Party ötletek

Ha még emlékeztek egyszer írtam már party ötleteket. Most megosztok még egyet:

A neve International Party azaz Nemzetközi Party.

Úgy lenne hogy minden szoba egy híres hely lenne pl.: A Snow Forts London és ott lenne a Big Ben és a London Eye; A town lenne Párizs ahol ott lenne az Eiffel torony és a Louvre, és természetesen egy francia kávézó; a cove lenne Sydney ahol lenne a Sydney Operaház; A Ski Village lehetne Washington ahol a Fehér Ház. A többit még nem döntöttem el teljesen de figyeltem arra hogy ami földrajzilag mondjuk északon van az a Cp térképe szerint is ott van kb. Ezért került Washington a Ski Village-be mert Amerika nyugaton van és a város pedig az ország északabbi részén, gondolom értitek. A másik amire figyeltem hogy az eredeti Cp-s szoba hangulata hasonlítson a partira átalakítottéra ezért lett SYdney a Cove-ban (meg azért is mert Dél-keleten van).

Amik lennének a party-n városok/ országok: Washington és/vagy New York; Rio de Janeiro; Mexikó; London; Párizs; Róma; Athén; Moszkva(talán); Kína; Egyiptom; Thaiföld; Sydney. Minden szobából nyílna egy parti szoba pl.: Be lehet menni a Sydney Operaházba, A Louvre-ba, a Fehér Házba stb.

Természetesen feladat is lenne:

-megtalálni dolgokat pl.: a Louvre-ban el van dugva egy cucc (pl: a Mona Lisa képe mögött, vagy a képben)

-össze rakni dolgokat pl.: meg kell javítani a Big Ben-t úgy hogy fogaskerekeket meg rugókat rakunk össze és kapunk egy dolgot

Úgy gondoltam hogy 2 naponta megnyílik egy új helyszín pl.: Aug. 14. a parti első napja. Ha bejelentkezünk megjelenik a partiról a kép. Mondjuk rá kattintasz hogy “Go to the first place!” és megérkezünk a cove-ba ahol Sydney van. Itt megcsináljuk a feladatot a partiszobában és ezzel nyerünk egy jegyet a következő helyszínre és egy gyűjthető cuccot. Mondjuk a 2. küldetés 16-án lesz elérhető, és a Ski Village-ben lenne, de ha odamész 16-a előtt akkor még nincs feldíszítve, így ha jön a küldetés akkor nagy meglepetés lesz. És addig egy szoba sincs feldíszítve amíg az ott található küldetés nem elérhető. De az is lehetne, hogy van egy ismertető az országról és ki kell találni. Vagy esetleg nem is a CP-s szobák vannak feldíszítve-persze azok is fel lennének valamennyire-hanem minden város egy külön party szoba.

De mit is gyűjtünk?

Pontosan nem tudom, csak ötleteim vannak, és szeretném hogyha megmondanátok, hogy szerintetek hogy legyen, mint ahogy a Cp team-nél is megvitatják. Az egyik ötletem az hogy egy arany glóbusz darabjait kell megkeresni, amit akár Herbert lophatott el, mert őt is bele lehet rakni a sztoriba. És ha megvan az összes darab, akkor a memberek bejuthatnak egy különleges szobába, ami egy tárgyaló terem, vagy más.

És ez volt 100. poszt! Remélem tényleg ilyen jól folytatódik az év! 😀

Neked hogy tetszik?

Játssz most!

Club Penguin - Waddle around and meet new friends!

15 Responses to Party ötletek

 1. Istenkirálynő 14 szerint:

  Nekem személy szerint tetszik az ötlet! Gondolkoztál azon, hogy ha teljes az ötlet elküldöd a CP-nek??

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Gondolkodtam rajta. Csak én majd szeretnék a Club Penguin Team-nél dolgozni mint partitervező és grafikus és a többi jó munka és majd ott adnám le az ötlete. De szeretném hogyha megvalósulna az ötlet mindenképpen. 🙂

   Kedvelés

 2. Istenkirálynő 14 szerint:

  Hát sok sikert hozzá! Remélem sikerül! 🙂

  Kedvelés

 3. gazsi0123 szerint:

  jó lenne ha lenne ilyen party amugy a dojo mi lenne japán és benne lenne Magyarország? 🙂

  Kedvelés

 4. gazsi0123 szerint:

  japán után lemaradt egy
  “?”

  Kedvelés

 5. toth zsofi szerint:

  tök jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

  Kedvelés

 6. Balib3 szerint:

  Jó ötlet. Én még egy Space party-t tudnék elképzelni. Elég egyszerű a téma, nem is értem, eddig miért nem volt. Viszont ezt inkább egy szó szerint földhözragadtabb partinak képzeltem el. Tehát nem lehetne kimenni az űrbe, csak a szigeten azt a hatást keltenék, hogy az űrben, űrállomáson, ilyesmi helyeken vagyunk.
  (Mint pl. a Submarine party. Ott is a vízalatti helyek hatását keltették.)
  Mondjuk az eget meg lehetne úgy csinálni hogy látjuk a csillagokat, bolygókat, a bolygók között elszálló meteorokat, így hangulatosabb lenne a parti.

  Kedvelés

 7. gazsi0123 szerint:

  és végül elküldted?(az ötletet a cp nek)?

  Kedvelés

  • Marcellm szerint:

   Ha megnézed a kommenteket akkor láthatod hogy kiírtam hogy még nem küldöm, mert majd külföldön szeretnék dolgozni a club penguin team-nél és akkor szeretném beadni ezt a partit.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: