9

Amilyen: 6,7

Tehát 0,7 ponttal rosszabb mint tavaly.

És ami még nem volt jó, az az, hogy túl sok dolgot mutattak meg a Game On-ban és így a hotel belseje már nem volt meglepetés 😦

Te mit gondolsz?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

Reklámok

2 Responses to Puffle Party Értékelés

 1. Balib3 szerint:

  Én a szivárvány puffle megjelenését a Szent Patrik napi partihoz kötöttem volna, ha lett volna ilyen party idén. Nem értem hogy ekkora lehetőséget hogy hagyhattak ki. Hiszen Szent Patrik nap is nemrég volt.

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Ez is egy megoldás. Szerintem pedig ha már szóba jött St. Patrick’s Day akkor én azt csináltam, volna hogy felfedezzük mondjuk Februárban és a Puffle Party-n ott lettek volna és amikor jön a St. Patrick’s Day akkor ők lettek volna akik szervezik, és így talán a személyiségük is jobb lenne.. Szerintem a felfedezés nem annyira kapcsolódik ehhez a naphoz. De szerintem semmikép sem a PP-n kellett volna felfedezni.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: